Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YHUJKILYU

Czemu kobiety wola wysokich? Ja nie

Polecane posty

Gość Dziewczyna z kafeteriii
kocham panów typy bears ❤️ poszukuję pana berars który zrobi mi dobrze. Wymagam 180 cm wzrostu i 150 kg wagi przy zawartości tłuszczu przynajmniej 50% :classic_cool:

dobrze gotuje :classic_cool: gram na gitarze :classic_cool: mam 192 cm wzrostu :classic_cool: jestem chudy :classic_cool: jestem "zgrabnie" umiesniony :classic_cool::classic_cool: nie lubie rozowego koloru :D czytam :classic_cool: - nie tylko ckm i playboya ;)

facet ma być przede szystkim dobrze zbudowany, ale dobrze jak ma chociaz te 180 cm zrostu :P wole milion razy bardziej takiego niż 2 metrowego chuderlaka. bleeeeee.....chudzielce to są dopiero aseksualne.

Gość mlllllllll
co to znaczy dla was chudy? taki jak małysz, czy taki jak smolarek?:P

Gość mlllllllll
?

Gość mlllllllll
co to znaczy dla was chudy? taki jak małysz, czy taki jak smolarek?:P

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Big Show
Ja mam 238cm wzrostu i waze 315kg, ale to sa prawie ze miesnie. Lubie kobiety takie max 150cm i bardzo chude, najlepiej 40-50kg. W lozku dzieja sie dantejskie sceny. Lubie tez mieso wolowe, sam mam byczki i je oprawiam domowym sposobem a pozniej zjadam.

Gość nom

Prawdziwe kobiety zaczynają się od 1.75m,ponizej tego to są obleśne paszczury,karyple,krasnale i kompletne ścierwa.W dodatku powinny mieć kobiece kształty a nie dupy jak obora.A i jeszcze jedno,polki to nie są kobiety,tylko zwyczajne odpady,parodia kobiety