spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Patrycjaaaa, ale po Tobie jadą......:D Ty nieodpowiedzialna dziewuszko, hihihi:P Ten pan może mieć zamiary. A przystojny jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Hej laseczki dużo napisałyście. Nie czytałam wszystkiego ale mam wielką prośbę. Poszukuję książkę dla mojego syna do szkoły - TECHNOLOGIA: MONTAŻ, NAPRAWA I EKSPLOATACJA MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH. autor Górecki, Grzegórski. Niedostępna w księgarniach także tych wysyłkowych, na allegro aukcje ale bardzo oblegane. Może któraś z Was ma znajomego albo jakieś dzieci ze szkoły zawodowej komu jeszcze została taka książka. Będę wdzięczna. Oczywiście odkupię. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 tam chyba pierwszy raz udalo mi sie rozpoczac dzien na topiku. milego dnia zycze wszystkim. a u mnie 33dc i tempka 37.2, narazie nie spada.znowu piersi zaczely bolec i sa jakies twarde.wczoraj tak mnoe bola brzuch, ze myslalam juz, ze @ nadchodzi, ale narazie cisza.no nic poczekam jeszcze troszke. a kawki dzisiaj nikt nie pije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Dzien dobry babolki:) Nowa to trzymam kciuki zeby Tobie sie w tym cyklu udalo,temp i bole na to wskazuja,mam nadzieje ze sie udalo:) Ja juz po sniadanku i teraz pije kawke a pozniej sprzatanko i mycie okien poki jest ladna pogoda.:) A gdzie reszta??? halllo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawac!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Cześć, wczoraj była duża frekwencja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Idę jeść. Robię karkówkę na obiad. Mój debiut:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Dzien doberek:) a co tu taka cisza Rea Pati Folik Chmurka Chciejka Orcio odzywac sie tu zaraz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Cześć, dziewczyny. Co u Was? U mnie standard. Poprasowałam, poczytam, żeby przełamać lenistwo, zjem arbuza. Kate, gdzie się podziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hej Chmurko:) Kate narazie odpuszcza kompa zajmuje sie innymi rzeczami.A ja mam dzis lenia nic mi sie niechce hehe nawet kawke powoli pije pozniej za jaki obiad sie trzeba wziasc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hej Foczki____ ufff... mam już neta, wreszcie :) ale nic mnie widzę nie ominęło, prócz karkówki Spacerka_____ ;) Spacerku___ a niech sobie jadą ha ha ha, ważne że jestem mądrą kobietą... czy przystojny...kwestia gustu... ma ładne oczy...poza tym ja kocham faceta takiego jak mój, do którego można się przytulić na żywo, Spacerku ___poczta na NK LOlA___ nie mogę tego kwiatka otworzyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hej hej Pati niewiem czemu nie mozesz otworzyc tego zdjecia to wysle ci na poczte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 LOLA___ poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Pati juz patrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Pati juz patrze:) ale ja ci juz odpisalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Hej FOczki_____ a co tu taka cisza ? NIKAMO___ mogę być u Ciebie dopiero koło 16 ? Bo fatalnie się czuję a później eM mnie podwiezie, hmmm....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam Babeczki:) W ostatni tydzień mojej wolności... Brrr ale to brzmi. Ale muszę się z Wami posdzielic wiadomoscia. Byłam w poniedziałek u gina i moje małe ma juz 10cm i wszystko na swoim miejscu. A moja tarczyca jest juz ok! Normalnie sie popłakałam ze szczęscia. Pati to jak sie Kochana umawiamy z tym CV? A wodgóle jak sie czujesz? Nowa_____ trzymam cały czas kciuki,a czemu nie zrobisz testu? Ja bym juz nie wytrzymała takiej niepewnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Czesc lalki... Ja dzis w pracy ale wczesniej wychodze - bo badanko robimy... Ale ja masakra... odstawilam antybiotyk i znowu moje szczypanko i moczoped powrocil... mialam lek przez 3 dni i lekarz kazal brac nastepne 5 dni antybiotyk czyli do konca wybrac gdyz to bardzo delikatny antybiotyk duomox i dlatego tak zle działa.... Ale jeszcze jedna mnie sprawa wnerwia...wrrr na maksa.... nie mam jeszcze@ szona a dzis 31 dc.... znowu mi sie cos powaliło... przez te moje wyjazdy i choroby zapewne.... testa z krwi robilam w 34dc i ciazy nie ma to gdzie ona jest gdzie poszedł sobie... cycyki mnie bola jak zwykle cera nawet ladna sie zrobila a była masakra a @ niet..... kurna - ale organizmy to zagadki... i z tych powodów jest mi dzis zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAmo - to gatulacje dla 10 cm wielkoluda.... oby nadal zdrowo sobie rósł... i teraz masz tydzien oj nie zazdroszcze..... ale bedzie git:) PAtrycja - jak dzis samopoczucie...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 a testa z krwi robilam w 24 dc.... a dzis mam 31dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAMO___ tak, tak CV mam na płytce ...gdzieś po drodze wydrukujemy...tylko pytałam czy mogę być dopiero koło 16 u Ciebie? Foliku___ kochana...duomox... hmmm...owszem lekki ale na bakterie ..n ie wiem czy najlepszy. Wiesz jak ja miałam w taptym roku takie problemy ze zdrowiem i tą wysoką tepma przez długi czas... to duomox mi nic nie pomógł - dopiero setny lekarz stwierdził...skoro nie wiadomo co mi jest, badania wychodzą oki, tomograf też nic nie wykazywał więc jest jakaś francowata bakteria - zapisał mi CIPROPOL - on szybko zabija bardzo dużo różnych zarazków, bakterii i innych dziadów. Oj współczuję Ci...chociaż sama zdycham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 FOLIKU___ Skarbie... fizycznie czuję się okropnie , duchowo super :) ale 24dc Foliczku to bardzo wcześnie - mnie bab ka w laboratorium mówiła, że 100% dopiero po 14 dniach, więc...wiesz może Ty jesteś w ciąży a ten mały zarazek to śliczna fasolka , na którą wszystkie czekamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pati jak najbardziej ,ja pracuje do 17 wiec nie ma sprawy:) jak mozesz to dodaj jeszcze zdjęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 A no i u mnie możesz wydrukować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAMO___ ha ha zdjęcie.... jasne , że jest :) pan Kosowski nie na darmo tyle trudu włożył ;) żeby teraz w szufladzie leżało. No to super... a teraz z innej beczki... jak się czujesz panno przed ślubem :) :) no i jak czuje się eM ? wszystko oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Dzien dobry laseczki:) Ja wlasnie kawke pije przylaczy sie ktos do cappucinko? i do pracy pozniej ale niewiem na ktora.eM bedzie dzwonil.A tak pozatym to leci pomalu @ dalej niema:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 LOLA___ kawkę... no niestety ja się nie przyłączę, bo mój żołądek znowu się buntuje..właśnie zrobiłam sobie ale tylko jeden łyk dałam radę wypić... natomiast herbatkę z Tobą chętnie wypiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NIKAMO___ teraz doczytałam o Fasolce.... jaka duży Skarb :)hmmm a swoją drogą ...kiedy ona tak urosła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 REA____ a Ty gdzie się zawieruszyła???? hmmmm????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 NOWA____ test zrobiony ? krechy dwie piękne są ????? no ta też ma gdzieś moja ciekawość i zatroskanie hahah .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pati super chociaz herbatke sie ze mna napij.A mnie strasznie swedzi w srodku juz sie podmylam teraz rumiankiem niewiem czy to cos da buuzz ałaaaaa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach