Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poznaniak085

Co macie naj...?

Polecane posty

Gość sysok
Prącie

Poznaniak, skoro drażni Cię prostactwo to po co się odzywasz? :O Jesteś nielogiczny :O Kometko, mnie wszyscy kochają, a nie "lubią" ale wiem, że nie możesz się przyznać publicznie, zresztą Cardinale byłby zazdrosny i pewnie ja bym dostał wpiehdol rękawicą Ajrona :D

Mało Stanowczy, nawet w to nie wątpię że jesteś uwielbiany przez tłumy rozchisteryzowanych i zdesperowanych kobiet starających się o twoje względy.....;) A dostać rękawicą od Cardinala co sam zaszczyt, ale gorzej będzie jak Wulc w szale zazdrości ci przypiechdoli :D:D:D

czyzby to było syntetyczne fotografowanie?:classic_cool:

Nic z tego nie rozumiem :o Pyrlandczyk załozył topik, ja ze swoją wrodzoną kulturą grzecznie odpowiedziałam, wiec nie rozumiem skąd to zamieszanie ?! :o

Ja cieee, Nigeria to jest miasto pod Włocławkiem ciemniaki, ale fakt, z Chińczykami :O Poznaniak, aż tak bardzo interesuje Cię moja biografia? Kolejny pedau, czy co? :O Kometko, dostać wpiehdol za Ciebie to zaszczyt :) Nawet od Wulca, a jak potem przez tydzień będzie mnie doopa bolała to i tak pomyślę, że warto było :classic_cool:

Gość Cyprysek_18
bez udawanej skromności przyznam że udałam się rodzicom :D mam ładną twarz("kocie" oczy, pełne usta,ładnie zarysowane kości policzkowe)- tym akurat nie da się specjalnie chwalić, a nie ukrywam że wygląd pomaga mi w wielu sytuacjach i często dowartościowuje. kolejna część ciała z której jestem dumna to mój brzuch-jest płaski, opalony i mam naprawdę duże wcięcie w talii.Wiadomo że nie chodzę z brzuchem na wierzchu, ale nie da się go ukryć pod obcisłymi bluzkami- a takie lubię zakładać ;) ogólnie to cała moja sylwetka jest ok. to może, tak dla równowagi, coś o moich wadach... mam niewielki biust i w dodatku prawa pierś jest nieco większa od lewej... ;/ no i mam jeszcze jeden mały kompleks, ale niekoniecznie jest on wadą ;)