Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Urosło mi ego, jednak każdego faceta idzie złamać...

Polecane posty

pamieta ktoś mój topik o koledze, którego olalam dla jego kolegi i potem nie chcial mnie znac a ja uswiadomilam sobie ze mi zalezy... to ten kolega zleawl mnie przez 3 miesiace, udawł ze nie zna, traktowal jak powietrze itp. a tu wczoraj po 23 sms :D jutro sie z nim widze :P ale dlugo wytrzymal :P

Gość awril
a ty? co ty w tym czasie robiłas? ze mowisz,ze go złamałas?

Gość pamiętam
No, tak trzymać :) faceci 🌻 ;)

Gość Ssała Dżeśika Parker
urzekła mnie twoja historia...blabla

Tak jestem złosliwa samica...rozpoznali mnie i znowu mam kłopoty:O wkurzona ....parker ratujcie koleżankę😭

No pewnie że chce:classic_cool: moja akty mi sie nie podobają wygladam jak córka Szatana :O

pokazałam tylko mojemu przyjacielowi geyowi powiedziała ze jak zawsze przesadzam:O i widziała moja przyjaciółka --powiedziała ze wygladam zajebiście zdzirowato w kazdym bądz razie bedą na wystawie za pare dni w Kraku... tytuł ''famme fatal'':O

>> pokazałam tylko mojemu przyjacielowi geyowi I sadzisz, ze nawet gdyby zdjęcia były do bani, to przyjaciel pedał powie ci prawde? :o

"a tu wczoraj po 23 sms jutro sie z nim widze ale dlugo wytrzymal " cienias, nie facet tylko dupa :D w zyciu trza byc twardym :P

dla mnie są do bani nie podobają mi sie Jestem zła i tyle... nie chce wygladać jak zdzira na fotach. spoko było minęło

Nie wysle wkurzona bo mi sie nie podobają Ty tez nie chciałas bo one są dla Ciebie. Jesssu Kraków mnie zobaczy😭ale i tak nie ma mojego nazwiska spadam syn chce na kompa do potem;) wkurzona nie odchodz z forum ,bo chce miec kogos kogo lubie i z kim moge sie wygłupiać👄

nie kole:P podobno wyglądasz jak suka to komplement:O nie rozumiem tego zła na swiecie ale juz mam dosc zdziry w sobie😭 :P wysyłaj wkurzona