Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaa dziewczyna....

Problem kobiecy - proszę o wypowiedzi. martwie sie troche o przyjaciólkę........

Polecane posty

mam przyjaciółkę, z którą sobie się zwierzamy, która ma 14lat i niedawno dostała okres i wstydzi się w szkole zmieniać podpaskę, przy ludziach, że ktoś po niej wejdzie do łazienki o spojrzy do kosza to będzie jej głupio. i mówiła mi że okres ma umiarkowany raczej. Woli sobie w ciągu dnia brać chusteczkę higieniczną tam wkładać żeby jakby odświerzyć. Dla mnie to niezręczne, bo ja zmieniam w szkole i wogóle jakieś okolo 4razy dziennie i trochę się martwię o nią bo ona chyba tylko dwa razy i mówi, że wkłada chusteczkę bo mama jej daje tylko jakieś 10 podpasek na miesiąc, a ona boi się kupić, bo się wstydzi.... Kurcze strasznie głupi problem, powiedzieć jej żeby jednak częściej zmieniała???? bo mówi, że podpaskę zmienia dwa razy dziennie, a chusteczkę która jest dla niej jakby izolacją 5-7razy dziennie. Czyli co jej powiedzieć????? sory za głupi temat i dla dorosłych kobiet banalny porblem, ale ona ma 14 lat i się wstydzi bo wogóle nieśmiała jest...

jasne..... a niby skąd to wywnioskowałaś??? mam 14 lat

Gość zhj5r
umarlam. :) Sorry, ale padlam jak pluto ze smiechu. Oki, powiedz kolezance, ze jak nie bedzie zmieniac czesciej, to: a) bedzie od niej smierdziec i bedzie jej jeszcze bardziej glupio b) dostanie infekcji i bedzie sie leczyc u ginekologa i znow bedzie jej jeszcze bardziej glupio c) w koncu przecieknie jej przez spodnie i tu tez jej bedzie glupio Ze wstydem, co do wyrzuconej podpaski. To wytlumacz jej, ze: a) nikt nie zaglada do kosza po wejsciu do kibla b) jak sie juz taki znajdzie, to raczej nie jest w stanie ustalic, kto jest wlascicielka wyrzuconej podpaski (nie tylko twoja kumpela ma na tej planecie okres) c) nawet jak ktos bedzie na tyle przebiegly, ze wleci do kibla przed nia, sprawdzi zawartosc kosza, odkryje brak podpasek, wyleci z kibla i kaze wejsc twojej kolezance, ktora zmieni podpaske i stara wyrzuci i ten ktos wroci do tego kibla i odkryje podpaske i bedzie wiedzial ze to od twojej kolezanki to...- RACZEJ NIE ZAROBI PRZESYLAJAC TE INFORMACJE DO FAKTU; WSZYSTKIE BABY MAJA OKRES; WSZYSTKIE BABY ZMIENIAJA PODPASKI; TO NORMALNE. Uffff....

Gość assdd
"że ktoś po niej wejdzie do łazienki o spojrzy do kosza to będzie jej głupio" niech nie wrzuca podpaski "gołej" do tego śmietnika, tylko niech ją zawinie w papier toaletowy w paczuszkę. Nikt się nie zorientuje co to jest.