Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiiii

Czy nadżerka ..??

Polecane posty

Gość blondiiiii

może zniknąć sama?? Byłam dzisiaj u ginekologa i pani doktor powiedziala mi , że nadżerkę dostałam od stanu zapalnego i zniknie sama. Cos nie chce mi sie wierzyć :/ może zmienie lekarza??

Gość blondiiiii
up

Gość jojojjjj
mi kiedyś powiedziała że mam malutką nadżerkę - chciała to samorwać jakimś na s czymś - ale sama znikła - potem już jej niebyło więc może lekarz ma jednak rację żeby poczekac - możesz stosować np. vagical : koło 15zł bez recepty - homeopatyczny z nagietka do pochwowo

przy nadrżerce robi sie przede wszystkim cytologie, żeby wykluczyć zmiany onkologiczne.

Pierwsze słyszę,żeby nadżerka mogła się sama wyleczyć.ja miałam i też mamiła mnie babka,że zniknie i ciągle jakieś leki, globulki itp.Kasy szło multum, a nadżerka jak była tak była.Wkurzyłam się zmieniłam lekarza , zrobiłam krioterapię, i już 2 lata mam spokój.A nie wspominam już o nieustających stanach zapalnych pochwy z powodu nadżerki.To był koszmar.Ja na twoim miejscu skonsultowałabym to jeszcz z innym lekarzem.

Gość blondiiiii
ja mam 18 lat, dlatego - powiedziała , powinna mi zniknąć, ponieważ pojawiła się od stanu zapalnego. Mam jakąś maść oraz pigułki dopochwowe dwa rodzaje..

Gdyby środki farmakologiczne wcale nie pomagały to by ich nie produkowali a z tego co wiem to blizny np.wypalance mogą utrudnić donoszenie ciąży dlatego wypalankę robi się kobieta które rodziły

Gość blondiiiii