Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzonkoo2

Jak wygląda Twój codzienny jadłospis?

Polecane posty

Gość fjfjffjfj
śniadania nie jem obiad- zupa najczęsciej z ryzem kolacja- nie jem, czasami chipsy kawy i herbaty nie pije, tylko woda lub cola, czasami piwo

Gość ja gdzieś czytałam
śniadanie 4-5 dużych kanapek pełnoziarnistych z masłem i twarogiem lub łososiem i jakies warzwo najczęsciej pomidor obiad -mięso różne codziennie spory 20 dag kawałek do tego sałatka i frytki/ziemniaki/ryż albo kasza z sosem w między czasie podjadam jabłka i grejpfruty kolacja 4-5 kanapek zwykle z pieczonym mięsem 170 cm 47 kg

Gość 4656587
rano- zazwyczaj nic albo jakis drobiazg typu wafelek, czasem jajko sadzone obiad o roznej porze od 13-16 nawet- mieso z chlebem + zupa/ jakas mrozonka/ KFC kolacja- co chwile cos podjadam, np oliwki, pomidor, szynke albo wiekszy posilek, np kanapki/parowki/salatka ogolnie to jem czasem bardzo malo, czasem za duzo i o roznych godzinach (jak jestem glodna)

Gość chudy_pochłaniacz
Różnie ale np. Dziś: śniadanie: bułka z serem i szynką drożdżówka z jabłkiem opakowanie Belvity danio kakao 2 śniadanie kanapka z Nutellą kefir batonik muesli obiad paczka ryżu z kurczakiem i sosem serowym surówka z marchwi sok z kaktusy po obiadku lód magnum ^^ podwieczorek babcina szarlotka Brzoskwinia kolacja 2 omlety, jeden z serem i Nutella a drugi z szynką i jakimś sosem + herbatka przed spaniem: szklanka gorącego mleka