Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marelancia

Krawcowa do kitu ! Dobiła mnie

Polecane posty

Gość marelancia

Ale mnie krawcowa dziś wkurzyła !!! Kupiłam 2 pary czarnych spodni do szpilek.Zaniosłam do skrócenia specjalnie wzięłam buty by dobrze skrócić .A to babsko po pierwsze jak było w spodniach podwójne podwinięcie przy nogawkach ( największy urok przy tym fasonie) to ona mi skróciła i zrobiła milimetrowe podwinięcie :( A mało tego miało być około 1 centymetra nad obcasem to zrobiła chyba 3 cm prawie pół wysokiego buta widać :( No jestem totalnie załamana co za partacz !!

Gość marelancia
Do kitu no ....a tak mi sie podobały :( nie mam wyboru musze kupić nowe nie zrobi już nic....Masakra Z takimi partaczami to trzeba chyba umowy spisywać

Gość Pierun z dupu
weź zakapiora i podpal jej ciuchownię

Gość wydaje mi się
a wytłumaczyłaś dokładnie o co ci chodzi? Z ty podwinięciem? Bo długość to faktycznie spartaczyła.

Gość marelancia
Dokładnie mówiłam .Myślałam że ewentualnie wykorzystam je do niższych butów ale te podwinięce zepsuły całe spodnie. Kurde z chęcią rzuciłabym jej w twarz tymi spodniami ale flądra jeszcze na nich skorzysta wole oddać biednym

Gość wydaje mi się
Nie szalej :D Idź do innej krawcowej, może jeszcze nie wszystko stracone.

mi spodnie zawsze skracala babcia..raz sie machela i obicela 10cm za duzo!ale potem doszyla te scinki ( z oryginalnym wykonczeniem) i spodnie wygladaly ladnie