Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku kuku ryku

W MIARE rozsądne jadłospisy

Polecane posty

Gość kuku kuku ryku

bede tu sobie wklejać moje jadłospisy, powiedzmy ze chce schudnac ale jedzac racjonalnie i pozwalajac sobie na słodkosci.. TAK TO MOŻLIWE ponieważ ćwiczę... ale do rzeczy dzisiaj : śniadanie: muesli z jogurtem, kawa z mlekiem II śniadanie: banan , 3 cukierki czekoladowe przekąska: troche maślanki i wafel ryżowy obiad: ryż z warzywami podwieczorek : troche lodów i kawa z mlekiem grzech: Dove :P

Gość kuku kuku ryku
wspaniałe, cynamonowo pomarańczowe, po prostu nie mogłam sie powstrzymac:D jesli odzywiacie sie wg swoich potrzeb a nie jakichs diet, piszcie tutaj jadłospisy dzienne i ile cwiczycie i oczywiscie czy chudniecie to kg tygodniowo albo tracicie cm :)

Gość a skad wiecie ze ni schudnie
ma jesc samą sałate i popijac colą light jak co niektore z was? :classic_cool:

Gość Uważaj bo zaraz
fanatyczki głodówek, "diet" typu 300 kcal, kopenhaskich, chalwowych i nie wiadomo jeszcze jakich skrytykuja twoj jadlospis i stwierdza, ze na tym nigdy nie schudniesz a wrecz utyjesz. 🖐️

Gość kuku kuku ryku
no właśnie spieszyłam sie rano do pracy więc wzięłam co miałam pod ręką i za pewne spaliłam to biegnąc na autobus... ja wiem że ty byś sie spoźniła byle zdążyć zjeść połowe bułki z połową pomidora ale na szczescie nie jestes mna :D

Gość podoba mi sie twoje
zdrowe podejscie do odchudzania. ja tez nie odmawialam sobie od czasu do czasu slodkosci czy innych kalorycznch przekasek czy tez chleba, makaronów itp. przed czym tak sie niby strasznie przestrzega i od wiosn zlecialo m jakies 10 kg. oczywiscie bylo troche (i jest nadal) aktywnosci fizycznej. :D

Gość kuku kuku ryku
a na czym polega ona u ciebie ? (aktywność fizyczna) ja ćwiczę na bierzni, twisterze, mam hantle i czasami tbc... poza tym biore l karnityne przed cwiczeniami .. przytyłam od tabletek antykoncepcyjnych i po prostu chce to zrzucić, bo zanim je zaczęłam brać miałam super figure...nie jestem puszysta ale chce miec znowu płaski brzuszek :)

Gość podoba mi sie twoje
jazda na rowerze, marsze, łażenie po gorach - generalnie ruch na swiezym powietrzu, niezbyt lubie cwiczenia statyczne choc znajduje kilka minut czasu na cwiczenia na brzuch.;)

Gość no faktycznie
nie spali za caly dzien tych cukierkow i dove, akurat...:O z tego co podala nie przekroczyla dziennego zapotrzebowania kalorycznego wiec dlaczego ma tego nie spalic? w dodatku cwiczac? wam to juz calkiem przeżarło mozgi od tego skrupulatnego liczenia kalorii i panikowania, ze przytyje sie 1 kg gdy tylko zje się o jeden kęs za duzo. :O

mało obchodzą mnie kalorie. Miałam na myśli proste węglowodany i nagłe skoki cukru Owszem jeśli jest to zaraz po wyczerpującym treningu cardio, to sprawa źle nie wyglada. W przeciwnym razie to naprawde zły pomysł

wg mnie jadłospis ok ale nie codziennie;D dobrze, ze pozwalasz sobie na słodkości w małych ilosciach, ale mysle ze codziennie nie powinnaś ich jeść jeśli sie odchudzasz;P ja dziś zjadłam: śniadanie: 2 kromki ciemnego chleba z sosem słodko kwaśnym , łyżka sera białego ze szczypiorkiem x2, malutki kawałek chałki + 2 suszone owoce 2 śniadanie :kawa x2 mała;P obiad: bigos chwile po tym jabłko kolacja: sałatka: ser feta ok 100 g, 1 pomidor, 2 plastry szynki + sos słodko kwaśny activia truskawkowa + ok 7 suszonych owoców;P

Gość dorzuc troche wiecej
produktow bialkowych i jedz troche mniej slodkich rzeczy (ale oczywiscie nie rezygnuj z nich;)

Gość a ja dzis zjadlam
sniadanie: dwie kromki chleba z maslem orzechowym przekaska: jablko obiad: dwa male kotlety mielone z bulką razowa niedawno: garsc paluszkow a na kolacje planuje kanapke z szynka. no i kilka kaw z mlekiem dzis było. ;) o dziwo, dzis nic slodkiego nie zjadlam ale tez sobie nie odmawia. :D

Gość kuku kuku ryku
nie jem codziennie słodyczy, ale biore teraz tabletki hormonalne i mam takie skoki, wahania nastrojów, ze to niestety wpływa tez na moją diete (dieta w sensie żywienie oczywiscie) także przynamniej ćwicze:) mam do spalenia tłuszczyk nizeli mase kg wiec tych slodkosci powinno byc mniej , to fakt ale to tylko przykład i dlatego batonika nazwalam grzeszkiem :D

Gość kuku kuku ryku
no więc dzisiaj bardzo stresujący dzień, zaraz lece do do drugiej pracy ale zjadłam jak narazie na śniadanie: 2 parówki i tosta ( chleb żytnio-pszenny - 2 kromki + ser:P) na II śniadanie kawa z mlekiem jogurt z museli cukierek czekoladowy przegryzka mleczna kanapka kinder pomarańcza dodatek: 2 wafle ryżowe i pare pianek jojo :D planuje zjesc jeszcze warzywa na parze i najwyzej jakis owoc albo mięsko

Gość kuku kuku ryku
aha dzień zaczynam tak ok 6 rano i nie jadam po 18 mimo ze poźno chodze spac (trzeba zaczac wczesniej bo sen wspomaga odchudzanie) poza tym pije hektolitry wody i herbaty zielonej, czerwonej, smakowej oraz kawy :)

Gość kuku kuku ryku
I -2 kromi pełnoziarnistego chleba -2 plastry sera wędzonego -pół pomidora -czerwona herbata z cytryną i miodem ok. 320 kcal II -jogurt activia - 3 mandarynki ok.220 kcal III -kawa z mlekiem -2 pierniczki ok.120 kcal IV - obiad ok. 400 kcal V -jabłko albo nic

Gość kuku kuku ryku
IV cola cola 0,5 l baton muesli herbata z miodem i cytryna ok 450 kcal

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taaaaa racjonalnie schudnac i z umiarem, tak jest zawsze na poczatku pozniej kiedy nei widzi sie efektów prawie nic sie nie je a to jzu mądre nie jest, wiem sama po sobie :/ ciesze sie ze wchodzac na wage bede mniej wazyła ale ubolewam i zle sie czuje kiedy wiem ze moj organizm dostaje popalic :/