Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia_ślicznotka

Zabawy analne butt plug

Polecane posty

Gość Asia xxx
Ja ze szkłem się teraz nie rozstaję. Tak dobrze jeszcze nie miałam. Jak kocham się z chłopakiem, to za każdym razem mam w tyle szklaną wtyczkę z diamentem. Czuję jakby dwóch mężczyzn miało mnie naraz, a chłopaka to bardzo kręci, że ogląda i wkłada mi takie cudo z diamencikiem. Kupiłam to na www.sm-toys.pl w dwóch rozmiarach. Teraz używam większego. Niech żyje tylne okienko!

Gość igram
Asia xxx :)) bardzo ładne zabawki:) a nie pozwalasz facetowi wejść przez tylne okienko?:))

Gość kajakajakaja
ja miałam i nie polecam. Chyba że lubisz normalne zatyczki i są one dla ciebie za małe

Gość kobalt24
Jestem facetem ale rozumiem twoje obawy. Myślę, że musisz podejść do sprawy bardzo powoli. Przedewszystkim powoli i z dobrym nawilżeniem ( np. oliwka dla niemowląt). Na początek może wkładaj coś mniejszego a dopiero potem swojego pluga. Będziesz zadowolona. Pa

Gość gość
ja bardzo lubie przyjemność analną to też jak się myje pod prysznicem ma takie kuleczki http://tnij.com/wKDIp i sobie ja wkladam do anuska i po woli wyjmuje niesamowitą rozkosz mi daja Pani prubujcie zabawy z anusem :)

Gość gość
ja sobie kupiłam fajnego but pluga w sklep-intymny.pl i sie nim zabawiam fajna zabawka :)

Kiedyś na prawdę byłam sceptyczna do zabaw analnych i nawet nie chciałam słyszeć o tym, ale po wielu namowach partnera postanowiłam spróbować, chociaż pod tym względem, że jak mi się nie spodoba to da mi święty spokój. A teraz to ja nalegam na takie zabawy!!! :D Zamówiłam na stronie http://www.toys4sex.pl/ korek analny, czytałam na forach że one pomagają rozluźnić szparkę i faktycznie pomogło. Teraz zastanawiam się nad zakupem wibratora :)

Gość gość
swoją panią uwiodłem do rozpoczęcia zabaw analnych pod pretekstem, że wsunę jej delikatny plug dla bezpieczeństwa żeby nie rozpędzić się w ostrej zabawie i nie wepchnąć penisa w zakazaną dziurkę. Wcześniej celowo sprowokowałem taki niby wypadek, że w ostrej jeździe na pieska tak ją zaatakowałem, niby przez przypadek. Teraz nie uprawiamy pełnego seksu analnego - twierdzi że to jest bolesne (były próby) ale lubi delikatniejsze zabawy z plugiem a szczególnie koralikami. Przy okazji zakupu koralików kupiłem jej taką sukienkę (???): http://www.erotyczny24.pl/punker-sukienka-i-stringi-s-m-p-1862.html Najpierw kilka występów na wieczory we dwoje. Jak wpadły do nas jej dwie koleżanki w jakimś frywolnym kontekście zdradziłem jaką ma super sukienkę. Chciały zobaczyć, nie tylko sam ciuszek. Założyła z eleganckim gładkim stanikiem, wspomniałem znacząco, że prawdziwy efekt tej sukienki jest w innej nieco wersji. Gorąco ją namawiały, w końcu zgodziła się. Tamte w emocjach chyba większych jeszcze niż moja gadały jaka musiałaby być impreza, żeby tak można było wystąpić. Od razu podsunąłem im stronkę na której mogą szukać coś dla siebie. No a impreza może być u nas.

Gość gość
Moja kochana zonka twierdzi, ze moj maly ptaszek idealnie nadaje sie do jej pupci - tylko teraz problem bo brakuje drugiego ptaszka z przodu. Powiedziala mi, ze napewno zostane niedlugo rogaczem. Kocham ja :-)

Gość gość
Do drugiej dziurki kup jej porządny wibrator

Gość gość
Oj mnie się marzy, że kiedyś wrócę do domu po ciężkim dniu pracy, a w domu będzie na mnie czekać kobieta z lekką kolacją i takim prezentem w sobie... Na razie pozostają mi fantazje... :/

Gość gość
Marzyć zawsze można :D

Gość gość
Kiedyś zrealizuje swoje fantazje u boku ukochanej bo niczego mi nie brakuje, tylko kobiety :)

Gość Wiccttorr80
Gama dostępnych korków i różnych zatyczek analnych jest naprawdę potężna ja polecam ten który mam sprawdzony :) Kupiłem od samego początku zestaw - starter analny Nexus składa się z 3 korków silikonowych w różnych rozmiarach. Warto było. Polecam każdemu kto chce rozpocząć przygodę z seksem analnym. Ja kupiłem tu bo mam pewność że sprzedają sprawdzone produkty a nie podróby jak w niektórych sklepach no i nie mają tandetnych produktów w odrzutów chińskich http://www.erotyczny24.pl/nexus-anal-starter-kit-p-545.html

Gość gość
Jeżeli ktoś lubi zabawy analne to polecam akcesoria z http://sexshop112.pl/67-akcesoria-analne Mają duży wybór w niskich cenach. Sama kupiłam u nich korek analny i transakcja przebiegła bardzo pomyślnie

Gość gość
a taki zestaw dostanę u was taniej http://swiat-doznan.pl/p/1408368/16325192/zestaw-promocyjny-quot-mozemy-tego-sprobowac-ale-przez-miesiac-zmywasz-quot-fisting-gel-za-50--zestawy-promocyjne-promocje.html i czy to w ogóle jest warte tej ceny. jesteśmy juz z kobitką po poważnej rozmowie i teraz moja w tym broszka żeby sie do seksu analnego należycie przygotować. to wystarczy czy potrzebne będzie coś jeszcze?

Gość gość
kiedyś przy seksie po paru drinkach przypadkiem (???) zaatakował moją drugą dziurkę zabolało, zapiszczałam, oczywiście przestał i dalej uważał. Po kilku dniach pokazał mi koreczek analny, nieduży, zapowiadając że jak będzie szykować się podobna sytuacja do tamtej to będzie go miał pod ręką, żeby mnie dyskretnie zabezpieczyć. Bardzo mnie to zawstydziło, ale jak nie było bezpośredniego zagrożenia to nie protestowałam tylko się śmiałam. Na wejściu do domu przy powrocie z następnej imprezy zobaczyłam przygotowany na wierzchu w sypialni koreczek z pojemnikiem lubrykantu. Strasznie mnie to zawstydziło, udawałam że nie zauważam. Nie od razu go użył, ale jak doszliśmy w łóżku do etapu że klękam z mocno wypiętym tyłeczkiem wystawiając się do jazdy na pieska to zamiast mocnego pchnięcia poczułam pieszczoty wzdłuż rowka z rozłożeniem tam obfitej porcji żelu a następnie naciskanie koreczka. Odruchowo zaciskałam o***t, ale moja pozycja, żel i mały rozmiar czubka pluga nie dawały mi szans. Pomału wnikał we mnie. Nie śpieszył się trochę do środka i wycofanie. To mnie zniewalało i otwierało. w końcu wskoczył cały. Potem już była jazda jak zwykle, ale bawił się, kręcił i poprawiał koreczek cały czas. Bardzo mi się to podobało.

Gość gość
Ja używałam korka analnego ;) Zamawiałam tutaj https://zmyslowo.com/ . Osobiście bardzo sobie chwalę, uwielbiam zabawki tego typu :)

Gość maja36

a mi weszła żarówka co my używali zamiast i co teraz zrobić bo jakby przepadła

Gość Monika

duża część facetów tylko się nabija bo nie zna tego uczucia gdy dziewczyna ma korek z tyłu a penisa w cipce hmm żal mi was , wracając do mnie ostatnio lubię pospacerować z korkiem z lisią kitą i w spódnicy lub ...ence oczywiście bez majtek fajne uczucie jak kita pląta się między nogami gdy później uprawiam sex nie potrzebne żadne środki nawilżające ,