Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telo

co polkneło wasze maleństwo? i czy nic mu nie bylo?

Polecane posty

Gość blondi_22
moje wiele razy połknęło mleko z cyca nic mu nie było, nawet manifestowało zadowolenie

Gość dfv nf/nqfkGWN
moj polknal 5 groszy i nic mu nie bylo!

Gość kika11
moj maly zrobil kupke jak zostawilam go na chwile bez gaci(uwielbiał latac na golasa )i sobie pojadl i tez mu nic nie było

No cóż,mój syn mając 5 lat połknął kulkę z klocków magnetycznych,czy nic mu nie było?Poza dwoma prześwietleniami i i wizytami w szpitalu nic. Moja córka połkneła kawałek styropiany mając jakiś rok........dostała dietke i jakoś poszło......

A mój synek dorwał mój puder w kulkach i sobie kilka zjadł, bo myślał, że to groszki. Zadnych efektów ubocznych nie było, tylko chodził i język wycierał we wszystko heh

moj 1,5 roczniak doslownie 2 dni wypil sobie troche plynu do kapieli. Poza ziwna mina i pozniej chrzakaniem ten sie nic nie stalo. Probowal zjesc tez kulke zabezpieczajaca kanty lawy. Tu juz byla interwencja bo za dalego wepchnal :(

aa gazete to moja namietnie jadla jak byla malusia i wszystkie inne ksiazeczki, karteczki... raz mi zjadla prace zlaiczeniowa :-/ nic jej nie bylo. ten druk jest co prawda niezbyt "zjadliwy" ale od takiej odrobinki nic sie nie dzieje- musialaby calą strone zjeść :D

Mój synek miesiąc temu (mając wtedy 10 miesięcy) najadł się kiedyś kartki:D Tzn. to był taki spory kawałek rogu, chyba właśnie gazety. Jakoś się specjalnie nie przejęłam - nie widzę skutków ubocznych:) Uwielbia "czytać" i zawsze mu się coś tam trochę połknie jak wymamla taka kartkę.

MaMani a twoje córeczka też pewnie sobie chciała twoją pracę zachować na przyszłość- może jej się przyda hehe

Gość miaaa...23
Moja córcia zjadła trochę suchej karmy dla kota ... i bardzo jej smakowało :P ale na szczęście nic się jej nie stało :)

tak moje dziekco jest doskonale w psuciu moich rzeczy... zjadla mi telefon komórkowy... tzn tak wyslinila ze odmowil dzialania i mimo suszenia sie nie naprawil... zjadla nam dwa kable usb (przegryzla!!!) jak jej zeby wycodzily to bylą jak szczeniaczek trzeba bylo wszystko chowac bo wszystko zbaierala i gryzla :D:D

Jak juz wszystko wymieniacie to ja też.Karma dla psa namiętnie....uwielbia.Papiery tez zjadała,gąbki do mycia naczyń.

Mój synek i to całkiem niedawno połknął baterie od zabawki (ta malutka okragłą) Gdyby nie to ze znalazłam ja w pieluszcze razem z kupka nawet bym o tym nie wiedziala :( Oczywiscie w szpitalu bylismy, choc Pan doktor stwierdził,z e całkiem niepotrzebnie , najważniejsze ze bateria została wydalona

:D Moja zepsuła mi swoją nadmierną ilością śliny aż dwa telefony. Oczywiście wszystkie papierki i gazety musiały zaliczyć jej buźkę. Połknęła mi srebrny kolczyk :-o ale nic jej się nie stało. Popsuła korale i oczywiście musiała je skonsumować, na szczęście nie zjadła za dużo, więc było ok.

o tak korale tez przegryzla ale nie zdazyla polkną c:D:D:D za to gąbki to jej ulubione jedzonko traktuje je jak gume do rzucia :D:D:D no i piana podczas kapieli. ile ja sie natlumacze ze tego sie nie je... ale gdzie tam zajada namietnie tą piane :D

Moj synek też" prubował "gabki, gazety, plyny do kapieli, mydla, ostatnio oliwka do ciała :)

Gość miaaa...23
Przypomniało mi się, że moja mała namiętnie wylizuje mi balsam z brzegu butelki ;)

o jeszcze mi sie przypomniało, ze połknął kawałek balona, w sumie to ten ustnik od balona Myślalam,z e to moj tylko taki co wszystko pcha do dziuba ale widze ze sa jeszcze tacy "smakosze":D

u mnie to samo, piana z płynu do kąpieli, szamponów, mydła, wszystko co przypomina bitą śmietanę jest jadalne :-o ostatnio ściany lizała i oczywiście śnieg.

OOOOOOOOO tak - ściany są pyyyyyszne:) Gąbki przy kąpieli oczywiście też. Ale najpyszniejszy to jest telefon mamusi - wiadomo:D Pyszne są również skarpetki, które namiętnie ściąga i całe moczy.

Gość telo
podawajcie wiek :)

Gość mama malej...
moja 1,5 roku kiedys zjadla 5 groszy, tzn chyba zjadla, bo znalazla na podlodze(nie wiem skad) , nie zdazylam podejsc i juz nie bylo, ale w kupce tez nie bylo.. :O poza tym gazete sprobowala i to wszystko, ja za to pamietam jak bylam mala(ok 5 lat)polknelam koralik

mama małej to może warto sprawdzić czy te 5 groszy czasem w jej żołądku nie przebywa w dalszym ciągu? Procent rośnie na koncie ale w brzuszku to nie warto tak odkładać:P