Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaffeAllegrowiczka

Bardzo ważne pytanie do Allegrowiczów

Polecane posty

Gość KaffeAllegrowiczka

Kochani, mam do Was pytanko, szczególnie do tych z Was, którzy sprzedają jakies przedmioty na swoich aukcjach. Bardzo mi zależy na tym, by przy moich aukcjach, na str. głównej prezentowanego przeze mnie jakiegokolwiek mojego przedmiotu, widniał napis "ZOBACZ INNE MOJE AUKCJE", który byłby jednocześnie linkiem do moich innych ofert. Bardzo chciałabym, żeby przy kliknięciu na ten napis, otwierały się inne moje oferty. Jak to zrobić??? Przeczytałam tam cały spis treści, ale nie znalazłam informacji na ten temat, a szalenie mi zależy, żeby taki link istniał :-O Pomóżcie, proszę🌼

Gość SAMA SE TO CZYTAJ ...

jest opcja \"pokaz inne przedmioty sprzedajacego\" a ty sama mozesz dodac wspolny opis do wszystkich aukcji

Gość KaffeAllegrowiczka
agawa, gdzie ta opcja się znajduje?

Gość KaffeAllegrowiczka
a, rzeczywiście, jest taka opcja. Ale co zrobić, żeby był taki link do moich przedmiotów w jednym zdanku "zobacz inne moje aukcje" ?

na kazdej aukcji jest opcja dzieki ktorej mozna zobaczyc inne przedmioty sprzedajacego a jak juz wystawisz kilka przedmiotow to wlasnie wtedy mozna dodac wspolny tekst do tych ktorych chcesz

Gość KaffeAllegrowiczka
gdzie mozna byłoby na niego kliknąć i otworzyłyby się wszystkie inne moje oferty?

nie wiem,czy taka mozliwosc istnieje,sama sie z tym nie spotkałam:)moze ktos mądrzejszy ci doradzi ja sie az na tyle nie znam:)

Gość KaffeAllegrowiczka
agawa, i tak wiele mi pomogłaś👄 bo nawet tej opcji nie dostrzegłam "pokaż inne przedmioty sprzedającego" :D

Gość KaffeAllegrowiczka
niemniej nie ukrywam, że zalezy mi własnie na takim krótkim tekściku w stylu "zobacz pozostałe moje aukcje", który własnie byłby jednocześnie linkiem, na który się klika i wyskakuje wszystko, co oferuje w danej kategorii.

sama jestem ciekawa czy takie cos można "sklecić":)w sumie nie widziałam tego u sprzedajacych

Gość KaffeAllegrowiczka
a ja własnie widziałam i tak narodziło się moje pytanie. ;-)

Gość KaffeAllegrowiczka
ano nie chce:-O Albo śpią, albo są 'troszkę' nieżyczliwi:P ;) :D No nic, odświeżę temat jutro. Dziękuję i pozdrawiam 🖐️

Gość niewykwalifikowana szwaczka
ja wiem, ale musialabym miec linka do twojej strony:) dawno nic na allegro nie wystawialam, ale kiedy piszesz ogloszenie musisz wpisac ten text i zaznaczyc go kursorem, a klikajac prawym przyciskiem myszy powinna ci wyskoczyc opcja "link" czy cos takiego. wtedy wklejasz ten link do np. strony o mnie, na jej koncu wyskakuja wszystkie twoje przedmioty a na poczatku mozesz zamiescic krotki opis, zasady wysylki itp;)

a juz do konca ci powiem bo pokrecilam: Zobacz moje pozostale przedmioty masz tu linka do przypadkowej aukcji:) zamiast: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=7629773 wklej swoja strone "o mnie" lub, jesli juz masz jakies przedmioty wystawione "pokaz inne przedmioty sprzedajacego" z ktorejs z twoich aukcji:) to wszystko:)

W treści aukcji trzeba wstawić kod z html\'a, który utworzy taki link. Niestety nie wpiszę go tutaj, bo połknie nawiasy, ale jak dasz mail\'a to podeślę.

ok, zamiast przecinkow wciskasz shift i wyskakuje ci znaczek odwroconego ptaszka, zamiat kropek to samo tylko z kropka:) albo po prostu klikasz znaczek globusa w menu nad tekstem i w wyskoczonym okienku wklejasz swojego linka:)

ja juz jasniej chyba nie potrafie teraz wielbicielu naucz mnie szyc na maszynie, jak takis cfany i kazesz sie nieobeznanej kobiecinie bawic w kody html:P

eh, stary alkoholik:P swoja droga, dawno temu nosilam wielbiony przez ciebie rozmiar:P

niewykwalifikowana szwaczka ---> o przepraszam, może najmłodszy nie jestem, ale żeby zaraz \"stary\"? :p :) o aktualny nie pytam ;)

z dwojga zlego chyba lepiej ze poszedl w TA strone;)

Gość a mnie znowu interesuje
inna rzecz. Dopiero zacznę sie tym bawić, jak przyjdzie towar, który zamówiłam ale od jakiegoś czasu już interesuje mnie allegro i jego ustawienia w przypadku sprzedaży. chodzi o to ze np. jedne rzeczy, zdjęcia sa pokazywane taK: i tu przypadkowe linki http://www.allegro.pl/item485484960_nowe_sliczne_kombinezony_3mce.html a na innych aukcjach ,zdjęcia są na głownej str, jedno po drugim w dużym formacie, np. tak http://www.allegro.pl/item488027678_33szt_next_super_zestaw_dla_chlopca_1_2_l.html i tak mi bardziej pasuje-ciekawe, jak to robią.

a mnie znowu interesuje ---> wrzucają fotki na jakieś konto www i w treści aukcji podają (też kodem html: \"img src\") link do fotek ;)

i znowu ja:) musisz wrzucic zdjecia np. na fotosik, imageshack lub inny serwis umozliwiajacy pokazywanie zdjec, tam sam ci sie generuje kog html(powinno ci wyswietlic kilka roznych kodow) i znow, w trybie html wklejasz odpowiednia rubryczke:) ja to robilam tak, zeby wiedziec gdzie wklejam: pisze w trybie widoku np. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moze byc krocej, ale dluzsze latwiej znalezc;) pozniej przechodze w tryb html i szukam tego rzadku, zaznaczam go mysza i na to miejsce wklejam porzadane zdjecie:D jak ktos ma ochote to moge zrobic indywidualne szkolenie:D