magdan 0 Napisano Listopad 27, 2008 W jaki sposób najprościej sprzedam TANIO naprawdę śliczną suknię ślubną? Komisy odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vikuskamis Napisano Listopad 27, 2008 wklej tu linka:) tylko na forum o weselach a poza tym to allegro jedynie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdan 0 Napisano Listopad 27, 2008 dzięki, allegro chyba też odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPo 0 Napisano Listopad 27, 2008 A po znajomości? Rozgadaj na przykład w miejscu pracy, może ktoś znajomy ma kogoś znajomego, którego znajoma bierze ślub? :-)Moja koleżanka na przykład kupiłaby używaną, ale właśńie od jakiejś sprawdzonej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacja_rezerwacja 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja swoją też chcę sprzedać . . . w sklepie w ktorym ja kupilam byl niby komis, wisiała pół roku i się okazało, że babki nawet nikomu nie mówiły że mają używane sukienki i sprzedawaly tylko nowe ;// zabralam ja stamtąd i teraz musze cos z nia zrobic - tez jest sliczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgjdjdfghd Napisano Listopad 27, 2008 http://allegro.pl/item492983442_profesionalne_szablony_na_allegro_i_nie_tylko.html wykorzystaj do tego szablon. Suknia bedzie się lepeij prezentowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 321start Napisano Listopad 27, 2008 a ja moja suknie slubna moge oddac za darmo tj.gorset rekaw do łokcia i spódnica rozmiar 36-38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach