Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxascx

Mam pytanie ....

Polecane posty

Gość cxascx

Ile cm dodaja kobiecie normalne obcasy (nie wiem jak to sie prawidlowo nazywa , chodzi mi o takie ktore sa najczesciej noszone ) .

Gość cxascx
2.Pytanie - Zadna z was nie nosi obcasow czy specjalnie mnie ignorujecie ???? -jesli to drugie to wiedzcie ze jest mi przykro :(

Gość tak ze 4 cm to prawie każde
buty mają...

Gość cxascx
Bardzo zabawne :O- przeciez nie bede mierzyl obcasow kobietom , na pewno jest cos takiego jak sredni obcas , skoro jest np. podane ze sredni penis meski wynosi tyle i tyle ....

Gość cxascx
mi chodzi o buty na obcasie , to jest cos kolo 8 cm chyba ?

Gość angelijkakkaka
średni obcas to 5 cm

Gość cxascx
Jak bym mial taka sytuacje to nie ubieralbym zadnych koturnow czy jak to sie nazywa tylko zmienilbym dziewczyne - bylo by i prosciej i taniej ale nie o to mi chodzilo .

Gość angelijkakkaka
zajebista odpowiedz

Gość cxascx
a co ma moj wiek do pytania jakie zadalem , nie widze zwiazku , przed chwila znalazlem cos takiego na temat obcasow : "Warto mieć w pamięci, że od wysokości obcasa zależy to, jak się prezentujesz w oczach innych. Wysokość waha się od 5 cm (nuda, właściwie płaski obcas), przez 7 cm (obcas dzienny), 9 cm (obcas sexy) do 10,5 cm (dla prawdziwych estetek)."

Gość moim zdaniem jest tak
-do 5cm- to na co dzień buty do biegania po mieście, do pracy na zakupy -7cm- to tak raczej na wieczór, jakieś wyjście do klubu, na tańce, na piwo ze znajomymi -10cm- to na jaką wyjatkową okazję- gdzie za dużo nie trzeba stać dodatkowo- no nie wiem koncert, wyjście do opery, teatru itp

Gość cxascx
kim jestes ???? - masz dalsza czesc artykulu ktory znalazlem : "Dobry obcas jest jak modny samochód albo niewiarygodne dzieło sztuki. Nie potrzebujesz go, ale nadaje twojemu życiu smak, pożądasz go, podziwiasz i musisz mieć. Naprawdę dobry obcas został skonstruowany tak, żeby ustawić twoje ciało pod najkorzystniejszym kątem. Po co pchać się pod nóż albo do siłowni? Szpilka to natychmiastowy i skuteczny wyszczuplacz.czytaj dalej Naturalnie trzeba się pogodzić z pewną niewygodą, ale im częściej nosisz wysokie obcasy, tym mniej dają ci się we znaki. Od dziewczyny w tanich, masywnych butach na wysokich obcasach gorsza jest jedynie dziewczyna, która nie potrafi się w nich poruszać." wychodzi na to ze kobieta bez smaku i gustu ....

Gość cxascx
tam bylo jeszcze napisane : Prezydent Roosevelt ukuł zdanie: "Musisz wydawać, żeby zarabiać". Zainwestuj w buty od Manola Blahnika - jedyne szpilki, które zapewniają komfort chodzenia na dziesięciocentymetrowych obcasach, i obserwuj, jak zasypią cię zaproszenia na koktajle i kolacje. Zanim choćby zbliżysz się do sklepu z butami, upewnij się, że twoje stopy są świeżo po pedikiurze, a paznokcie masz pomalowane - owszem, nawet jeśli ukryte są w butach. NIE należy zlecać ukochanym kupna wysokich obcasów. Rozmiar różni się w zależności od fasonu, kształtu i skosu obcasa, musisz wszystko zmierzyć, zanim cokolwiek kupisz. Nawet w sprzyjających okolicznościach trudno zapanować nad obcasami, więc po co mnożyć problemy i kupować niedopasowaną parę? Taka może się przydać jedynie jako zabójcza broń. specjalnie dla Ciebie znalazlem takie buty w promocji za jedyne 1490 zł plus koszty przesyłki http://www.luxlux.pl/zdjecie/0/183/746 nie musisz mi dziekowac

Gość a ten artykuł pisał pewnie
Jacyków, który w życiu w szpilkach nie chodził. Hehe, ale dajecie się manipulować :) Wszystko musi być chude, młode, piękne i na szpilkach, bo inaczej to koniec świata, nikt cię nie będzie chciał. :)