Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.....

pyt. do facetow......!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka.....

mam pytanko. Czy jesli mielibyscie dziewczyne/zone, bardzo ja byscie kochali i z wzajemnoscia, wasz druga polowka, zwiazek bardzo udany, pelny milosci i przyjazni zarazem, ale z powodu ciazy i karmienia wasza panna miala by brzydkie piersi, niewielkie, takie troche oklaple, zwisajace,pelne rozstepow, po prostu bardzo brzydkie, jej by sie nie podobaly, wstydzilaby sie ich bardzo. A byla by mloda, ogolnie uznawana za ladna, fajna laske.To czy wam by to przeszkadzalo??Ze ma takie brzydkie cycki?? Napiscie szczerze czy mialo by to wplyw na wasze odczucia co do niej

Gość taka.....
podszyw wstretny... grrrr

Gość /rafal/
Ale glupie pytanie moim zdaniem zaden wplyw.

Poruszasz dwa oddzielne zagadnienia. 1. DOJRZAŁY partner będzie sobie zdawał sprawę, że jest sprawcą takiego wyglądu swojej wybranki. To tak samo, jak w trakcie, a często i po ciąży, kobieta ma kilka kilogramów więcej. Nie zawsze z jej winy. 2. No i sedno sprawy, to DOJRZAŁY partner. Czy znajdziesz takiego? Czy Twój partner będzie miał tego świadomość? Czy może okaże się palantem? Na te pytania trudno odpowiedzieć. Dla mnie moja kobieta była i jest idealna. Że ma kilka kilo za dużo? Że już twarz nie taka młoda? Że lat ma więcej, niż dawniej? Jakie to ma znaczenie, skoro poświęciła to dla mnie. Ktoś kiedyś fajnie powiedział: "Poświęciłam swojemu mężowi najchudsze lata". I coś w tym jest głębszego.

Gość taka.....
no napiszcie cos, tylko jeden sie postaral???? NIE PODSZYWAC SIE

Gość taka.....
podszywac sie i to juz!

Gość taka.....
FACETPOPRZEJSCIACH dzieki za wypowiedz Chodzi o to ze moj maz wlasnie mowi, ze jemu to nie przeszkadza, ze mam ladne piersi ale ja widze jakie sa, lustro mam. Sa brzydkie, staly sie wrecz okropne w porownaniu co bylo kiedys. A on ze sliczne, piekne i wspaniale. I po co klamie??? lepiej jakby powiedzial ze faktycznie, nie sa doskonale, z powodu karmienia, ale i tak je kocha. I juz!!

To normalne, że po urodzeniu dziecka żona nie jest już taką laską jak kiedyś, ale normalny mąż nie powinien robić z tego problemu. Myślę, że Twoje piersi nadal się mężowi podobają.

Gość koloboss
ale cycki po karmieniu są spoko, jak to oklapłe i obwisłe ? muszą być podobne jak wcześniej, co za bzdury tu piszecie

Gość Jsdk
Jak Cię kocha to ma w dupie czy masz czy nie masz piersi:) Jak nie kocha i patrzy na wygląd to znaczy że jest typem faceta co ma mózg do dupy

Gość PEDAGOG SZKOLNY
co ty... napewno wolalby aby twoje piersi byly jedrne ale to nie zadna przeszkoda dla zwiazku.

Gość caro 68
jak się jest młodym to ważny jest wygląd,uroda i sex,jak się jest dojrzałym to najważniejsza jest miłość...taka,której nic nie złamie.nie przejmuj się...wiesz jak fajnie jest razem we dwoje się postarzeć,ale tylko wtedy gdy się naprawdę kocha.wtedy nic nie jest ważne tylko ta druga osoba...

Gość yyyyyy
ciąza i karmienie piersią wyklucza mały i obwisly biust:D:D gdzies to mleko trzeba w koncu gromadzic nie?! a tak ogolnie to prostactwo bije od autorki i gowniarzeria jak sie piredolilas to bylas dorosla to inne rzeczy tez przyjmuj jak dorosla