Meg75 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Aniu spacerk byly na maxa codziennie chodziłam do kolezanki ciężarówki na kawke - niby taki sobie spacer, 3-4 km ale balam sie przytyć i wygladac jak mały balonik to sie tak zalatwilam ze lezalam i wygladalam jak duzy balonik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Lola uszy do góry!!!! Faceci to takie "inne" istoty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Cześć babeczki no i jestem po wizycie u gina. Więc z dzidzią jest wszystko ok rośnie sobie badania mam dobre wszystko gra rozmawiałam z nim o cesarce i powiedział że bedzie trzeba zrobić tylko jeszcze opinia okulisty bedzie musiała być wpisana do książeczki ciąży a dostałam już książeczke ciąży. Termin porodu mam na 3 luty :-) a dzidziuś ma już 2.4cm :-) hi hi ale już zaczyna fajnie wyglądać. Oczywiście mam dalej L4 następna wizyta 20 lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 No to wreszcie wypełniona cała rubryka:-) podoba mi sie PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 ewika74...............04.07 około????......nie..........34 ....... Folik32...............11.07.......27-42.....nie......... .32........7 patrycja75...........12.07.........32........tak.......3 4 .......12 Lola83-1..............15.07.......23-28........nie..... .26........10 nikulam................17.07........30-33...nie......... .30........7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26..........25.04........28-31.....nie........26 .........5 Nikamo74............23.06.........28-........tak.......3 4. ......3 Meg75 ................26.06.........29........tak........34...... ojjj... joanna84.............27.06..........28........nie....... 25........2 Annolia................02.07..........28........tak..... ..27........2 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............19....24.06......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................21.....14.07......14.11.09...... ......24.. ... ........ Spacer w chmurach..18....02.07.....03.12.09............22.......... . Fermina30...........13......20.07....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405...........9......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611.............9......20.07....03.02.2010 . .....26.......... Anka323..............9.......11-12.07.......30.01.10... .....23........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Nikulam, odpowiadam napytanie o wakacje. Lecimy z nekermana, koszt to 1750 od osoby. A lasty mozna juz na dwa, trzy tyg. przed.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 http://www.ew-wa.com/baltyk.html Klaudia link dla Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Dzięki Ania ;) Już sama nie wiem na pewno nie chcemy domku bo jadę tylko z mężem i córeczką więc chyba raczej pokój nam wystarczy a z wyżywieniem to w sumie nawet niedrogo wychodzi.700 zł za tydzień to nam poszło na noclegi nad jeziorem jak byliśmy. Beata___a co gin na bóle krzyża?Duphaston masz brać?a dzidzia się juz ruszała?Bo moja jeszcze nie tylko serduszko biło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Lola o co poszło?ach te chłopy jak chcą to potrafią być mili i kochani a czasem :P Jak sobie przypominam nasze początki to dopiero był ideał i te jego zabiegi,starania chi chi....teraz też jeszcze nie jest tak żle daje mi odczuć swoją miłość i mówi mi że mnie kocha przynajmniej 3 razy na dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ewika____co się dzieje z Tobą?napisz co u Ciebie słychać tak sie długo nie odzywasz. Chmurko___Ty też jakoś rzadko piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Klaudia krzyżami kazał sie nie przejmowac i bólem brzucha takim jak przy okresie też bo tak ma być macica sie rozciąga i to że ja miałam zabieg po porodzie i zakażenie miało wpływ na to co teraz sie dzieje i nic już mam nie brać tylko witaminki i magnez i tyle duphastonu już mam nie brać chyba że by było jakieś plamienie a takto nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ja jestem wreszcie szczęśliwa bo wiem że jest dobrze a dzidziuś jeszcze sie nie rusza jeszcze było widać fasolke której sie dopiero nóżki i rączki twożą i zarys główki ale niewyraźne było wszystko a serduszko tak fajnie biło i tętno ma dobre:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ale gin powiedział że jak bede za 3 tygodnie to już bedzie wyraźny mały człowieczek i zrobi mi wtedy zdięcie żebym eMn pokazała jak jego dzidziś wygląda i że ma rączki i nóżki a nie taką biedną istotke bez rączek i nóżek że wystraszyć by sie mógł że coś jest nie tak Hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Klaudia jesteś jeszcze???????????????? Chmurko właśnie odezwij sie co u Ciebie wracaj na topik Lola zapomniałam Ci powiedzieć ze ładne masz teraz włoski:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Chyba nikogo już niema :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Jestem Beatko ;) A jaki zabieg miałaś po porodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Klaudia mi po porodzie zostawili łożysko i zrobiło sie zakażenie i musieli mi skrobanke robić i ledwo wtedy przeżyłam i jeszcze krwotok miałam ledwo zatamowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 No ja miałam skrobankę od razu po porodzie i antybiotyk.Nieprzyjemna sprawa.Też się łożysko nie urodziło całe.A jak Ty miałaś parę dni póżniej to jeszcze gorzej.Bo mnie nawet nie usypiali po porodzie i tak wszystko obolałe ze nic prawie nie czułam nic mnie to juz nie bolało w porównaniu z całą resztą.Uciekam Beatko bo niunia jeszcze nie śpi i czeka aż jej bajkę poczytam.Magne B6 bierzesz?Dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej babki dostalam @ !!! nareszcie po tylu miesiacach... byl nowy..nie wiem jak on to robi ale coraz bardziej mi zalezy na nim i wiecie co?przylapalam sie ze jestem o niego zazdrosna!!! nerwa mam bo poszedl z kuzynka na jedzenie,dziwne uczucie z kuzynka wrrr nawet dal mi numer do mamy tak na wszelki wypadek jak by cos sie stalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Hej. Wezwana do odpowiedzi to jestem. Jakoś nie mam nastroju ostatnio. I to nie tylko z powodów wiadomych (wyniki). Tak ogólnie. A poza tym to uspokoiłam się już chyba i nie wyczekuję nie wiadomo czego (kogo)? Dostosowuję się do sytuacji. Czekam teraz na urlop-chociaż jak sobie pomyślę że już po wypłacie 2 dni a ja mam minus na koncie to mnie szlag trafia. Dzis przemówiłam mojemu M do rozumu. Może coś mu w głowie z tego zostanie. A tak poza tym to......jakoś się kula. Podczytuję Was codziennie ale na jakoś nie mam seksu do pisania. Ale z wiadomościami jestem na bieżąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ide spac dobranoc:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Dzien dobry wszystkim Milego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Dzień dobry jestem druga:-) Klaudia ja biora ASMAGforte 34mg jonów magnezu feee czasem przełknąć nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 widze,ze kobiety dzis wczesnie wstaly...spalam jak niemowle..ta cala energia od M (juz chyba moge go tak nazwac no nie? :) ) uspakaja mnie niesamowicie i nie tylko mnie...cuda zrobil z moja rodzina..ostatnio toczylismy wojne domowe a teraz cisza jak by makiem zasial...on tez czyta ze zdjec wiec podalam mu kilka osob...newet powiedzial mi co bedzie u mojego ex !!! czasami to jest przerazajace....ale jest niesamowity czuje ze ma mnie w swojej opiece i wszystko co robie wiem ze on jest ze mna....wspiera mnie we wszystkim na kazdy temat rozmawiamy,wypytuje o sluzy,dni plodne itp :p na 1 sierpnia w mojej miejscowosci bedzie festyn i zaproponowano mi zebym to ja byla z jedzeniem alkoholem itp!!! impreza na ok 800 ludzi :) a moj nowy M zalatwi mi kogos slawnego,zeby sciagnac wiecej ludzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 BEATKO ciesze sie ze wszystko ok z toba i dzidziusiem . pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam z rana:D u mnie dalej nie najlepiej odezal sie eM przy sniadaniu strasznie przeprosil ale to nie to samo juz czuje bol i niechce z nim gadac :D Chciejka wkoncu znalazlas prawdziwego faceta dla siebie:D zycze powodzenia na festynie:D fajnie miec kogos takiego na kogo mozesz liczyc:D Oki ja zmykam do tej nieszczesnej roboty.bede wieczor.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Hej Babolki:) ale mi dobrze samej w domciu! czysto, nie muszę gotować obiadków, muzyczka, winko:)..... Lola - ale zapeszyłam, co? Nic się nie martw, w każdym związku są kłótnie - u mnie nawet bardzo burzliwe, im mocniejsza, tym szybciej się uspokaja, chociaż czasami długo pamięta się przykre słowa. Daj się przeprosić i szybko zapomnij o całej sprawie. Klaudusia - nie wiem, co tobie doradzić z tą rezerwacją...gdybyś miała jechać jeszcze w lipcu, pokusiłabym się o wyjazd w ciemno. Ze względu jednak na dobre prognozy pogody na sierpień, radziłabym jednak rezerwację. Kiedyś wybrałyśmy się z moją psiapsiółą nad morze w ciemno.... zjeździłyśmy całe zachodnie wybrzeże, to był jakiś koszmar....nie wiem czy jakiś długi weekend, czy co, znalazłyśmy spanie po 2 dniach, jedną noc spałyśmy w samochodzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Nikulam - a może jeszcze urośnie to JAJO, ma kilka dni....:) Meg - pewnie, że wszystkie miejsca mają swój urok, ale właśnie to sprawia, że można je dopasować do swoich potrzeb. Ten rejon akurat znam dobrze. Jest fajnie, to fakt, ale te tabuny testosteronowców, naćpane 16-latki to nie jest dobre miejsce, jak sie ma 30 lat:)))))) Każda miejscowość ma jakąś swoją charakterystykę i kusi inny typ turystów, już mniej więcej wiem, gdzie jechać z koleżanką na szalony weekend, a gdzie nie pojechałabym z dzieckiem i z eMem, żeby odpocząć od zgiełku...... Anula - zawsze chciałam pojechać do borów tucholskich. dasz mi jakiś namiar na spanie, chociaż nad które jeziorko jechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Witajcie :) Nareszcie pieknie ,wow upał az sie chce żyć... Co prawda czuje sie fatalnie jest mi okropnie niedobrze. Ale dziewczyny załatwiłam wczoraj sale na wesele 12 wrzesnia!!! Jestem dumna bo nie wierzyłam ze w takim krótkim terminie cos znajde. A tu sala z wszystkim i nic mnie prawie nie interesuje!! Teraz tylko czekam na badania i oby wszystko było dobrze. Kurcze ale bym pojechała nad morze ja 14 lat jeździłam co roku i strasznie mi teraz brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Ferminko - a co tak ciuchutko siedzimy??? Kiedy jedziesz??? Chciejko - daj mu się pozdobywać powoli. Oj widzę, że się tobie spodobał, ale niech powalczy trochę:)))) Co przepowiedział temu padalcowi - aż jestem ciekawa??? Impreza na 800 osób to super szansa, ale chyba musisz pomyśleć o dodatkowych pracownikach??? Ewika - oj zdołowała się koza chyba. Ewika, planuj urlop i bzzzzzz:))) nie zamartwiaj się, tylko działaj:) Folik, a ty gdzie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Hej LAlki... ja podczytuje a pisac troche nie moge ale w miare jestem na biezaco... U mnie chyba wczoraj byla ow. bo temp. poszła troche w góre.... w tym cyklu koniec konta na 28 dni i koniec ze wszystkimi obserwacjami... nawet z tego powodu sie ciesze... ze to juz koniec obserwacji i termometr. itp... wniosek mam jeden ze ow. mam raczej ok. 17-19dc.... tak przynajmniej mi sie wydaje... z obserwacji jaki mogłam zauwazyc wpisujac te wszystkie dolegliwosci i podniesione temp. w góre.... (o ile ja w gole mam - bo w czwartek mi gin na to pytanie mysle odpowie) to moje cykle: http://28dni.pl/Lusia1976/wykresy/2009-06-12 a teraz wczesnie bo wczesnie ale ide po kawe bo spie stojąc.... wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach