Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne................

reklama m banku!

Polecane posty

widzieliscie reklame M banku,tę z tym biskupem,ktory jest łudzaco podobny do jana pawla drugiego? jest to okropne,gdyz ten aktor inteligencja nie grzeszy,ma mine akwizytora i durnowaty banan na gebie.w dodatku taka placowka jak ten bank naruszyla moje uczucia osobiste,sacrum-papiez JpII czy Oswiecim,Chopin-to dla mnie swietosc,przy ktorej sie klęka.a ci idioci zrobili sobie kurwa mac reklame,plakac mi sie chce,bo jestem oburzona

ma dosc reklam w internecie,mam dosc ulotek na miescie,mam dosc reklam,wystarczy otworzyc drzwi od klatki schodowej,a tony smieci zasypuja mnie! toleruje oferty tesco bo to przynajmiej zarcie,ale te banki czy pozyczki to tragedia.a teraz w dodatku slogan naruszajacy moje osobiste uczucia.nie smiejscie sie,mi jest przykro:( bo robimy z papieza swietego,a za chwile jakies gowno typu m bank wlasnie wykorzystuje papieza do swojego logo!

Gość z któej strony on jest podobny
do JPII? chyba masz jakąś schizę religijną kobieto :P normalny biskup i jeszcze na końcu gada, że jest "przebrany".... bardzo szanuje naszego papieża, ale... mnie nic w tej reklamie nie przeszkadza, no może to, że za często ją puszczają...

jest podobny wtedy gdy byl mlody,mi przypomina i to wszystko.nie jestem zwolennikiem kosciola,ale mogliby sobie darowac nasmiewanie sie z biskupow

Ta reklama jest juz jakies dwa miesiace na antenie.Pierwszy raz jak ja zobaczylam to powiedzialam do meza ze napewno ja zdejma,bo narusza godnosc Kosciola.A tu mija drugi miesiac i nic....

Gość z któej strony on jest podobny
przenieś się na Kubę, jak ci reklamy przeszkadzają- tam w komunie reklamy są niepotrzebna- bo wszystkiego brak, więc się sprzedaje na pniu :P ja tam pamiętam komunę u nas, szare opakowania i kolejki po byle papier toaletowy- więc się cieszę, że teraz mam wybór i mogę przebierać w ofertach- owszem czasem może to i jest trochę uciążliwe, ale coś za coś....

Gość zgaduj_zgadula
chodzi ci o tą co podjeżdża samochodem? ty chyba masz jakieś problemy emocjonalne, facet w niczym nie przypomina Jana Pawła II, ani jak był młody, ani w żadnym innym wieku :o :o