Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrjdncmmc

ludzie! mam świetny sposob na piękne włosy

Polecane posty

Gość tyrjdncmmc

tak długo sie wszyscy zastanawiacie czemu włosy są suche bez życia,źle sie układaja? wiecie przez coo? przez te wszystkie super odżywki i niby super extra szampony ktore maja w sobie sama aromaty i chemie !! posłuchajcie uważnie.. juz po 1 razie stan włosow bedzie o niebo lepszy.. umyjcie je szarym mydłem dwa razy,następnie wlejcie do umywalki ciepłej wody i wlejcie 3duze łyżki octu najlepiej cytrynowego bynajmniej ja takiego uzywam :) nie spłukujcie włosow tylko owińcie w ręcznik ,następnie wysuszcie je bo inaczej bedą siankiem i to tez jest udowodnione po prostu kładziemy sie w mokrych włosach,a potem sie dziwimy,ze siano sie robi.. potem wyprostujcie,czy co tam chcecie z nimi zrobcie i włosy są lśniące i matowe.. ;) naprawde ja juz używam 4raz ,a moje włosy przestaly mi wypadac mimo,ze je prostuje,nie są suche ,wychodze na dwor śnieg napada one dalej są proste i nie puszą sie :) moja własna mama powiedziala " sprobuj! babcia kiedys tak robiła" powodzenia życze;) i jak chcecie to napiszcie jak efekt..

.. potem wyprostujcie,czy co tam chcecie z nimi zrobcie i włosy są lśniące i matowe.. to w koncu jakie-lsniace czy matowe?????

Gość co do jajek
Lśniąco-matowe :D to chyba pol mat? :D

Gość tyrjdncmmc
no lśniące i niematowe mialo byc.. w sensie,ze gładkie ,ale sie czepiacie sprobujcie ,a potem sie wypowiadajcie..

Gość a tak poza tym...
to naucz się rozróżniać słowo "bynajmniej" od "przynajmniej" a dopiero później udzielaj komuś rad

Gość tyrjdncmmc
buahah żałosna i zazdrosna kretynka :D obyś użyła tej maseczki ..poza tym naucz sie pisać i czystac ze zrozumieniem bo widze,ze z tym u ciebie cieniutko ;]

Gość ludzie jak wy mozecie tak pisa
c,dziewczyna wam pisze jak pomoc,jak nie chcecie to nie korzystacje z tego,a nie piszcie,najlpiej sie naucz a nie udzielaj komus rad,wstyd mi za was,poczawszy od ladypretensji, ja dziekuje za rade,sprobuje bo mi wypadaja wloski

Gość autorko topiku a to moze byc t
aki zwykly ocet? czy taki cytynowy? a gdzie mozna kupic cytrynowy

Gość wydaje mi się
że zwykły ocet też może być. Przynajmniej takmi kiedyś poleciła fryzjerka.

Gość wydaje mi się
Chociaż bez płukania to się chyba nie obejdzie, bo to strasznie śmierdzi.

Gość tyrjdncmmc
nie nie.. przed tem uzyjcie szarego mydła ,a jak wlejecie octu do cieplej wody włosy nie beda po wysuszeniu smierdziec.. jakbyscie cos tam odczuwaly to popsikajcie moze perfuma czy czyms :P naprawde ładne włosy sie robią :) takie ciężkie jakby bylo ich więcej

Gość biejsa
jak dodasz pół łyżeczki octu na pół litra wody i polejesz głowę po dokładnym wcześniejszym spłukaniu zwykłą wodą, to nie będzie śmierdzieć. Przez pierwszych kilka minut owszem, ale szybko wietrzeje.

Gość tyrjdncmmc
jejku dziekuje wam szczegolnie tam jednej osobie,ze mnie obronila;P bo w sumie nie mam złych intencji :P mam 16lat :D sama mialam problem z włosami .. szczegolnie to jak sie puszyły,skęcały i były takie suche.. ;)) a teraz naprawde znaczna poprawa;P i tak sie nie przetluszczaja bo dzien w dzien musialam myć,a teraz moge nawet co 3 dzien.. noo dzisiaj jest 2 i umyje bo jutro do szkoly to wole miec bardziej świeże :P :)

Gość tyrjdncmmc
ocet cytrynowy mozna w kazdym spożywczym chyba kupic... własnie po tym włosy nie śmierdzą :)

Gość monera
Ja używam octu jabłkowego i jest świetny, ale poszukam sobie cytrynowego tak z ciekawości;)

Gość myslicie ze to dziala

Gość olaaaaaaaaaaolaola
autorko jesteś jeszcze?

potwierdzam i polecam,to się sprawdza,bo robiętak od dawna,ale raz w tygodniu.póżniej nie śmierdzą,ten powiedzmy zapach octu wywietrzeje szybko.

Gość malina3426t555
sprobuje jutro i napisze czy dziala :)

Gość gsrgtrstsrtsr
ja mam np. takie mydlo naturalne bialy jelen tez moze byc takie ??

Gość aidsofhda8ahs
i co, próbował ktoś? :)

Gość dwa i pół
ja tak od dawna robie, zrobiłam sobie niestety dłuższą przerwe i włosy rzeczywiście zrobiły sie znowu szorstkie ale teraz znowu zaczęłam używac octu ale ja naleje zwyklłego octu do buteleczki (ukurat skończyła mi sie mgiełka z radicala) i reszte wody i poprostu po każdym myciu spryskuje tym włosy

Gość dwa i pół
niestety nie zauważyłam żeby przestały wypadac, może trzeba dłużej tego używac, mam bardzie cieńkie i delikatne włosy za ramiona i mam zamier je radyklanie ściąc :)

Gość aidsofhda8ahs
ale ogólnie wygląd włosów jest spowodowany użyciem octu czy szare mydło też jakoś na nie wpływa? ja umyłam samym szarym mydłem i były szorstkie, strasznie sztywne, nie dało się ich rozczesać, a po wysuszeniu przetłuszczone jakbym ich w ogóle nie myła i jakieś takie ciężkie..

Dziewczyno chyba nie wiesz co piszesz....Jak ktos ma wlosy zniszczone bardzo to nawet ocet nie pomoze-wiem bo uzywalam..I tez niszczy wlosy...Cale zycie uzywalam odzywek,mask sklepowych i wlosy mialam dlugie,blyszczace-zero siana!!!!! dopiero teraz po 2 dekoloryzacjach mam masakre na glowie...Wiec nie pisz,że to cudowny srodek bo tak nie jest.Jak ktos ma siano na glowie to odrobine moze pomoc-jajko+nafta+ oliwa z oliwek +ewentualnie maska wax....Ale to i tak nie pomaga wlosy musza odrosnac zeby byly zdrowe a jak sa zniszczone przez zabiegi fryzjerskie to zadne octy nie pomaga.

Gość dwa i pół
czego sie tak denerwujesz babo?! nikt nie napisał że to jest cudo. Ja włosów szarym mydłem nie myłam

Gość dwa i pół
czego sie tak denerwujesz babo?! nikt nie napisał że to jest cudo. Ja włosów szarym mydłem nie myłam

Gość dwa i pół

Gość dwa i pół