Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość st.Mary

Dziewczyny, jaki wózek wielofunkcyjny polecacie???

Polecane posty

Gość st.Mary
Moż ejednak ktoś poradzi jaki kupiś? X-lander, Bebecar? czy ktos ma ?

Gość gość
my mamy Maxi Cosi Mura 4, ogromnie polecam, jest drogi, ale warto go kupicsprawdza sie w kazdych warunkach, jest łatwy w "obsłudze" wogóle same plusy

a ja polecam quiny buzz tez jest drogi ale jak go zobaczylam w sklepie i troche nim pojezdzilam to innego nie chce :)

Gość gość
buzz ma wady, tez go chcialam ale zrezygnowalismy.przede wszystkim nieroskladana spacerowka i mała gondola

czy ja wiem czy taka mała, a ile wozisz dziecko w gondoli? ale jak tam chcesz :) jak znajdziesz wózek bez wad to daj znac koniecznie :)

Gość gość
no ja urodzilam w lipcu,teraz moj synek ma niecale 5 misiecy wazy 8 kilo i ma 70cm długosci, gondola w maxi cosi jest o 10 cm dluzsza niz w quinny a juz ledwo wystarcza, a jeszcze cala zima przed nami, bo jednak gondola na zime lepsza, to wszystko zalezy od tego kiedy rodzisz..mój wózek ma jedna wade, na szczescie dla mnie niewazna, jest ciezki, ja mieszkam na parterze i mi to nie przeszkadza, do tego noszac codziennie syna wyrobilam sobie takie miesnie ze hoho;)innych wad nie stwierdzilam dlatego tez goraco polecam:)

Gość gość
a szukalam idealnego wozka baaardzo dlugo i czesto;)

Gość mama kama....
ainom_ = a jaka waga bo tez się nad nim zastanawiam

Gość gość
cos ok 17-18 kg, ale wygodnie sie sklada, do samochodu tez latwo go zmiescic:)

Gość gość
ta waga to z gondolą

to zalezy czego autorko od wózka oczekujesz? ja mam bebe cara, stylo at, jestem zadowolona, dziecko jeździło w nim 20 miesięcy. Gondola jest duża, ma wymieniany fartuch i rozkładane oparcie, można dziecko posadzić. Jestem z niego bardzo zadowolona, jest bardzo wygodny, miękki i komfortowy dla dziecka i fajnie się prowadzi. Sporo jeździliśmy po leśnych drogach więc się sprawdził. teraz mam trójkołową parasolkę, espiro i też jestem z niej zadowolona, bo jest lekka i amortyzowana. Myślę, ze ile mam tyle i wózków:)

Gość gość
dokladniezgadzam sie z przedmowczynia,trzeba sie zastanowic czego od wozka oczekujesz i szukac:)

ainom_ ten Twój wózeczek nie jest podobny do cameleona buggaboo?? bo szwagierka ma taki i wydają sie łudząco podobne:)

http://www.allegro.pl/item489706657_nowy_wozek_peg_perego_skate_super_cena.html a ja polecam ten. duza gondola i maly jeszcze teraz w spiworze sie miesci. prowadzi sie lekko , skretny. bugaboo ma nisko gondole umieszczona, jak przy nim stałam a jestem dosc wysokla- to gondola z dzieckiem przy kolanach. Zrezygnowalam. buzz wg mnie nie jest fajny Ale wszystko kwestia gustu i pieniedzy jakie sie chce na wozek przeznaczyc

wygląda dość fajnie tylko zastanawia mnie podnóżek, wydaje mi się jakiś taki krótki? może sie mylę ale nie widziałam go na żywo.Na pewno plusem jest przekładane siedzisko i regulowany podnóżek. Generalnie myslę, że wózki ze stanów nie sprawdzają się polskich realiach, miałam graco, dostaliśmy i bardzo szybko sprzedaliśmy a teraz widzę jak szwagierka męczy się z bugaboo :(

Gość 48 GODZIN
A jam mam znienawidzony przez wiekszośc osób które go nigdy nie miały chicho i jestem z niego bardzo zadowolona i spacerówka swietna bo rozkłada się tak że dziecko moze spać płasko a nie ze zgietymi nogami , jest leciutki, swietnie skretny ja polecam :) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=489287723

Gość d1
Ja mam taki sam jak ty 48 godzin i jestem bardzo zadowolona :D

Gość neccc
czego te wózki takie drogie??? 2 tys? :O

Gość gość
ja mam anexa, bardzo dobrze się sprawdza w kazdym terenie, a przede wszystkim syn ma duzo miejsca w gondoli

Gość Annkannaa

My tez jeździmy anexem, jest ok, ma duże koła które świetnie sobie radzą na każdej powierzchni a poza tym jest stabilny, jest dużo miejsca w gondoli, także rewelacja

Gość gość

który anex lepszy? cross czy sport?

Gość MiaS

Ja mam u siebie anex sport i jestem zadowolona. Wygodny, zwrotny, poręczny i zgrabny. Lekko się prowadzi i fajnie wygląda. I co ważniejsze jest łatwy w obsłudze, więc sama spokojnie daję sobie z nim radę. 

Gość Annnkanana

U mnie też Anex z powodzeniem. Wózek jest funkcjonalny a przy tym bardzo elegancki.