Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

co macie jeszcze dzis do zrobienia?

Polecane posty

Gość muszę jeszcze
freeqa co studiujesz ? konkretnie

Gość muszę jeszcze
freeqa: trudny język, podziwiam Ewciu pozdrowienia dla kociaków ;-) a to głodomory !!!

od rana same siedzą, to jak wracam, to robią napad :) muszę od razu do lodówki lecieć a potem do kuwety ;) inaczej zamiauczą na śmierć człowieka

no nie jest latwo...ale mam nadzieje ze jakas przyszlosc mnie po tym kierunku czeka skoro tak malo osob zna ten jezyk...

Gość muszę jeszcze
z całą pewnością freeqa, życzę powodzenia

A ja musze jeszcze posiedziec w pracy do 15tej,poźniej na jakies zakupy spozywcze,obiad na dzis zrobic,zjeśc,posprztac,pojechać z kotem do weterynarza bo rzyga gdzie popadnie,później z 6letnim chłopcem pouczyć sie literki S,a nastepnie sie z nim pobawic.musze jeszcze wrócic do domku i bede mogła przytulic sie do mojego faceta:D

Gość interwencja
muszę wstępnie stworzyć dwa projekty, zakuć gramatykę, opanować pismo plus powtórzyć słówka, potem wyjść z psem na spacer, iść na pocztę, odebrać dziecko sąsiadki ze szkoły i odwieść je do domu, wejść do biblioteki, zrobić zakupy i jeszcze milion innych rzeczy. spać to chyba w ogóle dziś nie pójdę, ale tak to jest jak się nałogowo odkłada obowiązki na ostatnią chwilę, nienawidzę siebie za to :o :o

o wlasnie, koło sklepu mam pocztę, muszę list firmowy wrzucic jeszcze

a ja już zrobiłam urlopy, piję kawkę - siekierkę (kolega tak mi dogodził, że chyba zawału zaraz dostanę) i czekam godzinkę do końca roboty :)

Gość kjuk
ja ide po pracy porobic oplaty - za internet i tel. a pozniej ide do ciucholandu :-)

Do 15 siedze w pracy, później jechać do apteki, w domu umyc głowę, przebrać się i czekać na mojego ukochanego:) Tyle muszę na tą chwile zrobić:)

Gość rrany
jak wroce do domu czekaja na mnie brudne ciuchy!! czeka mnie pranie!! samo w sobie nie jest straszne, mam prosta pralka lg, we wczesniejszym mieszkaniu mialam taka okropna, nie rozumialam jak co prac. ale samo pranie to nic mowie, najgorsze jest wieszanie - mam takie mieszkanie teraz ze jest to wyczyn karkolomny (wlazenie na wanne bo sie przyciely sznurki) a gr grgrgr