Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

do ateistów

Polecane posty

jako ateistka dostałam od admina alternatywy ankiete, prosze o jej wypelnienie osoby niewierzace ;) pomozmy w badaniach socjologicznych :P

Gość i morze alkoholiu
a gdzie ta ankieta?

Gość i morze alkoholiu
coś jest nie tak, bo klikam w wejdź i gówno się dzieje.

a ja wygralem - lapiesz sie ;) wszelcy bezwyznaniowcy, agnostycy... a maila podac nie musisz, wiec nie marudz i wypelnij ;)

Gość i morze alkoholiu
no i?

ja już wypełniłam, trochę przydługa tylko ta ankieta, całe 59 pytań :(

Badanie niewierzących Jak dotąd w Polsce nie ma profesjonalnych, socjologicznych badań polskich ateistow i agnostyków. Większa wiedza o tym, kim są polscy niewierzący, z pewnością pozwoli nam lepiej sobie radzić w polskiej przestrzeni społecznej. To bardzo ważne. Stąd też gorąco proszę i apeluję o udział w elektronicznym badaniu ankietowym, które ma szansę stać się pierwszą poważną analizą środowiska polskich ateistów i agnostyków. Badania prowadzi Radosław Tyrala, asystent w Katedrze Socjologii Ogolnej i Antropologii Społecznej na Wydziale Nauk Społecznych Stosowanych AGH w Krakowie, autor książek: "O jeden takson za dużo" (2005), "Dwa bieguny ewolucjonizmu" (2007) Ankieta skierowana jest wyłącznie do osób niewierzących i jest anonimowa. Jej wypełnienie nie zajmie dużo czasu, proszę o pomoc... Weź udział w badaniu www.ebadania.pl/7aa1e5978685d3e1

Gość i morze alkoholiu
kurde, a ja nie mogę wejść :( prześlijta linka z pierwszym pytaniem

ja Ci złotko nie wejde w pierwsze pytanie, bo ja nie moge jzu wejsc w ankiete, system zarejtrowal moj ip

Gość i morze alkoholiu
ateiści jako mniejszość? :-o dla mnie to co drugi nie umie się zdeklarować, a co trzeci nie wierzy.

pyt 17 źle sformułowane... bo jak ktoś wcześniej dał "zawsze niewierzący" to treś pytania jest nielogiczna :P 18 :O apostazja :O czy... źle skonstruowana ankieta... bo to powinno wyswietlać siętylko tym co dali katolik/czy podobne 19 jeżeli w 18 NIE to nei powinno sięwyświetlać :O 36-37 dotyczą tylko katolików a w polsce są też przedstawiciele wyznań którzy nie mają mszy świrtych i komunii to samo 40, 42, 43, 44, 50 nadintepretacja

Wypełniłam :) Popieram badania naukowe :) A jaki to jest światopogląd \"bright\"? Ginorossi wiesz???