Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000

Ehhh.... co za znieczulica... świat oszalał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 0000000000000000000

Mam 15 lat, a wy dorośli uważacie, że wszyscy nastolatkowi są okropni, niewychowani, itp... otóż w większości tak – ale jednak nie wszyscy. Idę sobie z koleżanką ze szkoły i przed nami jakiś dwóch chłopaków jakieś 12-13lat. Z naprzeciwka idzie jakiś starszy, zgarbiony pan, z dwoma ogromnymi siatkami i widać, że zmęczony jest... a tych dwóch zaczynają w niego rzucać śnieżkami... no normalnie szok...!!! My od razu przestańcie, co wy robicie, to starsza osoba, miło by wam była na jego miejscu!!!??? Uciekli. Ale mnie normalnie do tej pory trzepie... Aż mi się żal tego starszego pana zrobiło. I tak się zastanawiam gdzie niektórzy podziali rozum i co będzie się na świecie działo, kiedy mi przyjdzie przeżywać moją starość... Tak więc prawdą jest, że większość nastolatków ma teraz trociny w głowie, ale na szczęście nie wszyscy... Więc proszę, nie obrażajcie normalnych ludzi uogólnieniami typu:,,dzisiejsza młodzież nie ma za grosz kultury''........!

a to wszystko przez rodziców którzy w pogoni za pieniądzem zapominają o wychowaniu dzieci

Gość 0000000000000000000
up, nikt nic więcej nie powie??