Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka ta od heńka

kiedy wam sie obniżył brzuch?

Polecane posty

Gość janka ta od heńka

Gość xyxx
w pierwszej ciąży na miesiąc prze dporodem, w drugiej wcale się nie obniżył :)

Gość janka ta od heńka
na ile przed porodem

Gość janka ta od heńka
a jeśli wcale ci sie nie obniżył to jest wtedy gorzej czy nie?

Gość xyxx
zależy. jak się obniżył to lepiej się mi oddychalo ale za to co chwilę latałam siusiu. no i ten okropny ból we wzgórku....

to możliwe że wcale sięnie obniży...?? nawet niewiedziałam, a codziennie mu się przyglądam patrząc czy może trochę się obniżył... no właśnie a jak już się obniży to bardzo to widać?? chodzi mi o to czy można to przeoczyć. Bo generalnie nie jest mi teraz ani ciężko oddychać ani nic takiego...

Mi się obniżył na 2 tygodnie przed porodem. Oczywiście nie z dnia na dzień, przez kilka dni obserwowałam takie osuwanie. Odczułam dużą ulgę w oddychaniu, no i już nie było ucisku na żebra- za to biedny pęcherz dostał w kość:P

Gość u mnie tez sie nie obnizyl
na kilka godzin wczesniej zanim odeszly mi wody widzialam sie z moja babcia ktora stwierdziala ze brzuch mam bardzo wysoko wiec pewnie urodze za jakies 2 tyg .no niestety bardzo sie pomylila bo za pare godzin urodzialam coreczke .( corcia urodzila sie dokladnie w 40 tc )

Miesiąc temu zaczął się lekko obniżać, teraz już \"wisi\" a przeterminowaliścmy się już o 5 dni.

Gość dziumdziulaczek
mi tez sie do konca nie obnizyl tak ze z oddychaniem ciezko bylo ale za to porod latwy

Gość basia4379
mnie badała lekarka w 39 tyg ciąży i stwierdziła że jeszcze w najbliższym tygodniu nie urodzę bo mam zbyt wysoko brzuch i wszystko jest "pozamykane" nie minęło 5 godz jak chlup ...wody odeszły no i poród...

Jakieś 3-4 tygodnie przed, fizycznie dla mnie niezauważalnie, ale lżej się oddychało i kolezanka stwierdziła, że jest niżej.