Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganofera

mój szef 40 letni na imprezie bawił się z

Polecane posty

Gość ganofera

dziewczyną 19 letnią ur w 1989 r. co za obrzydliwsto :-O taki dziad i ta dziewczyna będąca gońcem w firmie machała doopką podczas tańca a ten sie spocił z podniecenia - kierownik działu , ble

Gość Pierun z dupu
potem walił pół dnia w sraczu

Gość hhhhhhhhhenia
wszystko jest dla ludzi

Gość koza rozbawiona
2 młodość czyli sprawka hormonów

Gość astonka
A u mnie w firmie szef wodzi za mną wzrokiem, proponuje odwiezienie itp. Inny pracownicy gadają miedzy sobą że jestem oblubienicą, że tylko mnie faworyzuje. Myślicie że to miłe uczucie będąc ciągle obserwowaną i głównym tematem plotek? Ale nic nas nie łączy i nic między nami nie zaszło ale ludzie wiedzą swoje:(

Gość ganofera
serio powiem, że to prawda , coś obleśnego w domu żona i dwoje dzieci gdzie syn prawie dorosły a ta dziewczyna była taka zaszczycona i straszliwie wywijała doopką, taka była podjarana.Pewnie liczy na awans. A ta dziewczyna to nieładna takie nóżki krótkie chude i ta doopka jakaś podłużna i wąska, ble :-O

Gość Pierun z dupu
dopóki nie wali po dupsku to jest OK

Gość astonka
Dodam, że nie jestem jakoś specjalnie atrakcyjna. Nie jestem jakąś super laską. Noszę rozmiar 40 w polocie 42. Normalne włosy ciemne do łoptake ale zadbane, subtelny makijaż nic szczególnego. Ale zawsze miała dar przyciagania starszych facetów. Robię to nieświadomie. Po porstu ma w sobie to coś co ich ciągnie do mnie.