Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka nr 1 w Polsce

CZY PO WYJŚCIU Z KIBELKA...

Polecane posty

Gość koloboss
JA ma pachnacy papier, po nim i ręce pachną, co do bidetu to dla mnie własnie to jest mało komfortowe pryskać sie po doopie i jajcach, zdecydowanie wystarcza prysznic.

Ja pierdzielę, srać 3 razy w tygodniu? :O To nie dziwne, że musisz zaraz doopę umyć, trzymając goowno w sobie tyle czasu :O A swoją drogą czyścioszki - skąd wiecie, że jak nie umyjecie to śmierdzi, swędzi itp? Przecież zawsze to robicie...? :O Argument z minetą po sraniu był na poziomie gimnazjum :O I jak rozumiem, po sikaniu też się zawsze podmywacie?

Gość wszystko jasne
a wulc nie myje dupki wcale

Gość muzułmanie się podmywają
(podobno) po każdym sraniu, ale oni nie podcierają się tylko obmywają bo tak im religia nakazuje. Pewnie te czyścioszki od nich się nauczyły ;) Byłyście w Anglii? ;)

Gość iofhifo
Malo stanowczy, a co Cie tak dziwi, ze robie kupe 3 razy w tygodniu? Taki mam organizm, przeciez nie bede sie zmuszac na sile, zeby robic czesciej. Nie rozumiem co w tym takiego zaskakujacego, kazdy robi wedlug wlasnych potrzeb, nigdzie nie jest napisane, ze jest wymog aby kazdy robil to codziennie.

Gość gość
A ja sie tylko podcieram i sprawdzam papier czy czysty 😴. Na stringach nigdy nie mam łyżwy, a wiec chyba jestem dobrze wprawiona w rzemiosle....:)

Gość gość
a piecze i swęddzi mnie tylko od kac-coopy. Jesli Was swedzi od zwykłego goowna, to mniemam, że macie jakis pofałdowany anus i w zakamarkach gówno zle wytarte wam zostaje, albo nie umiecie dobrze sie wycierać.

Gość swędzi ich
bo jedzą hinduskie żarcie

Gość Kupozerca
Ja tez z reguly nie myje dupy po wyjsciu z kibla. Z reguly udaje mi sie srac w biurze, wiec bylyby pewne problemy z wsadzaniem tylka do umywalki. Poza tym po dobrym podtarciu nie ma prawa zostac zaden slad gowna na majtkach. Poza tym ja zmieniam majtki codziennie, no ale moze niektore chodza 2 miesiace w niemytych, wiec rzeczywiscie musza uwazac na wszelkie slady.

Gość edyt 24
a jesli moge zapytac, jak sie podmywacie? wsadzacie tylek nad umywalke, czy siadacie na brzegu wanny? wiem, ze pytanie wydaje sie glupie ;) ale w domu mam bidet (super sprawa, po zalatwieniu, w czasie orkesu moge sie podmyc, a pozatym genialny do np. ekspresowego golenia nog ;) ), za to coraz wiecej czasu spedzam u faceta (pomieszkuje), tam tego wynalazku nie ma... no i mam dylemat: jak?

Gość materialistka nr 1 w Polsce
Łooo widzę że temat się rozwinął :D Napisałam "z kibelka", bo mam osobno kibelek i osobno łazienkę :) edyt 24- ja Ci nie odpowiem :D co do seksu- no bez przesady, wiadomo że przed seksem się zawsze myje :O

Gość kdfknfkd
się dośmiałam jak czytałam :D ja tam d***y nie myję i nie podmywam się. Chyba że podczas okresu :P Musze popytać znajomych jak to u nich jest ;P może ktoś mi napisać jak tą d***ę po g***e myje?? nie wiem, jakąś specjalna gąbkę w łazience macie podpisaną d**a czy jak?? bo nie wiem jak to moam czynić ;(

Gość koloboss
ja zawsze myje gąbką oznaczoną "goście" , jest ona koloru brązowego więc jej nie musze płukać.

Gość koloboss
I już dwa razy zlew naprawiałem bo sie obrywa od siadania na niego.

Gość kdfknfkd
spoko, nie płukasz jej?? to po jaką cholerę dupę myjesz?? jak na gądce naskładane g***o jest z kilku podmyć?? niby chodzi o czystość a okazuje się, ze o d***ę dbacie a o resztę nie-chodzi mi o gąbkę. I taka brudna gąbka-że się nie wyraże inaczej siedzi sobie na umywalce czy gdzieś kilka dni i jest zajebiście. A jak wam reszta g***a na dupie siedzi to jest fuj i be. Śmieszni jesteście

boze wy macie rzeczywiscie nasrane w tych glowach..wystarczy ze kupicie sobie taki papier mokry, taki jaki jest dla niemowlat..moze bedziecie jeszcze brac prysznic po kazdym skorzystaniu z WC??

Gość koloboss
ale to gąbka dla gosci, dziennie do mnie ktos przychodzi wiec ja oplucze

Gość ofjmmhjkh
Nie podmywam sie po kazdym wyjsciu z toalety, bo przeciez raz, ze nie zawsze sa do tego mozliwosci (jest sie w pracy, w szkole, u znajomych), a dwa przeciez tylek nie jest od razu wybrudzony do tego stopnia, ze nie wytrzymamy z myciem do wieczora. Gowno nie scieka nam przeciez po kolanach. Wieczorem biore prysznic lub (jesli nie ma takiej mozliwosci, bo jestem powiedzmy na jakiejs imprezie, na dzialce, gdzie nocuje itd, a nie ma warunkow do kapieli to po prostu myje sie na stojaco stojac przy zlewie. Sciagam spodnie i majtki, klade recznik na majtki , mocze reke i okolice intymne, nabieram na palec troche plynu do higieny intymnej i sie nim podmywam. Nastepnie plucze rowniez reka.) Cos jeszcze? Nie rozumiem skad w ogole pytanie jak czesto i w jaki sposob sie podmywamy, z choinki sie urwalas czy co? Zadajesz pytania jak 3 latek.

Gość jfdkhsjak
podobno kto pyta nie błądzi więc zapytałam!! ja tego nie robię więc jestem ciekawa jak to robicie. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Już wszystko wiem :P