Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poznaniak085

Co macie naj...?

Polecane posty

dziewczyny pytanie do Was, co macie najlepsze, czym się chwalicie a co chowacie przed facetami..? jakie są skutki i czy używacie swoich \"opcji Naj\" w róznych sytuacjach/ jakich..? fotki mile widziane...

oczy :P i jakbym nie miała naj to nijak bym nie mogła je schowac :O

Gość sssssssssssssjsjsjs
niczego nie chowam przy facecie...wrecz przeciwnie wale po oczach wadami i zaznaczam ze juz wszystko wie wiec ma prawo zrezygnowac haha :D trzeba byc zawsze soba!!!!!! jak sie nie podoba to niech spier... :D i tak zawsze zostaja :D

sssssssssssssjsjsjs - więc abo masz tak mało wad że zostają albo trafiasz na kolesi bez gusty - sa tylko dwie opcje..

Gość sssssssssssssjsjsjs
:) po co uogolniasz???? jestem interesujaca babką i niebrzydką mam duzo wad ale tez wiele zalet...faceci za mna wzdychaja. jestem otwarta i bezposrednia ...moze to dla ciebie nie do pojecia? :D

poznaniak załozyłes temat aby wyłudzac foty?:P

nie jaram się fotami dziewczyn z forum :) ale mam pomysł na kolejny temat i myśle było by ciekawie... pozatym co mi z tych fotek..? nie wiesz..?

Ja jestem ładna, zgrabna i powabna ;) pełna czaru, wdzięku i uroku osobistego przy tym mądra, inteligenta, zabawna i elokwentna Majętna i niezalezna ;) To chyba było by na tyle :)

trzydziestka wtedy ci mauzoleum otworzą ;)

poznaniak jakie? jakie?:P załatwimy to ;)🖐️

v33 - spoko - nietrzeba - poradzę sobie z tym - sądzę że najlepiej będzie to poprostu olać ciepłym moczem wiec sikam tu...! :D

Poznaniak, to że drazni Cię doskonałość Warkocza to tylko Twoja wina :O Ja też mam tylko jedną wadę ale inną - brak zalet :O I może nie spinaj się tak? :D