Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczkoooo

Kompletny brak biustu

Polecane posty

Im_marihuanka, jakim cudem nosząc ubrania 36 pasuje na Ciebie stanik z obwodem 75? Przecież to jest na osobę mającą pod biustem ciasno i na wydechu ponad 80 cm (bliżej 85). Na szczuplutkie osoby są staniki 60-65 z odpowiednio wyliczoną miseczką - wtedy biust jest ładnie zebrany, a nie przypłaszczony, zobacz: http://tiny.pl/p4x1

Gość Aldenite
wiesz. to marzenie jest do spełnienia. ja długi czas miałam B... ale jak zaczęłam brać pigułki antykoncepcyjne z dużą ilością estrogenu w pól roku mam duże D!! dla mnie to szok ale jestem bardzo szczęśliwa! polecam metodę i pozdrawiam

Gość biala_op
tez nie mam biustu, roznica to 3 cm :( ogolnie jestem cala drobnej budowy, waze malo i jestem niewysoka wiec wygladam jak dziecko (do tego blond wlosy, jasna cera i delikatne rysy twarzy) ludzie daja mi 14-16 lat a mam... 23 :( czasem dobrze czuje sie w swoim ciele, ale sa momenty kiedy mam tego dosc i chcialabym sie poczuc 100% kobieta, wyeksponowac biust w ladnej bluzeczce, stroju kapielowym. licze na to ze po ciazy w przyszlosci cos mi zostanie, a jak nie to nie wiem, nie wyobrazam sobie byc cale zycie taka. marze o ladnym A... sa plusy ze moge uprawiac kazdy sport, nic mi nie przeszkadza ale z malym biustem tez mozna, nie trzeba byc do tego plaskim :O

Gość nie rozumiecie
Aldenite nie wypisuj takich durnot, proszę cię. Obrzęk piersi w trakcie brania tabl. anty to ich skutek uboczny, piersi ci pięknie sflaczeją gdy przestaniesz brać tabletki. Ja również biorę tabletki anty., robiłam wszystkie badania hormonalne i biustu nadal brak. Żadne tabletki nie pomogą na GENETYCZNY brak piersi. Co innego niedorozwój piersi, to można leczyć hormonalnie. U mnie niestety nie, po prostu taka moja uroda :) Ale co tam, za dwa lata mam zamiar zajść w ciążę, a po odkarmieniu dzidziusia zrobię sobie śliczny, zgrabny biuścik, nie mogę się doczekać już :) .

Gość blackcat
nie rozumiecie ja mam podobny plan - najpierw ciąża (wynegocjowana przez mojego faceta) a później w "prezencie" dostane piękny biuścik ale na początek chyba zdecyduje się na Kwas hialuronowy :)

Gość blackcat
i zapomniałam dopisac że wiem co to znaczy NIE MIEC biustu - bo go nie miałam (nawet AA to nie było) dopóki tabsów nie zaczełam brac :o I faceta już wtedy miałam i nie narzekał :D

Gość gfgfddggdggf
Ja ma 18 lat i mój biust to takie "wybrzuszenia" na klatce piersiowej :P Również jestem drobnej budowy, mam poniżej 160 wzrostu a ważę 40 kg.

Gość gfgfddggdggf
Wymierzyłam - 5 cm. MASAKRA!!!!

Gość im_marihuanka
Male sprostowanie,mam nosze staniki rozmiar 75b ewentualnie 70b bo mniejszy jest za maly, zawsze jest to push-up bo inne sie na mnie nie prezentuja wcale.a rozmiar mam 36 po prostu,nie wiem jak to mozliwe ale mam(mam 177 wzrostu i waze 54 kg).i kszatl biustu mam tez taki ze nie za bardzo jest co zlapac bo to jak wyglada w staniku nie oddaje tego co jest jak go zdejme.

Gość eq23
blackcat -> nie rozumiem, więc tylko twoj facet chce dziecka, a ty nie> > i jako rekompensate kupi ci operacje?

Gość WRONAA
LUDZIE!!!!! MAM PUSH-UPy ALE TYLKO Z WKŁADKĄ Z MATERIAŁU... KTÓRA JAK WIADOMO JEST MOŻE GRUBA NA 1-2 CM I NIC NIE DAJE! NIE MA WŁASCIWIE RÓŻNICY! ;( Dlatego mam prośbę! :( BŁAGAM! Powiedzcie gdzie można kupic taki push up, ktory RZECZYWIŚCIE powiększy moje małe piersi? ;( BŁAGAM o pomoc

Ale 70B i 75B to dwa zupełnie różne rozmiary, różne wielkości miseczek (ta w 75B ma większą objętość, jej odpowiednikiem przy węższym obwodzie jest 70D/E) - nie mogą pasować Ci oba. Jakie masz wymiary? O czym piszesz, wiem - też mam biust tylko w staniku. Ale znacznie lepiej on wygląda w koronce na fiszbinie w rozmiarze 65F (bo jest ładnie zebrany do przodu) niż w pusiapku 75C (mamy wymiary ok. 75/94 aktualnie) ;)

Gość miskakobka
mam taki sam problem jak WRONAA ;( gdzie kupic push-up NAPRAWDE powiększający?

Gość miskakobka
kupujecie staniki z żelowymi wkładkami w necie czy w sklepie??

Gość hi hi dokładnie tak
W necie, ale bez wkładek żelowych. W moim rozmiarze takich nie robią. Ja po skorzystaniu z rad best-bra powiększyłam sobie piersi z miseczki A do D ! Jakim cudem? Po prostu wcześniej nosiłam 70 AA push up, a teraz pełne 60 D w miękkim koronkowym wymiary wyjściowe 70/75, a po 3 miesiącach 69/77 polecam, warto, a pushupy wyrzuciłam

Gość hmmmmmmmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
best bra>>>>>>>> w jakim sklepie netowym lub stancjonarnym mozna kupic takie mini-staniki? mam 69 cm pod biustem na wydechu oraz 74 cm w biuscie

Gość hi hi dokładnie tak
ja polecam ten sklep http://www.milena-bielizna.pl/shop/ na wymiary 69/74 polecam ci model Lemon Sorbet 60 C, fajnie zbiera piersi do środka, obwód początkowo tak ścisły, że aż niewygodny, ale po dwóch dniach się troszkę rozciąga i jest idealny nosiłam go kiedyś, a potem biuścik mi się odrobinkę powiększył i noszę 60 D z niewielką wkładką z gąbeczki możesz też zamówić stanik 70 B z usługą zmniejszenia obwodu do 60 D, ale to nie to samo co oryginalny rozmiar i na początek 60 D będzie miało dla ciebie trochę za obszerną miseczkę, chyba, że będziesz wypełniać wkładką zajrzyj też do działu promocji

Gość WBISKP
TO KŁAMSTWO! PO PROSTU NUMERACJA JEST INNA :/ ZAMIAST A JEST D ZAMAST B JEST E TO CHORE! PIERSI SAME SIE NIE POWIĘKSZĄ :/

Gość hmmmmmmmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
z tego modelu Lemon Sorbet z obwodu 60 jest tylko I, a nastepny 65 B :( a moze odsprzedasz swoj za maly?;) doszukalam sie jednego sklepu z malymi obwodami niedaleko mojego miejsca zamieszkania to wybiore sie tam na dniach, jestem ciekawa jak bedzie wygladalo moje bezbiuscie w takim staniku ;)

Gość powiększą powiększą
A kto napisał, że się same powiększą ? Chodzi o to, żeby nosić biustonosz, który nie deformuje i nie spłaszcza i tak niewielkich piersi. W odpowiednim staniczku nawet małe piersi wyglądają zgrabnie jak są ładnie zebrane do przodu przed odpowiedni stanik , a nie rozplaskane przez gąbki z pushupa i jeżdżący po obwodzie za luźny biustonosz. Faktycznie miseczka w 60 D jest tej samej wielkości co 75 A, ale ma całkiem inny kształt, zbiera piersi do przodu, a nie maskuje

Gość kto ma mniejsze niż ja

Gość biust coraz mniejszy
ja mam 26 lat i biust mniejszy niz kiedys,jestem szczupla ale nie chuda i juz nie wiem co robic😭 na implanty sie nie zdecyduje bo boje sie ze zabieg moglby sie nie udac a to troche forsy kosztuje..zastanawiam sie nad Bust caps,ale nie wiem czy to wogole cos pomoze?a jesli chodzi o hormony to jak zalatwic taka wizyte u lekarza?

Gość kto ma mniejsze niż ja
jak załatwić wizytę u lekarza ? Wizyta u ginekologa na NFZ jest przecież bezpłatna, idziesz i mówisz, że podejrzewasz niedorozwój piersi i dostajesz skierowanie na badania hormonów, i z badań wszystko wychodzi. ja zrobiłam wszystkie badania, ale okazało się, że hormony są O.K i zostają mi tylko wkładki powiększające

Gość im_marihuanka
Do best-bra: no wiec zmierzylam sie i mam 75 na wydechu pod biustem i 81 w biuscie, jaki wiec rozmiar bys polecila??

Gość im_marihuanka
aha ja przeliczylam sobie na jeden ze stronek ktora podalas.i wyszlo mi ze powinnam miec 65 c a to jest niemozliwe zebym sie zmiescila w taki stanik

Gość im_marihuanka
a co do metody ze srokami antykoncepcyjnymi to rzeczywiscie piersi sie powiekszaja, jednym bardziej drugim mnije ale nie jest to zbyt zdrowe bo kiedy np bierze sie tabletki bez robienia przerw to woda ztrzymuje sie w organizmie i to mniej wiecej ta woda jest przyczyna tego ze piersi wydaja sie wieksze.ja biorac tabletki przez pol roku bez robienia przerwy przestalam sie miescic w moje 75b ale kiedy przestalam to czasem mam wrazenie ze ten rozmiar jest troche za duzy...

Na stronie z tabelką trzeba samemu zaniżyć obwód (kalkulator robi to za nas) - jak to zrobisz, to też wyjdzie Ci 65C/D (jesteś w zasadzie na granicy rozmiarów, brytyjskie 65C jest do 81,5 w biuście; w małomiskowcach takich jak Freya Eva - popularny na Lobby Małobiuściastych stanik - na pewno musiałabyś sięgnąć po co najmniej 65D). I czemu masz w takie staniki nie wejść? Zobacz, o ile się rozciąga większość biustonoszy: http://tnij.org/ae91 Oczywiście, ze ściśliwszych możesz próbować 70A/B, ale to raczej nie dotyczy większości powszechnie dostępnych marek typu Triumph, Samanta, Konrad etc.) - są bardzo rozciągliwe, 70 pasuje przeważnie na osobę mającą pod biustem koło 80 cm, jak nie więcej. No, i ze świecą szukać w tych rozmiarach staników miękkich, nie wypchanych kilogramem gąbki... Mierząc stanik pamiętaj o skróceniu ramiączek (popatrz, ile to potrafi zmienić: http://tnij.org/cf8m ) i solidnym wygarnięciu piersi spod pachy (zresztą, nawet w Twoich obecnych stanikach możesz spróbować zrobić eksperyment: jedną ręką przyciśnij fiszbinę do ciała - imitacja odpowiednio ścisłego obwodu - a drugą sięgnij daleko pod pachę, zgarniając co się da do miseczki. Nie zrobiło się w tej miseczce pełniej? ;) ).

Gość im_marihuanka
szukalam na stronkach sprzedazy wysylkowej bielizny w rozmiarze 65c ale najlepsze jest to ze najmniejszy dostepny obwod to 70...ale zreszta dla mnie to i tak drogo kupowac stanik za minimum 40 zl..przewaznie kupuje na bazarze jak pewnie wiekszosc osob.

dziewczyny a czy macie kompleksy i z tego powodu nie chodzicie np. na basen? Ja od podstawowki unikalam jak ognia chodzenia na plaze czy basen. W tym roku zdecydowalam sie pojsc na basen kikla razy i bylam na egzotycznych wakacjach wiec nie moglam nie wyjsc na plaze. Powiem wam, ze zamiast dobrze sie bawic to ja przez caly czas obserwowalam ludzi czy znajdzie sie jeszcze jakis taki wybryk natury jak ja. No i oczywiscie caly czas wydawalo mi sie, ze kazdy sie na mnie dziwnie gapi :-(