Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja 23

to boli jak cholera.... dajcie radę

Polecane posty

Gość Nadzieja 23

Hej. Mam 18 lat, od 2 lat i 3 miesięcy chodzę z chłopakiem o imieniu Patryk.Kochałam się w nim od najmłodszych lat:) b on moim marzeniem. I wkońcu los dał że jesteśmy razem. Wiadomo że na początku zwykle jest jak w bajce: miłe słowa, smsy, pocałunki, - czyli ciągłe dawanie znaków o uczuciu. W końcu mój chłopak chciał ze mną uprawiać seks, obiecując mi to że będzie ze mną już na zawsze.... i tak jest do dziś. Chodzimy razem do tego samego liceum i do tej samej kkasy. Mój problem polega na tym, że mój chłopak robi się agresywny, niemiły i snobistyczny wobec mnie:( już nie raz mnie uderzył , szczypie mnie, a jego chwilowy wzrok jak poowiem cos nie tak , to tak dogłębnie mnie przertaża że raz zwyczajnie od niego uciekłam bo się przestraszyłam. Wyzywa mnie od : pizd, szmat, głupich, idiotek, kretynek. a ja na to "nie mów tak", i że wkońcu to skończe, to on wtedy mnie przeprasza i obiecuje poprawę, mówi że mnie kocha itp. wkońcu powiedziałam że ż albo rozmawiamy z jego rodzicami na temat jego zachowania albo to kończymy. to on wybrał rozmowe, dając mi do zrozumienia że mnie kocha. włansie teraz dziś mu to powiedziałam. on mnie teraz błaga i przeprasza przez sms-y co ja mam mu napisać ??:( doradźcie:( BŁAGAM:(

Gość to jest również glupie pytanie
Masz go puścić kantem, bo inaczej skończysz jako maltretowana żona. Ten typ tak ma. A ty jesteś typem ofiary.

Gość zettwuess
niemiły i snobistyczny wobec mnie :D

Gość zettwuess
chyba sadystyczny?

Gość Nadzieja 23
zettwuess... CO TO ZA RÓŻNICA... WY NAWET NE WIECIE JAK OON MNIE TRAKJTUJĘ:(

Gość dllllllllllllll
Traktuje cię dokładnie tak, jak mu pozwalasz, dziewczę. Widać można się do woli gnoić i szmacić, a ty zawsze przybiegniesz z miną zbitego szczeniaka i jeszcze przeprosisz.

Gość zettwuess
rzeczywiscie snob czy sadysta - co za roznica :)

Gość Nadzieja 23
uderzył i to nie raz. uszczypał w ramię tak że miałam siniaka, i na wfie jak ćwiczyłam i dziwczyny to zauważyły a w tym memencie on stał przy mnie i moje koleżanki si ę spytały gdzie to zrobiłam to on mnie pociągnął za włosy tak żeby nikt nie zobaczył żeby dać mi do zrozumienia że mam im nic nie mówić:(

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yyyy mój narzeczony NIGDY nie przeklinał na mnie, ba nawet głosu nie podnosi. Zastanów się czy chcesz za kilka lat napisać tutaj że mąż Cię bije i nie daje żyć i co masz począć. Jest wiele fantastycznych facetów, a Ty jesteś młoda. Po co pchać się w g**no

Gość zettwuess
jego chwilowy wzrok jak jesli to zart to jest zajebisty a jesli nie to calkiem niepotrzebnie sie usmialam :)

Gość zostaw go

Gość Nadzieja 23
zettwuess jeżeli ty uważasz że to jest powód do śmiechu to zachowaj to dla siebie :(

Gość zettwuess
zettwuess jeżeli ty uważasz że to jest powód do śmiechu to zachowaj to dla siebie zachowam

Gość jakas tam babka
kochanie, jestes bardzo mlodziutka osoba, a co za tym idzie - bardzo niedoswiadczona, wiec posluchaj troche starszej babki tez bylam w Twoim wieku i wiem jak to jest sie zakochac, mialam powazny zwiazek juz w wieku 16 lat (tak jak Ty), na naszej drodze zyciowej wiele sie dzialo, raz bylo gorzej, raz lepiej... te zle chwile wystepowaly bardzo rzadko, przewazaly te dobre momenty, udalo nam sie dotrwac razem doroslosci i pobrac sie, dzis jestesmy 10cioletnim malzenstwem :-) wiesz, nigdy nie spotkalo mnie cos takiego ze strony faceta, by mnie uderzyl, czy wyzwal od szmaty... masakra i mimo, iz tez bylam wtedy glupiutka, to nigdy nie przyszloby mi do glowy, by cos takiego tolerowac, od razu bym go zostawila! jestes slaba strona tego zwiazku, bedzie Ci ciezko, jesli zdecydujesz sie w tym trwac, maltretowanie moze sie nigdy nie skonczyc, a Ty nigdy w zyciu nie zaznasz prawdziwego dobra, ciepla i milosci od strony faceta - chcesz tego? nie zalatwiaj sprawy jego zachowania z jego rodzicami! to jest bez sensu, on juz jest duzym chlopcem i powinien wiedziec, co jest dobre, a co nie! z kazdym problemem przez cale zycie bedziesz kierowala sie do jego rodzicow? zostaw tego goscia! dobrze radze - idz swoja droga, znajdz kogos wartosciowego, olej go, nie daj sie nabrac na jego obietnice, ktore zostana zlamane w ciagu kilku dni lub tygodni, masz cale zycie przed soba i na pewno spotkasz tego wlasciwego! zycze szczescia!

Gość dllllllllllllll
Ale z ciebie ciele i ofiara, taktuje cię tak jak mu pozwalasz. A ty się pozwalasz szczypać, ciągnąć za włosy i gnoić. Proste, pozwalasz, to on bada gdzie są grancie.

Gość Nadzieja 23
Kochani... to co mu napisać?:(

Gość jakas tam babka
nic nie pisz! olewaj cieplym moczem! mowie serio! nie daj sie nabrac na jego gierki badz twarda!

Gość Nadzieja 23
kiedy jak ja nie napisze, to on puszcza ciągle sygnały na mój telefon domowy:(

Gość jakas tam babka
niech puszcza sobie sygnaly! pokaz mu, ze masz go gleboko...!

przecież to jest jeszcze gówniarz, widać z tego co opisujesz a Ty też młodziutka jesteś

Gość Nadzieja 23
napisałam mu że to konie nas, ze go kocham ale moje serce jest bardziej zranione niz mojea milosć do niego. i że jak się wyleczy u psychologa to moze jeszcze kiedyś bedzemy razem a on na to ja sie bede leczyć tylko bądź ze mną, błagam

Gość jakas tam babka
no i po co pisalas?! no ale nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem niech sobie blaga, badz na to obojetna!

Gość Nadzieja 23
babka...... daj mi towje gg... na piv bedzie lepiej kikać;(

Gość lalineczka
napisz mu, że to przemyślisz... a poza tym postaw jasne warunki: jeszcze raz spróbuje cię dotknąć lub będzie wyzywał....to koniec i nie będzie wybacz. Bądż twarda ! a teraz daj mu nauczkę i pomęcz niepewnością czy wrócisz do niego..

Gość jakas tam babka
2146853 - nie mam zbyt duzo czasu, ale w miare mozliwosci mozemy pogadac

Gość PUCH
NIE ZMIENI SIĘ, JESTEM TEGO PEWNA BĘDZIE TYLKO GORZEJ.......WIEM CO MÓWIĘ MOJA RADA ....ZOSTAW GO.... NIE SŁUCHAJ JEGO OBIECANEK BO TYLKO TERAZ TAK MOWI JAK MA BAT NAD GŁOWĄ IM DŁUŻEJ TYM TRUDNIEJ PODJĄĆ TAKĄ DECYZJĘ WIĘC NIE ZASTANAWIAJ SIĘ

Gość no szok
jak ja nie napiszę to on ciągle puszcza mi sygnały na domowy... psychol! a to tylko jeden drobny przykład tego, jak ten gość próbuje robić Ci wodę z mózgu i przekonać, że jesteś niemal na niego skazana. Leczy swoje kompleksy traktowaniem Cię jak g...! założę się, że do starszych braci, czy kogokolwiek kto w jakiś sposób nad nim góruje nigdy nie podskakuje? cienias! on ma problemy ze sobą i jeśli będziesz w nim w związku dłużej, sama będziesz miała problemy - albo z siniakami na całym ciele albo z ranami na psychice

Gość nj
jesli go kochasz to go zostaw - tylko tak mu pomozesz