Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TantiankaT

Czy sie to zgadza??? przeczytajcie

Polecane posty

Gość TantiankaT

Kobiety pewne siebie ,niezalezne ,przewaznie atrakcyjne,akceptujace siebie i swoj wyglad ,otwarte towarzysko, rodza pierwszych synow a kobiety nie pewne siebie ,zamkniete w sobie (nie wszystkie),spokojne ,ceniace sobie spokoj i raczej mniej towarzyskie,czesto zakompeksione rodza pierwsze dziewczynki komu sie zgadza??

HAHAH nie prawda...!!! ALe teoria, to tak samo ze smakami w czasie ciazy !!! NIc z tych rzeczy ...przykro mi .

Gość TantiankaT
do ciazy mnogiej nie mam teorii :)pozyje zobacze ale musze przyznac ze ostatnio zalwazam ze sie sprawdza moja teoria u znanych mi osob ,jak kazda teoria ma swoje wyjatki:)

Gość TantiankaT
jeszcze moge dodac z obserwacji ze dziewczynki czesciej rodza sie w zwiazkach nie formalnych badz takich co zdecydowali sie na slub ze wzgeldu na dziecko a chlopaki czesciej po slubie

Gość TantiankaT
uppp

To moj Daniel powinien byc dziewczynka:D Albo jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule:D

Oh ja głupia, cały czas myślałam że płeć zależy do męskiego plemnika X albo Y ;) Dobrze, że mnie wreszcie ktoś oświecił :D

Gość przeciez to kompletna bzdura
liczy sie chocby dzien poczęciaw stosunku do owulacji, plemniki faceta , na pewno nie charakter kobiety!