Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żuberek233

Ktoś chce mi zrujnować życie, bo chcę zajść dalej niż on.

Polecane posty

Gość Żuberek233

Studiuje 2 kierunki na raz. Mam postawiony warunek muszę zaliczyć zaległe programowanie albo wylatuje z jednego z kierunków i studiuje dalej tylko na jednym. Umiem mniej więcej na ocenę 4,5. Problem w tym, że typ u którego zaliczam, chce mnie zniszczyć i dlatego daje coś czego nigdy nie było na zajęciach i czego nigdy nie dawał. Mam taki egzamin i trzeba by 4 programistów na raz mieć pod ręką, żeby go napisać na 3. Nawet to co napiszę identycznie jak w książce on uznaje za złe. Jakieś pomysły jak to załatwić?

Zmuś go, żeby dał Ci wymagany do egzaminu materiał wypunktowany na liście, najlepiej z jego podpisem (wiem, że to marzenia, ale może da radę), a na exam weź dyktafon albo cyfrówkę i zrób zdjęcia pytaniom/nagraj je. Brzmi trochę idiotycznie, ale w sumie gdyby facet miał czyste sumienie, nie wściekałby się o to, że ktoś chce go sprawdzić czy udokumentować. No i w razie czego do dziekana, choć wiem, że często można w taki sposób pogorszyć sprawę. Albo poproś o obecność drugiego, niezależnego wykładowcy jako obserwatora.

Gość Żuberek233
Dobre pomysły. Najłatwiej byłoby mi zrobić zdjęcia komórką.