Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daruda

Jego dzieci z pierwszego małżeństwa - relacje.

Polecane posty

Jak zbudowac dobre relacje z jego dziećmi? Próbować się wkupić, czy starać sie wychowywać? Nie mamy naszych własnych dzieci... Ale jego, to jakby trochę też moje:).

Gość bez odbioru
Jestem w podobnej sytuacji. Nic na siłę. Po prostu bądź. Tak naprawdę jakieś 70% zależy od Twojego męża - jak Ciebie traktuje przy nich, na ile im pozwala. Wobec dzieci zawsze jeden front z mężem, ale z nim wyjaśnić na ile wolno Ci ingerować w wychowanie. I pamiętaj, że to po prostu dzieci :) Pozdrawiam.

Gość monia 15
To zalezy z jakiego powdu rozpadl sie jego poprzedni zwiazek i czy dzieci Cie za to winia? Bardzo istotne jest to, co mama tych dzieci im wklada do glowy. Ja jestem w takiej sytuacji od 5.5 lat - moj maz ma corke z poprzedniego zwiazku i roznie bylo, ale jest coraz lepiej. Duzo zalezy od matki, a ta w naszym przypadku, wlasnie ulozyla sobie zycie jakies 2 lata temu, wiec juz teraz z gorki....

Rozwiódł się długo przed tym zanim się poznaliśmy. Z jego byłą żoną mam bardzo dobre kontakty, z dziećmi też. Czasem je przekupuję a czasem strofuję - muszą znać miejsce w szyku;). Po prostu zastanawiam się jak to jest u innych kobiet, które są w takiej jak ja sytuacji....