Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salamanka

Jak nie odzyskac chlopaka czyli jak odzyskac spokoj ducha.

Polecane posty

oj uda wam się, uda :) coś mi się wydaje, że ten prezent to tylko pretekst by się spotkać :)

c4 w sumie jak się spotkałam z nim pierwszy raz to też nie miała być wcale randka. I cały czas mi się wydawało, że on mnie traktuje jak koleżankę. Dopiero jak się z 10 razy umówiliśmy, to do mnie dotarło że jest inaczej. Ja jestem raczej nieśmiałą, nigdy nie podrywałam nikogo w jakiś widoczny sposób bo bałam się ośmieszyć. Teraz tak samo mi się wydaje, że to nie możliwe żeby on chciał ze mną być, ale może jednak> Może można jakoś cofnąć czas i sprawić, żebyśmy poczuli się jak te cztery lata temu.

Gość bebe111
Poza tym nie dawaj mezczyznie niczego,co mogloby byc uzyte przeciwko Tobie(o ciescie pisze:)

że niby rzuci nim jej w twarz :)

hehe macie rację- z ciastem głupi pomysł. może będzie mu go brakowało w święta, bo zawsze jego rodzina mówiła jakie jest super i je pożerali całe zaraz po Wigilii hehe

Gość bebe111
Popieram C4 prezent to pretekst,moze go sam wybrac ,moze isc np. z siostra ale zaproponowal Tobie :)

żaden problem :) cieszę się, że mogę pomóc

Do Kayus: ja mam nawet trochę więcej od Ciebie. :) 29. Kiedys zdarzyła mi sie podobna sytuacja - nie powiem - nawet długo próbowałam go odzyskać. Nie udało się. Odchorowałam i wypłakałam swoje. Po jakimś czasie uświadomiłam sobie, że gloryfikowałam człowieka, który mnie nie chciał . Wściekłam się na siebie, że byłam tak zaślepiona :)))))) Daj sobie trochę czasu zanim podejmiesz działania. Uwierz mi, tak będzie najlepiej. Czas jest najlepszym lekarstwem i doradcą. Pozdr.

Gość bebe111
I zobaczysz jeszcze bedziesz piekla to ciasto bo Ci zaproponuje kolejne spotkanie:P

wiecie czym się jeszcze martwię? on przyjechał do mojego miasta na studia, no i jak je skończy teraz w czerwcu to sobie może wyjedzie i wtedy to już będzie totalna tragedia. muszę odzyskać go przed tym czerwcem!

eeeee nie słuchaj kicaka, kieruj się serce. Rozum jest dla tych co nie potrafią marzyć :)

poza tym ile masz czekać ?? Tak, w końcu na pewno by ci przeszło..... tylko po co ?? Widzę, że jesteś baaardzo za tym facetem. No kurcze, żeby już radzili z miłości się leczyć !!

ja mojego rozumu niestety w tych sprawach używam bardzo bardzo rzadko. jak sobie napisałabym na kartce po prawej stronie minusy, a po prawej plusy bycia z kimś kogo kocham, to obojętnie jaki byłby stosunek za do przeciw to i tak wierzyłabym, że da się jeszcze wszystko naprawić, jeśli się będzie bardzo chciało i jeśli włośy się odpowiedniu dużo pracy.

c4 kocham go jak diabli. I w dodatku po czterech latach bycia razem jestem w nim cały czas zakochana.

:)))))))))))))) Zapewniam, że potrafię marzyć :))) Do Kayus: zdystansowanie się do całej sytuacji da Ci emocjonalną przewagę. To Ty będziesz górą. W chwili obecnej może się zdarzyć tak, że nerwy puszczą i zrobisz lub powiesz coś co może przekreślić szanse na powrót do siebie. on się zrazi i uciekne gdzie pieprz rośnie. A chyba nie o to chodzi? ;)))))

Gość bebe111
Podziel sie moja maksyma :Lepiej polec walczac(w tym wypadku o ukochanego) i miec swiadomosc ze zrobilo sie wszystko co mozliwe niz sie poddawac za wczesnie.

Kicak staram się trzymać nerwy na wodzy. Nie jęczę, nie narzekam, nie proszę- tylko staram się sprawiać wrażenie pogodzonej sytuacją i zajętej własnym życiem.

I dodrze. :)Przecież masz też swoje życie i cele. :) Wydaje mi się, ze o ile przyczyną waszego rozstania nie była inna kobieta, to macie szanse na powrót do siebie. ;)))

my tu gadu gadu, a tu już prze trzecią. No Kayus, będę się żegnał. Jeszcze raz powtórzę...... czuje, że wam się uda..... kurcze, jak nie to zwątpię w ten świat :) Powodzenia :)

Kicak nie była, przynajmniej on twierdzi że nie. Na jakąś moją wzmiankę o innej dziewczynie, powiedział że jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuugo nie zamierza mieć innej dziewczyny, Ale może nie zamierza mieć nie tylko innej, ale mnie też nie zamierza :(

żegnam, dobrej nocy (i nie tylko :P) życzę

Ja też wszystkim dziękuję za dzisiejsze wsparcie :) Pozdrawiam i miłej nocy.

Gość bebe111
Uda sie:)Zobaczysz.PAPA

Nie chcę, aby to okrutnie zabrzmiało, ale w moim przypadku to też nie była kobieta, tylko inne kwestie. Ta mnie zapewniał. Po jakimś czasie okazało się, że te kwestie mały na imię ... powiedzmy Ziuta. ;))) I wszsystko się wyjaśniło. Myślę, że powinnaś sama ustalić, co się właściwie stało - wtedy będzie Ci łatwiej podjąć (lub nie) odpowiednie kroki. I pamiętaj! Skoro go kochasz i będziesz chciała odzyskać musisz trzymać nerwy na wodzy. Być miła, piękna i uprzejma :)))) I trochę tajmnicza. Nie mów mu absolutnie wszystkiego, co się zdarza w Twoim życiu. :)))

Trzymam kciuki. ;))) Napisz, jak coś się zmieni. Dobranoc.

Kayus Ty jestes o wiele lepszej sytuacji, nie widzieliscie sie tylko kilka tygodni , jego uczucia wciaz sa zywe i mysle ze jak sie postarasz napewno cos z tego bedzie. Moja sytuacja jets juz przesadzona, dzieki za wylanie zimnego kubła na głowe, przynajmniej zdałam sobie sprawe ,ze nie ma sensu robic co kolwiek w tym temacie.

Salamanka a mi się wydaje że u mnie też jest niewesoło :( W końcu minęły już ponad dwa tygodnie a on ani razu nie chciał się ze mną spotkać, nie mówi mi że tęskni ani nic w tym stylu. Tak bardzo boję się żeby go nie stracić- na zawsze. Chyba, że już straciłam? Cholera, znowu siedzę i płaczę przed komputerem.