Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrjdncmmc

ludzie! mam świetny sposob na piękne włosy

Polecane posty

Gość sfhhfdhdfhfd
czy po tym wlosy sa puszyste czy oklapniete? Ja nie mam zniszczonych wlosow i nie wiem czy nie bede miala takich oklapnietych po tym "zabiegu"

Gość sfhhfdhdfhfd

Gość dwa i pół
spróbuj i zobaczysz, jak ci nie odpowiada to umyjesz znowu i po sprawie

Gość uiot7ouououi
o kur... dzieki! Właśnie wysuszyłam włosy i zajebiscie sie ukladaja :) i jest ich wiecej niz po szamponie zwiekszajacym objetosc.. Świetny sposob !! JA nie mam zniszczonych włosow bardzo, zapuszczam naturalne narazie i nie farbuje :) jak ktos ma bardzo zniszczone to watpie zeby cokolwiek pomogło.. najlepiej sciac.. a nie sie bulwersowac na biedna dziewczyne ktora podzielila sie z nami swietnym spoosobem!! Dziekuje 🌼 a ile mozna stosowac takie cos ? Codziennie chyba nie prawda??

Gość nebiesko ocza
dzięki,umyłam właśnie włosy,jest ich więcej i nie przylegają u nasady tylko mi odstają od głowy :) włosy mi lśnią i mają intensywny kolor ,świecą się jak światłowody wada-śmierdzą octem :D bo nie spłukałam go

Gość oruyhjnrfthw
bo nie należy go spłukiwać, zapach po jakimś czasie wywietrzeje :)

Gość fsdgdgdfg
ile mozna tego uzywac tygodniowo ?

Gość sevenload
efekt, o którym piszesz występuje po occie, bo na pewno nie od szarego mydła. Piszesz, że twoja babcia nim myła, ale w tamtych czasach niczego innego po prostu nie było:) Nie radzę myć włosów szarym mydłem, ono jest dobre, ale do prania skarpetek;) Natomiast ocet jest rzeczywiście dobry dla włosów, bo ma kwaśne pH co powoduje zamknięcie łusek włosów i dlatego lśnią. Ważne:- używamy łyżeczki octu zmieszanego z ZIMNĄ wodą do ostatniego płukania Najlepszy jest ocet jabłkowy, spirytusowego się nie stosuje, gdyż śmierdzi a poza tym może wysuszyć nadmiernie włosy:)

Gość sevenload
Aaa- a z takich babcino- maminych;) sposobów na miękkie włosy to umycie ich w deszczówce:) moja mama mówiła że wystarczyła kropelka szamponu a włosy były miękkie i puszyste. Ale to było dawno temu, na wsi no i powietrze było czystsze....

Gość gość
ocet jablkowy jest rewelacyjny do splukiwania wlosow po myciu ich szarym mydlem, trzeba go niewiele, zeby nie przesuszyc wlosow:)