Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

mam nadzieje że głos się nie obrazi ale można Tu pisac na każdy temat nie pomijając jego oczywiście:) a ten kumpel troszkę przegiął. to że już z nim nie pracujesz nie jest powodem by sprawiać taka przykrość ehhhh faceci:(

Gość glos rozsadku
obrazic??? na Was?? a za co niby? ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
propozycje? jakie propozycje? a moze, ze ja w opozycji do propozycji? zgubilem glos, moze go odnajde :-) pozdr.

Modliszko dzięki za te miłe słowa:) za dzentelmena się nie uważam jestem tylko normalnym facetem. tzn. chyba nienormalnym jak czytam te niektóre topiki to hoho

Gość glos rozsadku
Nikcie - jestes bardzo fajnym facetem z albo duzymi kompleksami, albo z zanizonym poczuciem wartosci albo sie tylko zgrywasz :-)

owszem .. to prawdziwy kumpel.Pracowalismuy razem w jednym "zespole"... rozumielismy się bez słów ... spięcia były też, a jakże... ale nie trwały długo...( cóz praca nie była spokojna) kazdemu zyczę takich kolegów w pracy.... z którymi możan było pogadac o wszytskim, nawet o swoich osobistych kłopotach, radościach... na którego możan liczyć i który jest lojalny... :):)

Gość glos rozsadku
modliszko....wkraczasz chyba mimowolnie na temat - czy istnieje przyjazn damsko meska"

oo pan glos sie pojawil.. lekko rozkojarzony, jakichs taki... no ale dobrzeb ze "szef" dotarł:P:P:P obrażony? chyba nie? jak mniemam:P chociaż..... hmmmm

Gość glos rozsadku
:-)))) szef kuchni poleca dzis : kaczke ktora nie wie czy jest gruba w oczach swojego faceta - na ostro czy puszczalska kobieta bedzie zawsze puszczalska - w migdalach nie kocha a pomimo tego chce ze mna byc??? w sosie wlasnym pozdr ;-)

glosssss.... w moim przypadku istnieje przyjazn pomiedzy moim kumplem , a mna... jestesmy wobec siebie absolutnie aseksualni... ale to jest odosobniony przypadek... sadze,ze bardzo trudno jest spotkać "czystą przyjaźń" pomiedzy kobietą, a mężczyzną.. taką bez podtekstów seksualnych...:P Mnie się udało:P ale uwierzcie mi to jest naprawde 1 przypadek na 1000:P:P:P

Głosie wolę sam o sobie myśleć nienajlepiej niż słyszeć to od innych i wpadać w coś tam... nie mam mani wyższości i nie oceniam siebie zbyt wysoko raczej skromnie bo taki jestem:) Modliszko to miałas szczęście że mogłaś tak normalnie sobie pogadać i wysłuchali CIebie . to raczej się nie zdaża bo zaraz ploty chodzń.

Gość glos rozsadku
Preeeeedatorko.....moozliwe, ale czas pokaze czy tak bylo w istocie, bo czytalem setki watkow w stylu....przeciez bylismy totalnie aseksualni, mowilismy o tym...i on nagle sie zakochal??? co mam teraz poczac ? :-)

Gość glos rozsadku
Nikcie, cxzy mam Ci powiedziec do czego prowadzi "myslenie o sobie samym nie najlepiej" ??? w ktory podupek chcesz kolezenskiego kopniaka? :-)

Gość glos rozsadku
Emilko, niestety to nie konferencja na skype, ciezko jest zadowolic wszystkich ;-) zreszta, przeciez Nikt w pelni docenia Twoje niewatpliwe atuty i chwala mu za to! - (uwaga dla wrazliwcow - to zart) pozdr.

nikt... sama się dziwiłam,ze nie posadzali nas o romans... ale wiesz "nasza praca" naprawde była specyficzna... a poza tym moj kolega absolutnie nie jest w moim typie a ja w jego.. on ma swoja ukochana Żonę poza ktora swiata nie widzi... ma zasady... bylam na ich weselu , z jego Zona też się bardzo dobrze znam, przyjaznie... zasadniczo oboje sa moimi przyjaciolmi... natomiast już kiedy czesciej rozmawialam z innym kumplem w pracy... a i owszem pojawialy się niepewne sugestie co do ewentualnego naszego romansu ... coz ludzie czasem oceniaja innych przez pryzmat siebie...

Gość glos rozsadku
... a poza tym moj kolega absolutnie nie jest w moim typie a ja w jego.. on ma swoja ukochana Żonę poza ktora swiata nie widzi... ma zasady... bylam na ich weselu , z jego Zona też się bardzo dobrze znam, przyjaznie... zasadniczo oboje sa moimi przyjaciolmi... natomiast już kiedy czesciej rozmawialam z innym kumplem w pracy... a i owszem pojawialy się niepewne sugestie co do ewentualnego naszego romansu ... coz ludzie czasem oceniaja innych przez pryzmat siebie... wybacz ale to zadne argumenty - nie takie rzeczy swiat widzial :-)

Gość glos rozsadku
emilko :-)

glosie... ale ja nie zmaierzam niczego udowadniac... ani argumentowac.... jest jak jest... owszem niektórym cięzko zrozumiec cos takiego.... ale jednak... generalnie twierdze,że bardzo trudno o przyjaźn damsko - meska w pełnym tego sława znaczeniu- pisałam o tym wcześniej... ja z pelna odpowiedzialnościa twierdze,ze on jest moim najleprzym kumplem... i zupelnie aseksualnie do siebie podchodzimy... jest to dla większosci z Was niezrozumiale.. ale jest właśnie tak...... wszystko w tym temacie:)

ehhhh te ploty......moim zdaniem zajmują się nimi ludzie, którzy nie mają własnego życia

Gość glos rozsadku
skoro wszystko w temacie, to z braku furtki nie bede skakal przez plot ;-)