Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

Co zrobic zeby maz uprawial ze mna sex???

Polecane posty

Gość dziwna sprawa
na tym forum jest tak, ze albo pojadą z Tobą albo dosztniesz szybko odpowiedz, my podchodzimy do tego na zimno, w sensie ze nie jestesmy zaangazowani, chłopcy.... jestem 10 lat starszy od Ciebie. :)

Gość zalamanaaaaaaa
przepraszam Panowie

Gość zalamanaaaaaaa
ale dzieki za wszystkie posty i rady... jak do jutra nie usuna topika to napisze co wskoralam...

Gość dziwna sprawa
to dobrze, mimo wszystko trzymamy kciuki, przynajmnijej ja. Pozdrawiam i życze STOSUNKOWO udanej nocy :), tej i każdej następnej

Gość hahatensam problem
ja mam ten sam problem moj ukochany byl codowny kochalismy sie jak tylko chcial i jak ja chcialam ni po 3ch latach skonczylo sie on mowi ze mnie kocha ale sexsu niema zawsze sa wykrety co robic ? zmieniac partnera co 3y lata?

Gość iwetta30
TYLE ZACHODU DLA FACETA...HEH CIEKAWE DLACZEGO ONI SIE NIE STARAJĄ WAS ROZPALIĆ..WSZYSTKO NA HEADACH KOBIET. zal.pl

Gość baaabetka
heh widzę że polskim mężom przydałaby się penigra... i to w dużych ilościach!! :)

Gość gość
Kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seks przez telefon zadzwon do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.