Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka w latach 90-siątych

kto mi pomoże i podpowie jak ściąac piosenki z internetu

Polecane posty

Proszę Was o pomoc, bo jestem zielona w te klocki. Chcę ściągnąc pliki mp3 na komputer, tak, aby potem zgrac to na płytkę. Tylko, że pojawia mi się problem, bo owszem, plik się ściągnie, ale gdy pojawia się okno zapisz-otwórz, to wyskakuje ten plik jako nieznany. Zapisuje nieznany, dlaczego? Ale… Ale przewaznie jest tak, że jak wybiore już piosenke i klikam pobierz to się nie pobiera, tylko od razu ta piosenka jest odtwarzana przez Windows media player i nie mogę jej nigdzie w kompie odnaleźć by zapisac! Dlaczego tak się robi!!?? Proszę o pomoc, niech ktos pomoże! Może to śmieszne dla kogoś, ale ja naprawde nie wiem, o co tu biega. Jak się zapisują, to nie w takim formacie jak trzeba, albo nie zapisuja się wcale i od razu się odtwarzają….

wejdz na wrzuta.pl wybierz piosenkę, z okna u gory skopiuj link wejdz na zrzuta.eu wklej link i pobierz

próbuje tak z przeróżnymi programami do ściągania, z tym też i znów nie wychodzi, otwiera sie od razu w wmp, jak to zrobić, by go wyłączyć,.... juz mam tego dosyć, nie znaam sie na tym a, tyle fajnych pioesenek chce mieć... nie chca mi sie zapisywać

Gość ZONKAZNOAK
Sciagnij sobie real playera i korzystaj z youtube. Jak znajdziejsz na youtube piosenke jakas i zaczniesz jej sluchac to w okienku z piosenka bedzie u gory napis sie pokazywal DOWNLOAD co znaczy sciagnij i klikasz w to i piosenka sie sciaga. Musisz miec jednak realplayera~!

ło matko, a co to jest