Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigevidonka26

Skutki uboczne tabletek anty

Polecane posty

Gość rigevidonka26

czego sie doczekałyscie stosujac długo tabletki anty ?? ja brałam Rigevidon 3 lata i miałam straszne bole głowy, depresje, pogorszyła mi sie cera pod koniec, zaczeło znów wszystko bolec mimo brania tabletek, miałam zawroty głowy i nudnosci ( takie ciagłe uczucie przepełnienia ) do tego doszły problemów z secem tzn nierownomiernego bicia serca a jak jest u was ??? mi po roku czy 2 nic nie było, byłam szczesliwa ze tak wspaniale sie czuje a moja gim mnie nastraszyła ze nie bede juz mogła brac hormonów ale ja dziekuje bardzo jak mam tak sobie zjechac zdrowie :(

Ja skutki uboczne mam już po 2 m-cach, ale łudzę się, że to początki. Moje skutki uboczne: wysyp pryszczy, histeria, tragiczne miesiączki, mdłości, senność. Chyba ze względu na cerę zmienię tabletki na inne. Na pewno nie mam zamiaru odstawiać ich całkowicie bo żadna inna metoda nie daje mi takiego komfortu psychicznego.

Gość rigevidonka26
ja wczesniej brałam novynette i regulon ale ciagle plamiłam , to wziełam konska dawke hormonów w rigevidonie i super przez ponad 2 lata , dopiero potem zaczeły sie cyrki. Niby te nowej generqacji tabletki sa lepsze ale dla mnie za mało hormonów i dlatego ciagle krwawie:( i co teraz ???? juz nie bede mogła brac tabletek ??? poza komfortem ja strasznie odczuwałam okres po 9 dni bardzo obfity z paskudnymi skrzepami, cera koszmarna , bole i nieregularnie a tabletki mi to poprawiły to sie przyplatały bole głowy i to serce :( moja gin nie da mi juz innych ;( zapłacze sie chyba ja nie chce takiego okresu jak kiedys :( nie znacie jakis innych metod ??? nie chce tez brac na siłe anty jakmam sobie spieprzyc zdrowie ...

a ja biore Diane od 3 lat i nic mi nie jest okres trwa max 3 dni, minimalny, bez dolegliwości, żadnych wahań nastroju... cera extra (polepszyła się) żadnego tycia, libido 200% normy :P agresywność sexualna 10 :D

Gość rigevidonka26
diane wycofali w niemczech ;) tez tak miałam az do ostatnich opakowan po rigevidonie....ale wszystko zalezy od organizmu

Mialamm podobnie jak Wy dziewczynki..kolezanki z klubu mirenek polecily mi specyfik Evening Primrose Oil\" i jest super..Mozna go kupic w calvicie ..wysyłkowa sprzedaz z netu.Polecam:-)

Gość rigevidonka26
dobra dobra REKLAM NAM TU NIE POTERZEBA a ja chce normalne tabletki przepisane przez lekarza a nie znachora

Gość rigevidonka26
to ze moga szkodzic i lepiej nie ryzykowac ale robisz jak chcesz....tez je kiedys brałam i było ok

Gość rigevidonka26
dlatego napisałam ze to zalezy od organizmu ja takiej dawki nie moge tez ze wzgledu na serce a rigevidon ma podobną dawke a zaczeło sie psuc po długim czasie a diane brałam 8 miesiecy i tez czułam sie fajnie ale moja kolezanka 2 lata i juz nie wytrzymywała

Ja przez 2 lata brałam rigevidon i im dłużej brałam tym bardziej bolała mnie głowa w końcu wymiękłam i teraz nie biorę nic.

Gość sa wazniejsze rzeczy...
skutki brania tabletek anty odczujecie po ich odstawieniu. a i jestescie bardziej narazone na grzybice pochwy

Gość mi pękł
po odstawieniu po 4 latach. A odstawiłam przez migrenowe bóle głowy