Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnosze poradzcie

nie wiem corobic cala czerwona piekaca swedzaca twarz

Polecane posty

Gość pomocnadłoń_84
witam, polecam Ci mleczko nawilżające dardia. idealnie pomaga na takie dolegliwości, kupisz tylko w aptece..dodatkowo zawiera mocznik co pomaga poprawić kondycję skóry..skóra nawilżona doskonale i nie uczula więc jeśli masz alergię to napewno nie zaszkodzi. możesz także używać na całe ciało..zwłaszcza w zimie kiedy skóra jest wyjątkowo sucha i naciągnięta.buziaczki

Gość nie kocham cie juz
byc moze kosmetyki z iwostinu zle na ciebie dzialaja. poszukaj jakiegos kremu, ktory ma jak najmniej chemii - polecam bardzo kremy firmy farmix sa tanie, mozna by powiedziec ze naturalne. w zwyklej drogerii raczej ich nie dostaniesz, mozna popytac sie w jakis sklepach zielarskich albo tez zamowic przez internet. jeszcze co do mycia twarzy (a mam bardzo podobna cere) po wszystkich preparatach ktorych nie trzeba zmywac a wiec plyny miceralne, mleczko + tonik moja twarz zazwyczaj wygladala masakrycznie. polecam kupic mydelko glicerynowe (kupisz w mydlarni np. oliwkowe, lniane, z mleka kozieko) i myj twarz tym mydelkiem, super tez sie sprawdza plyn do higieny intymnej (ziaja- niewiem jak inne)

Gość nie kocham cie juz
jeszcze jedno, jesli w poblizu ciebie ejst gdzies apteka dbam o zdrowie to mozesz zamowic kosmetyki w internecie ( w internecie sa tansze niz w stacjonarnej aptece) i odebrac je we wskazanej aptece, placisz taniej i brak kosztow przeyslki. czasami ceny miedzy zwykla dbam o zdoriwe a ta internetowa roznia sie 5 zl lub nawet wiecej

DO ALICJI-kupiłam wczoraj bepanthen, posmarowałam na noc i juz jest dużo lepiej.Ba, teraz w pracy, przed kompem i nie czuję tego ohydnego ściągnięcia. pieczenia i wysuszenia skóry.DZIĘKI CI ZA Cudowną radę.Zapłaciłam 17 zł.

Gość gośćewa
Pensiero Stupendo

Gość gość
dziewczyny, nie kupujcie drogich leków, tylko maść z witaminą A koszt w aptece 5 zł a rewelacyjna na mrozy. Zwykła w tubce.

Gość gość
hmm może to jakiś początek azs, idź z tym lepiej do lekarza dermatologa, on ci powie co najlepsze, mi na przykład na takie swędzenie i czerwone placki przy azs pomógł bardzo cetaphil md dermoprotektor

Gość marawstala
W porze zimowej zabezpieczaj skore tłustym kremem a w pozostałe pory roku uzywaj kremu z filtrem 50+