Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

nie nawidzą kłamstwa hamstwa nienawiści krzywdzenia ludzi bawienia się ludzkimi uczuciami itd. niektórzy nie maja pojęcia jak to jest zostać skrzywdzonym/ą przez los, życie. troszkę bym tam jeszcze popisał ale tylu na jednego to chyba szkoda słów. ciężkie jest życie prosiaczka:( juz troche latek przeżyłem na tym świecie i wiele widziałem...

wyobraź sobie że dwa razy zostałam skrzywdzona przez facetów w podobny sposób jak ta dziewczyna bawi się facetami......:( a jestem bardzo wrażliwą osobą i łatwo mnie zranić więc wiem jak to jest

ja lepiej nie będe się wypowiadał nigdzie bo i tak nikt tego nie czyta albo zaraz jakieś naloty ma mnie. ja tylko raz przez kobiete i już mi wystarczy do końca życia. co z tego że mam dobre serce jak i tak wszyscy mają to.....

daj spokój........nie bierz tego poważnie, mnie też wyśmiali w jednym topiku ale mam to w d........

ano głos znikł jak kamfora i jakoś sie nie odzywa... dlaczego internetowy śmieć?? kiedyś pomagałem ludziom rozmową. miałem blog na który zaglądały osoby z problemami no ale już to sie skończyło bo stałem sie niepotrzebny... i tak trochę jak śmieć sie czuje:) takie życie:):):)

zaraz tam śmieć, widzisz jakie ludzie mają problemy - zdrady i inne pierdoły, no coż gdy człowiek jest normalny- w sensie uczciwy wobec siebie i innych to jego zdanie się nie liczy. wnioskuję to z zawartości większej części topików.......dla nich takie życie to wyraźnie normalka

Gość glos rozsadku
nie moge uwierzyc ;-( moj problem widze, ze zszedl na dalszy plan, a temat posluzyl do uprawiania jakichs wirtualnych zalotow....eech...i zostalem sam z moimi butami, dresem skarpetami...i dylematem... pozdr :-)

zaraz tam śmieć, widzisz jakie ludzie mają problemy - zdrady i inne pierdoły, no coż gdy człowiek jest normalny- w sensie uczciwy wobec siebie i innych to jego zdanie się nie liczy. wnioskuję to z zawartości większej części topików.......dla nich takie życie to wyraźnie normalka

a gdzie tam na dalszy plan:) co chwile jakieś wspomnienia o Tobie są:) a juz isę martwiłem ze w depresje wpadłeż z powodu tego pokazu w centrum:) Emilka - ciągle zabiegana??

Gość glos rozsadku
i chcialbym zdementowac wstretna plotke...glos nie znikl, tylko wchlonal go wielki jamochlon zwany potocznie praca :-)

upp..... głosie drogi z tymi zalotami to lekko przesadziłeś :( napisz lepiej jak było w centrum????? znalazłeś gatki z centymetrem hehehehehehe!!!!!!

Gość glos rozsadku
a przygotowania sa juz w zasadzie zapiete na ostatni guzik moje wypasionej blyszczacej bluzy marki nike, naturalnie z przyczepiona metka, zeby nie byla zadnych niedomowien, ze to oryginal, w wolnej chwili opowiem pozdr.

I będziesz się bujał co hahahahaha!!!!!!!!! jeże pod pachami i te sprawy :) no nie mogę jak to sobie wyobrażam hahahahahahaha!!!!! figo fago:)