Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .effka.

Czy wypada...

Polecane posty

Gość .effka.

Proszę podpowiedzcie mi - w sobotę idę z mężem na firmową imprezę, (właściwie to główny ich klient zaprosił przedstawicieli firmy męża z os. towarz.). Nie ma pojęcia co założyć na taką imprezę, wiem tylko, że trzeba sie elegancko ubrać. Mam sukienkę w kolorze czarnym, z cienkiej satyny, ale ma dość duży dekold i gołe plecy - jest wiązana na szyji - nie wiem czy wypada iść w czymś takim. Oczywiście potrzebowałabym coś na to narzucić, może jakieś bolerko albo coś w tym rodzaju - doradźcie proszę.

myślę, że wypada pod warunkiem, że będziesz mieć jakieś bolerko lub wdzianko.

bolerko załóż a na miejscu zobaczysz jak są inne kobiety ubrane i albo zdejmiesz albo nie :)

Gość dobrze wiedzic jaka to okazja
żeby się nie okazało że jesteś za bardzo wieczorowo ubrana myślę że zwykła mała czarna byłaby lepsza niż ta z satyny, bo możesz się czuc głupio jak inne panie będą ubrane mniej oficjalnie dowiedz się od męża gdzie ta impreza, może to już coś Ci podpowie lepiej mieć skromniejszą sukienkę i do tego jakieś oryginalne dodatki typu szal, korale niż przesadnie elegancką sukienkę jak na bal

Gość .effka.
To będzie impreza barbórkowa, z tańcami :) ... właśnie chodzi o to, ze ta sukienka jest dośc skromna ;)