Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczkoooo

Kompletny brak biustu

Polecane posty

Czesc dziewczyny!!! Czy ktoras ma taki problemem jak ja? Mam prawie 27 lat a wygladam z przodu jak 10-letnia dziewczynka, doslowie decha. To nawet nie jest AA. Mam straszny kompleks, nie wiem jak sobie z tym poradzic, wiem ze nigdy nie zdecyduje sie na operacje bo panicznie sie bje jakichkolwiek zabiegow chirurgicznych. Pozdrawiam wszystkie malobiusciaste i deseczki ;)

Gość almy
mam ten sam problem, z tym, że jestem trochę młodsza, mam 18 lat, ale wiem, że już się nie rozwijam;) nie mam nawet AA. generalnie to p******** delikatnie mówiąc, boję sie reakcji swojego ewentualnego przyszłego chłopaka, bo na razie jestem wolna;)

Gość kanpka z cyckiem
a ja mam duzy biust i duzo bym dała by miec mniejszy, dzwiganie go codzienne, obciaza moj kregosłup, przeszkadza czasem w bieganiu itd.duzy biust jesl przereklamowany zazdroszcze wam małych delikanych cycuszkow..łatwych do dzwigania

Gość yuyjt
do poprzedniej pani: oczywiscie ze wiele kobiet pragnie miec mniejszy biust.... ale napenwo chce go miec a nie nie miec go wcale....... to jest straszne uwierz

Gość spróbujcie tabletek ziołowych
na wzrost biustu, minimalnie mogą pomóc

Gość spróbujcie tabletek ziołowych
jest wiele rodzajów, po 3 miesiącac h kuracji powinna być widoczna różnica

Gość nie pomagają
mi nie pomogły, mój biust ma 4 cm, a wasze ? Rożnica pomiędzy obwodem pod i w "biuście". Nawet hormony badałam, ale są ok.

Gość lilllly
no właśnie... Dziś zaczynam kurację Bust- up (takie tam tabletki ziołowe). Szczerze powiedziawszy nie wierzę w to za bardzo, ale to już moja ostatnia deska ratunku, bo pokroić się nie dam...

Gość kto jeszcze ma maleństwa

Gość RX8
5 cm , prawie 20 lat... a nie jestem filigranowa, 173 cm, 58 kg.. takze wygladam komicznie...

Gość nie jestem sama
prawie 30 lat, 6 cm, ale nie mam z tego powodu większych kompleksów, o moim mini biuściku wie tylko mój facet. Od dawna noszę biustonosz wzbogacony o żelowe wkładki, wygląda naturalnie, jest wygodny, wszyscy myślą, że mam normalne, średnie piersi. Polecam wam kobiety takie " protezki " :), ubrania całkiem inaczej leżą.

Gość blackcat
też miałam maleństwa ale po hormonach mi podrosły i teraz mam całe 12 cm różnicy w obwodach :P na szczęście mojemu facetowi podobały si e przed i po :D

Gość mi nie urosły
mi hormony nie pomogły, noszę wkładki silikonowe i nie narzekam, przynajmniej nic mi nie obwiśnie :)

Mój chłopak mówi że 75A to takie sam raz w rękę, i takie mam. Też uważam że jest mały ale najważniejsze że jest :)

Gość blackcat
heh no nie wiem czy nie obwiśnie :o znajomej co przed ciążą miała 75 A po ciąży została SAMA skórka (obwisła własnie) ... Koszmar :o

Gość mi na szcęście nie obwisło

Gość green fairy 25
heh a mi cycki urosły po tabletkach anty...taki skutek uboczny...chociaż w sumie zaczęłam je brać, by wyregulować hormonki...w każdym razie tablety odstawiłam, cycki pozostały większe, ich wzrost w wieku lat 24-25 był miłym zaskoczeniem ;) btw: na powiększenie biustu ponoć działają fitohormony zawarte np w soi, stąd w tych różnych preparatach na wzrost piersi zawartość wyciągów czy innych szitów właśnie z soi :)

Gość mi po tabsach nie urosły
hormony mam w porządku, widocznie miałaś zaburzenia i za mało hormonów, u kobiet w pełni zdrowych żadne tabsy anty nie pomogą, tak mi powiedział lekarz

Dziewczyny nie oszukujmy się, ale tabletki anty lub inne cuda na porost biustu działają tylko na chwilę, tzn na okres ich brania, a i to nie zawsze...Jeśli marzycie o sporym D lub E to pozostaje tylko operacja.

ja mam z kolei duzy biust i mowie Wam-nie jest to wcale takie fajne, cieszcie sie dziewczyny, ze bedziecie mialy zdrowy kregoslup na starosc :)

Dziubus---> twoj argument o zdrowym kręgosłupie tak i tak nie trafi do zakompleksionych kobiet, które marzą, by wyglądać jak znane ikony piękna ( a 99% ma silikony) I wcale im się nie dziwię, bo duuuże piersi są kuszące i sexy :P

Gość nie rozumiecie
My tu nie rozmawiamy o tym, że któraś chciałaby mieć WIĘKSZE czy DUŻE, ale naszym marzeniem jest mieć PIERSI, jakiekolwiek, mogą być małe...malutkie, ale chociaż w dolnej granicy normy...moje mają 5 cm, nawet stanika zerówki nie muszę nosić, a mam 26 lat. Hormony badałam i są w porządku, na operację będę jeszcze długo oszczędzać :(

nie rozumiecie---> ale skoro zamierzasz sobie zrobić operację, to chyba nie po to, żeby je bylo w ogóle widać, tylko żeby były DUZE i kształtne, prawda?

Gość a ja marzę o piersiach
Moim marzeniem są piersi 8 cm, uważacie , że to dużo ? Na razie po hormonach mam 3 cm, cieszę się, bo wcześniej nie miałam żadnych. Kompleksów nie mam, ale chciałabym wyglądać nago jak kobieta, a nie jak jakiś mutant.

Gość nie rozumiecie
Przy mojej sylwetce i wzroście 160 cm, 50 kg - DUŻE piersi wyglądały by obrzydliwie, nie wyobrażam sobie mieć większych niż 12 cm. Po za tym przy dużych implantach jest większe ryzyko powikłań i widocznych blizn. A kształtne będą, nie zamierzam wszczepiać sobie niekształtnych implantów...Po prostu chcę mieć normalne piersi.

18:10 [zgłoś do usunięcia] green fairy 25 heh a mi cycki urosły po tabletkach anty...taki skutek uboczny...chociaż w sumie zaczęłam je brać, by wyregulować hormonki...w każdym razie tablety odstawiłam, cycki pozostały większe, ich wzrost w wieku lat 24-25 był miłym zaskoczeniem btw: na powiększenie biustu ponoć działają fitohormony zawarte np w soi, stąd w tych różnych preparatach na wzrost piersi zawartość wyciągów czy innych szitów właśnie z soi Obawiam się, ze może to być racja, kiedy przeszłam na wegeterianizm, niestety trochę urósł mi biust :( A Wy, dziewczyny, nie martwcie się - macie oryginalną urodę :))

Gość im_marihuanka
J atez mam maly biust coprawda rozmiar 75B ale sa male a jeszcze zmalaly jak z rozmiaru 38 zeszlam na 36...ale na szczescie moj facet uwaza ze sa idealne:d takie do reki:D a piersi nie sa najwazniejsze uwierzcie:D pozdrowki:D

Gość blackcat
mi po tabsach nie urosły ja zaburzen nie miałam (badałam sie wczesniej na poziom hormonów) a jednak mi urosły. Jest to jednak faktycznie jak ktoś uz wspomniał rozwiązanie doraźnie gdyż przy odstawieniu piersi znów mi maleją (nieznacznie ale jednak) :o Mimo ze mam rozmiar 70 B/C (małe) to ze względu na kształt (bo on też jest ważny) moje piersi wyglądaja jakby ich nie było :P

Gość nie rozumiecie
Ale ty masz biust, normalny, facet ma czego dotknąć i co wziąć w rękę, nawet stanik możesz nosić normalnie bez wypychania. Nie wiesz co to znaczy nie mieć biustu w ogóle, kiedy musisz kombinować z wkładkami i stanikami typu " proteza", a i tak się potem boisz czy coś nie wypadnie, nie wspominając o intymnych sytuacjach.