Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowana i zla

NIEKOCHANA............M

Polecane posty

Gość Zrezygnowana i zla

Płaczę do pustych ścian,co za wstyd,jestem z kimś jakiś czas-nie wazne juz Czuje,ze wokol mnie nie kocha nikt Czuje,ze zawsze tak bedzie tak Tule sie do Twych rak-nie czuje nic Boje sie poczuc cos-TO BOLI WIEM Jestem sama,NIEKOCHANA........ Wlasnie wyszedl do innej kobiety

Gość flemh
jak dawno nie wyszedl otworz okno i rzuc czyms ciezkim:D

Gość Zrezygnowana i zla
juz za pozno z pewnoscia jest juz u niej

Gość flemh
olej to jak poszedl do innej znaczy glupi albo pedal wiem ze latwo mowic ale z czasem sama to pojmiesz

Gość mam35lat
to wyczaj jak bedzie wracal i wtedy rzuć czymś ciężkim 😠

Gość Zrezygnowana i zla
:-( wiem,ze kiedys to zrozumie,ale teraz jest mi tak strasznie zle:( wiem,ze sa gorsze rzeczy na swiecie,ale to zadne pocieszenie

Gość flemh
to wez napisz ile masz lat i od ilu z nim bylas

Gość Zrezygnowana i zla
mam 24 lata.Jestem z nim nadal! juz prawie rok.Pierwszy facet ktorego naprawde kocham(serio)wczesniej nic takiego mi sie nie przytrafilo.Pewnie dlatego jeszcze z nim jestem.Na 100% nie jestem pewna,ze ma inna,ale znam go.Poza tym juz nie raz mnie oklamal.Teraz przyszedl z pracy,wykapal sie,wypachnial i wyszedl do "kolegi" na 3 godzinki

Gość flemh
Kurna dziewczyno nie histeryzuj myslalem ze nie wiadomo co tez mam 24 lata nie ma co sie stresowac jestes z nim rok (dopiero) jak wyjdzie ze sciemnia to go popedzisz i znajdziesz innego jak wyjdzie ze byl u kolesia to ok znaczy moze nie ok bo jak sie wypachnil moze byc ze gej ale tego ci nie zycze:D

Gość Zrezygnowana i zla
nie histeryzuje.Nie pierwszy raz zdarzyla sie taka sytuacja a zlapalam go na kłamstwie juz pare razy,poza tym juz mnie kiedys zdradzil na poczatku!Kur..de chcialabym go przepedzic,ale nie mam sily ..

Gość flemh
czekaj czekaj jestescie razem rok juz raz cie zdradzil i oklamal pare razy ??? przypomni mi po co ty z nim tak wlasciwie jestes???

Gość Zrezygnowana i zla
Po co.........dlaczego...?bo jestem glupia i naiwna!Bo go Kocham

Gość flemh
milosc miloscia ale bez jaj wez sie za siebie sprzedaj mu liscia i wywal z chaty poczujesz sie lepiej szybciej ci przejdzie i szybciej bedziesz mogla poszukac kogos nowego

minie Ci tak jak mi minęło!!!! z tym że po 8 latach. Weź stuknij się w głowę z tą miłością. Zadaj sobie pytanie \"co to jest miłość i jaka jest jej definicja\" i zadaj sobie pytanie \"czy kocham? czy on kocha? i co mi po takiej miłości?\" miłość jest dobra dla dzieci a nie dla Kobiety 24 letniej, przyzwyczaiłaś się do niego jest Ci z nim dobrze i tyle. Pora się odzwyczaić…

Gość flemh
sluchaj sie prawde mowi...