Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotkaa

Co myślicie o tych wózkach?

Polecane posty

Gość margotkaa

Wiem, że już było milion nowych tematów dotyczących wózków. Za trzy tyg. potrzebuję wózka dla noworodka. Co myślicie o firmie ABC Design? Wybór padł na: http://www.allegro.pl/item483672589_wozek_6_tec_abc_design_chusteczki_i_gls_gratis.html http://www.allegro.pl/item483009636_nowosc_abc_design_condor_6s_kolekcja_2009_wys0zl.html Będę wdzięczna za opinie, zarówno pozytywne jak i negatywne od użytkowniczek tych bryk.;)

Gość margotkaa
ktoś się jeszcze wypowie? Surfitka dziękuję:)

super sprawa,ale ma nadzieje ze cale zycie twoje dziecko bedzie mialo takie cacka, bo wozek w kosmos wy...kozakowany,super jest:-)))

Gość margotkaa
napisz mi jak się wam sprawowaał ten wózeczek:)

Gość margotkaa
:D no szczerze mówiąc, ten wózek bardzo mi się spodobal. Małzonowi mniej;) jestem na 80% przekonana do nniego

Gość margotkaa
i cena nie najgorsza

mój wazy 12,5kg rączka regulowana można obradzac gondole/potem spacerówke przodem lub tyłem do jazdy gondola super bo długa i można dzidzie długo wozic plus kont nachylenia koła pompowane te mniejsze kółka mozna blokowac i swietnie skrętny poprostu zakręcasz w miejscu co b.dobre jest w sklepach

moim zdaniem jest śliczna :) i slyszalam dobre opinie na jej temat :)

Gość margotkaa
Czy w Poznaniu można obejrzeć te wózki? przed zakupem chciałabym ten wózek sprawdzić, acha i pytanie kolejne: czy w sklepach pozwalają przetestować wózek z obciążeniem?

matko jaki drogi jesli mieszkasz w bloku i masz szyny to trójkołowcem na pewno nie zjedziesz ja osobiscie nie lubie trójkołowców w moim przypadku gdy kupowałam cosmo nie byl taki popularny i pani ze sklepu gdy go dostala zadzwonila do mnie mogłam isc pooglądac, przetestowac

Gość margotkaa
małzon zobaczył ten wózek zielono-żółty. I spodobał mu się. teraz tylko rekonesans po poznańskich sklepach i ogląnięcie go i zakup:)

Gość margotkaa
to jest niesamowite - od dwóch tyg. kupujemy, pierzemy, prasujemy i czekamy...kiedy to się skończy???? jesteśmy cali podjarani:)

http://www.allegro.pl/item491890190_wozek_jane_nomad_gondola_fotelik_kol_2008_h_65.html ja miałam ten wkleic ale wkleilam ten co kolezanka wyzej nie wiem dlaczemu :D skonczy sie jak sie dziecko urodzi... a moze dopiero sie zacznie :D fajnie ze wtój maz wogole sie wypowiada w sprawie wozka... moj mi laskawie potowarzyszyl w sklepie ale ogladal w tym czasie swoja komórke...

mój też sie angażował i do dzis tak jest a na kiedy termin Mamani ja dzis w bandazach na cyckach bo odstawiłam córe :)

Gość sertelia
Najładniejszy był margotki ( post 18 godz)

a ja mojego nie karmilam :(:(:( mojemu mezowi wsjo ryba jaki bedzie wozek jaki bedzie lzaczek jakie kupie ubranka... Pozatym mamy tak odmienny gust ze jak ja uwazam ze cos jest lądne to on mówi ze koszmar a jak jemu cos sie podoba to ja wole zamilknac bo bardzo rzadko mu sie cos podoba i nie chce żeby mu bylo przykro :P:D:D:D:D

mamani a czemu ? bo Manię chyba karmiłaś? aczkolwiek ja synka tez nie karmilam