Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgodzily byscie sie

koles mi zaproponawal

Polecane posty

Gość zgodzily byscie sie
a masz messenger ? bo ja w irlandii mieszkam

Gość szczrz
przyszlo mi jeszcze jedno do glowy: tak czysto hipotetycznie - co bys zrobila, gdybys go jednak zdobyla? przy czym autentycznie ZDOBYLA, cieeeeezka praca - zabiegami, intrygami, kokietowaniem, dobrocia, erotyka - tysiacem technik i sposobow. kobiety to takie przewrotne stworzenia, ktore moga potem zdobyczy... nie szanowac (zdarza sie nad wyraz czesto). facetom sluzy (na ogol) zdobywanie kobiet - wrecz to wskazane, zeby facet sie od czasu do czasu nawytezal i sprawdzil. to jest wrecz zbawienne dla zwiazku! a kobieta miewa na ogol odwrotnie - bardziej cieszy sie i szanuje faceta, ktoremu dala sie zdobyc a nie ktorego musiala wywalczyc. skorka wiec raczej nie warta wyprawki - jak mowi stare porzekadlo.

Gość BBBBBBBBBBBBB
koleś jest bezczelny i ma cię za łatwa i zdesperowana laskę. Jakby mu na tobie zależało to nie odważyłby sie wypaść z takim tekstem. Kokietuj go, nakręcaj, umów się z nim na piwo ale migaj się od seksu, baw w niedopowiedzenia....Niczego nie mów wprost-nie mów, że z seksu nici ale i nie mów, że mu dasz... Pobaw się, może go w sobie rozkochasz...ale nie seksem walcz a seksapilem.

Gość szczrz
co z Toba Zloty? znow wulgarnie i z wyzwiskami? a potem znow bedziesz przepraszal i wysylal wirtualne kwiatki i romantyzcne piosenki na you tube? cos rozchwiany z Ciebie, pseudo-romantyk :-(

Gość BBBBBBBBBBBBB
racja---> to facet powinien zdobywać a nie kobieta, bo takie zachwianie naturalnego porządku rzeczy przynosi same kłopoty, rozczarowania i zwykle kończy się fiaskiem...

Gość szczrz
mam tylko maila. a nawet trzy :-p Ale wolabym go tak publicznie nie podawac :-s Masz jakis pomysl?

Gość szczrz
jestem na jux.de ;-)

Gość zgodzily byscie sie
hmmm ja na msn szkoda podam ci maila mam kilka tez wiec luz nikki23@interia.eu napisz dzis bede wiedziala ze to ty

Gość zgodzily byscie sie
chodzi o to ludzie ze ja nie chce zeby on po dupceniu mial przyplyw milosci !!!!!!!!!!!! czy wy nie rozumiecie ? chodzi o to zeby w ten wieczor zanim o sie satnie jakos go soba oczarowac , zainteresowac !!! a nie ze pojde z nim na oschly sex , wypad mlody i on sie zakocha !!!!!

Gość szczrz
wyslalam maila - pod nazwiskiem "Muster". mam nadzieje, ze w spamie nie wyladuje ;-) dobranoc!

Gość zgodzily byscie sie
s my mind !!!!!! jakie kurwa m jak m jak ja od 5 lat w polsce nie mieszkam i seriali jebnietych nie ogladam ! Zabujlam sie i tyle ! jakbym sobie wkrecila tak jak myslisz to bym takich rozkminek nie miala ! jak sie ktos naoglada telenoweli to ma na bank w glowie ze bedzie pieknie a ja nie dlatego pytam !

Gość BBBBBBBBBBBBB
zakochałaś się w facecie, który jasno daje ci do zrozumienia, że tylko chce cię przelecieć??? to chyba jednak nie miłość...:O

Gość zgodzily byscie sie
ja tego chce !

Gość BBBBBBBBBBBBB
ja k tego chcesz to nie zawracaj głowy na forum:P

Gość zgodzily byscie sie
chce ale pytanie jest takie samo , ja chce i chce wiecej jak zrobic zeby on tez , czy jestes imbecylem czy co ?

Gość znam sie go babe go
olej go , go babe go

Gość zgodzily byscie sie
tzn ????????????????/ doswiadczeni napiszcie co o tym sadzicie

Gość ja bym na to poszla
co masz do stracenia ?

Gość pewnie...........
chlopak ma w kraju dziewczyne, a tam sie nudzi i szuka darmoewj d*y Daruj go sobie

Gość chlopak mi zaproponowal
nie ma laski w kraju bo on jest irlanczykiem wiec jakby mial to tutaj

Gość zxv
on chce ciebie tylko na sex, nie miej zludzen ze moze wtedy on cos do ciebie poczuje. Jakby cie szanowal, nie proponowalby ci sexu bez zobowiazan. Mlody jest i mysli tylko fiutem. A ciekawe jakie potem bedzie mial o tobie zdanie, opinie...

Gość Napuszona
jak mamy ci jeszcze to napisać? po chińsku? daj dupy ale nie licz na więcej, nie ma sposobu!~!! skończ ten topik, bo to nie ma sensu-my ci gadamy a ty dalej swoje. Chciałaś rady-dostałas i nie zaśmiecaj już forum

Gość pewnie...........
Widać irlandki mu sie znudzily

Gość ooooooooooooooooooooooo
az taka naiwna jestes? facet chce tylko podupczyc