Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Jestem tu nowa

Polecane posty

zaszczyt mnie taki kopnął że wylądowałam w drugim pokoju. jaaaa sama królowa scatu i pissingu ułaskawiła me nędzne cielsko. po prostu umarłam ze śmiechu :) natychmiast przenoszę ten topic wraz z całym forum z powrotem do kabaretów dzięki Warkoczyku za przywrócenie wiary w Polski Humor. od kiedy przestałam oglądać grubego Drozda w Śmiechu Warte nikt mnie tak nie rozbawił :D Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) Wybaczam Ci, :D:D:D:D:D:D

pozdro widzę że po trosze myślisz podobnie do mnie. skoro ktoś już musi sączyć drinka z penfriendem z forum, zamiast z mężem przy stole to chyba coś powoli zaczyna nie grać. a do ubikacji Warkoczyku tez chodzisz z koleżankami z Kafe?

Asisko a wyobraź sobie, że mężowie czasami wybywają z domu 🖐️ A co do kibelka to nie chodzimy, mamy pampersa 🖐️

Dla sprostowania, własnie małzonek mi doniósł drinka i siedzi nieopodal mając równiez dobrą zabawę z wami - za co dziękuje w jego imieniu :)🖐️ Ale pociesze was, niedługo juz tu zabawię (dzisiaj) małżenskie obowiązki mnie wzywaja, a wy będziecie przegrywały samotnie cały piątkowy wieczór na kafe :o

widzę, że powoli zaczyna docierać do Ciebie prawda. Jesteś jak pan Prezydent. Wybrany i szanowany przez .... eeee... wszystkich. Tylko niech pierwszy rzuci immunitet ten, kto pójdzie za panem Prezydentem w ogień piekielny. może i Ty sama siebie lubisz Warkocz. i Twoje lustro również Cię kocha. Tylko ludzie na tym forum naprawdę mają Cię czasem dość. Zrozum że to wreszcie i dostosuj się. Bo kto wychodzi przed szereg czasem pierwszy musi szorować wychodek. Wyróżnianie się jest przeznaczone dla tych, co mają ten "myk" do prowadzenia mas. Ty go nie masz i po prostu przynudzasz :o

mąż Warkocza to chyba wybywa do pracy do Irlandii na 11 i pół miesiąca, bo choćbym weszła no to forum o 24, czy 7, czy 14 ZAWSZE jest na nim Warkocz. Współczuję :o

asisko, ze tez ci sie chce klepac po tej klawiaturze takie bzdety i udowadniac swoja wyższośc nad moja niższością :o Więcej dystansu kobieto i humoru a zobaczysz ze i ty pokochasz siebie - czego ci zycze ;) Bo wydajesz sie byc bardzo smutna, smętna i zdesperowana...:(

dobranoc. co miałam do powiedzenia- powiedziałam (czy napisałam) nie będę tak jak Warkocz pisać: 7.00- siedzę w WC 7.05 - robie kanapki 7.10- nie robie kanapek bo na ręce mam kupkę z kału z godz 7.00 7.13- jednak robię kanapki, pisząc jednocześnie na kafe o moich problemach z wypróżnianiem po prostu robię swoje, a jak jutro poczuje pustke w przeponie, to zaraz wskoczę na Kafe by i przepona mogła popracować w rytm wypocin Szanowanej Królowej Forum Dla Czytelników Bravo Girl Warkocz siedź sobie z mężem i penfriendem sącząc drinka jednocześnie spełniając małżeńskie obowiązki a ja lecę. 🖐️

Gość józio z dwoma oczyma
Ja jestem Józio. Droga Bazylio może umówimy się na randkę? 🌼