Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Boję się ... ... ...

Polecane posty

Nie wiem co sie dzieje... Ostatnio po powrocie ze szkoły czuję się zmęczona choć nigdy się to nie zdarzało. Kładę się spać i mogłabym i do rana leżeć. Czasem zamykam się w łazience i płaczę. Nie wiem czemu. Po prostu muszę. Coraz częściej również odczuwam wielką \"złą\" energie w sobie. Mam ochotę wziąść coś ostrego i wyciąć z siebie to uczucie. Coraz częściej zamykam się w sobie. Przy znajomych uśmiecham się, rozmawiam ale jak... robot. nie chce by widzieli jak... staczam się? Nie wiem czy to dobre określenie ale tylko takie przychodzi mi do głowy. Kiedy myślę że jutro muszę wstać i iść do szkoły, czuję się źle. Nie dla tego że nie lubię szkoły albo nie mam znajomych. Po prostu tak jest i już. Jedynym łącznikiem z tym światem trzyma mnie moja pasja pisania chociaż wiem, że to sie nie uda. Nie mam nawet kasy na jakieś zajęcia dodatkowe żeby doskonalić ten skrawek talentu który mi podarowano... Ostatnio boję się spać... Sny, które mi się śnią są straszne. Straszne w tym sensie że spełniają się. Leżąc i myśląc o jakimś miejscu gdzie mogłabym teraz być, czuję często strach. Boje sie tego co przyniesie jutro bo wiem że cokolwiek bym chciała zrobić, to tego nie zrobię. Brak mi całkiem sił. Boję się, że niedługo będę wrakiem człowieka.

taka depresja szkolna... tez mam tak czasami,ze wracam ze szkoly klade sie na łozko i moge lezec i lezec :o nie mam ochoty wychodzic z domu, w szkole czuje sie dobrze nie mam zadnych porblemow a mimo to do domu przychodze strasznie \"przybita\" żyje z weekedu na weekend:O

No ale musi być jakiś konkretny powód, przez który się tak czujesz...

Gość co ty na to co ty na to
czesc kochana :) a moze to przez samotnosc? czasami kazdy sie boi a jak do tego wszystkiego jest samotny i nie ma z kim pogadac to popada w coraz wiekszy dołek. ja bym pogadala z psychologiem. lepsze to niz siedzenie i zadreczanie sie wlasnymi myslami.

Gość Z Każdym Dniem...
Tez tak miałam, identyczne objawy. Mogłam spać cały dzień, szybko się meczyłam, nie chodzilam do szkoly bo mi sie nie chcialo, nie moglam po nocach spac i ogolnie wszystko mialam w dupie. Juz mi przeszlo, bo znalazlam nowych przyjaciol, ktorzy nie pozwalaja mi na chocby odrobine smutku w samotnosci. :) Czym to było spowodowane? Kłotnaimi z bylymi przyjaciolmi a do tego nawał szkoły :(

dzisiaj nie poszłam do szkoły bo sie źle czuje... przyjaciółki specjalnie spóźniły się na autobus bo chciały mnie odwiedzic i zobaczyc co ze mną. Popłakałam sie przy nich i podziekowałam ze sie o mnie troszczą. Kiedys bylo tak ze obrazały sie ale teraz to minęło. Dziekuje kochane kafeterianki doskonale mnie rozumiecie :)

Gość dsfds
mistyczna ----jestesmy z toba :) :classic_cool:

Dobrze wiedzieć że chociaż daleko i niewiadomo gdzie to jest ktoś kto człowieka zrozumie ^^ :)

Gość nie nie i nie
To normalne, skończysz 17 lat, urosną ci cycki i wszystko wróci do normy :classic_cool: