Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enejda

Dziewczyny coś dla Was 4-8kg. w TYDZIEŃ!

Polecane posty

Gość wrozka_z_czekolady
moim celem jest rowniez 55 kg :D obecnie waze z 59 ;)

Gość natttttttttt
ok :):) tylko wiesz ja to tak srednio mam mobilizacje ale chce schudnac !! damy rade :)!!!

Gość wrozka_z_czekolady
heh ja tez chce miec szybko efekty :) i wsumie przekonuje mnie to ze autorka schudla az 5 kg przez tydzien i to nie z wagi 100kg tylko z podobnej do nazej... ok, tez bede tu zagladac :D buzka

Gość wrozka_z_czekolady
mnie motywuja za male ciuchy =/ ale mysle ze uda sie,w koncu to tylko kilka dni a jakei beda efekty :D

Gość natttttttttt
no wlasnie to tylko kilka dni...damy rade !!! do jutra 3maj sie :*

Gość wrozka_z_czekolady
do jutra,pa pa :****

Gość Enejda
Uwierzcie mi, że jak nie palicie i nie pijecie alkoholu to możecie schudnąć do 8kg;) Mnie niestety te truciciele dopadły;/ Jeden dzień na samej wodzie, to jeszcze nie tak tragicznie! Jak przez 6 dni (prócz ciągłego jedzenia) piszesz cały czas wodę, to potem się już przyzwyczajasz;) Mnie nie było tak źle:) A ja nienawidzę wody niegazowanej!! Do usłyszenia;*

Gość natttttttttt
jak 5 kg zrzuce to bede zadowolona ;) moj pierwszy dzien na wodzie ;/ jak narazie sie 3mam ...ale jak teraz siedzie w domu to z nudow mogla bym jesc ...;/ i to jest najgorsze .... mam zamiar isc na te 10dniowe przeczyszczanie...a niewiecie moze czy je sie cokolwiek na takiej diecie ? bo jak mam zyc tylko na wodzie i herbatakch przez 10 dni to chyba umreeee:D:p podziwiam te ktore daly rade przez 10dni na wodzie !!!

Gość Enejda
Ja nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie jest to 10-cio dniowe przeczyszczanie;/ no ale chyba nie sama woda? Przecież człowiek musi coś jeść:| Może jakieś grysiki albo coś takiego...

Gość natttttttttt
mam taka ochote na cos slodkiego ze nie macie pojecia ....ja bym chciala z nog najwiecej zrzucic...i twarz mam taka gruba ...taka bula a \waze 65kg przy wzroscie 169cm wiec jeszcze nie tragicznie ale chce wazyc 55 !!

Gość P_ola
Enejdo, skopiowałam Twoją dietę. Mam zamiar ją zastosować. Jestem po operacji tarczycy, wpadłam w sporą niedoczynność i trochę mi się ostatnio przytyło. Kobitki, życzcie mi powodzenia.

Ja od miesiąca jestem na diecie niełączenia i schudłam na razie 5 kilo ale przez pierwsze dwa tygodnie wogóle nie chudłam. Wyglądało to mniej więcej tak jak to co podała autorka, nie palę, nie piłam wtedy, nie solę, nie słodzę tylko kawkę piję codziennie jedną i nie chudłam, dopiero po dwóch tygodniach diety zaczęłam chudnąć. Ale tak serio to bałabym się tak szybko schudnąć.

Enejda, czy są w tej diecie określone ilości dozwolonego jedzenia? Bo zjeść jajek 5 a 15 to różnica, a ogólnie to spróbuję tego :) I opowiem jak było.

Gość Enejda
P_Ola - POWODZENIA!!;) Trini80 - w tej diecie można jeść ile wlezie;) ja w dniu, kiedy miałam jajka, zjadłam ich 12;) Nawet wskazane jest ciągłe jedzenie, ponieważ na tym to polega, choć ja nie dałam rady tak jeść, bo po pewnym czasie już miałam dość jedzenia takich samych produktów;/ Tylko nie róbcie czegoś takiego, że jecie mało, bo o to chodzi, żeby zajadać się ile wlezie;) Może to brzmi nieprawdopodobnie, ale spróbujcie, a uwierzycie!;)

Gość Kesjaa
ok sprobuje:) od jutra lub od poniedizalku:) musze schudnac! mam nadzieje ze ta dieta pomoze ,ktos ja jeszcze stosuje?

Gość xxblond_girlxx
kesjaa -daj znac czy cos schudlas jak skonczysz dietke ;)

Zaczynam od jutra, produkty kupione, napiszę wrażenia po pierwszym dniu :)

Gość jihaaaa
ja też spróbuję! ważę 60 kg i bardzo chciałabym zrzucić te 5. Chodzę na siłownię i codziennie spaceruję, więc myślę, że po takiej diecie jojo mnie nie dopadnie :) Pozdrawiam. Zaczynam od jutra. Mam tylko pytanie, czy kolejność tych dni/ tych produktów jest bardzo istotna?

mysle ze kolejnosc tych dni bardzo istotna nie jest,ja zrobie ja jednak w takiej kolejnosci jak autorka... ja tez zaczynam od podobnej wagi :) jutro startttttttttt

Gość Enejda
Przepraszam, zapomniałam dodać, że kolejność jest nieistotna;) Ale w ostatnim dniu musi być woda. Dziewczyny nie rezygnujcie z ostatniego dnia! Bo uzupełniacie wodę i oczyszczacie organizm! Wiem, że dacie sobie radę! Na samym początku siódmego dnia, zaraz po przebudzeniu można sobie wypić activie:)

Dzis dzien 1 :) zaczynam od takiej wagi jak Ty Enejda- 60,0 kg =/ ehh ale sie zapuscilam ! Zjadlam porcje serka wiejskiego i dodalam odrobine szczypiorku....hmmmm czy to jest zabronione? moge np. dodaac cynamon lub wlasnie jakies ziola? czy kompletnie nic?bo to w sumie i tak prawie nie ma kcal... natttttttttt, P_ola , trini80 , Kesjaa, jihaaaa - dziewczyny dajcie znac jak wam idzie ta dietka,czy na niej chudniecie... :) pzdr

Gość Enejda
No teoretycznie taki szczypiorek etc nie ma kcal, ale jest to zabronione;/ Dane składniki w dany dzień, nic poza tym...:(

w takim razie juz bede sie trzymac scisle zasad chociaz latwo nie jest :) jutro dzien owocowy :P

A mi się ta dieta bardzo podoba, zacznę ją od poniedziałku:) Akurat sobie miejsce zrobię na świeta...:O Jestem strasznie ciekawa waszych efektów:)

Gość Monikaaaa82
NO TO POWODZENIA ZYCZE POZNIEJ PRZY KOLEJNYM ODCHUDZANIU PO JOJO... JAK MASZ PROBLEM TO SIE UDAJ DO DIETETYKA. ZDROWO JEST CHUDNAC OK. 4KG ALE MIESIĘCZNIE... SAMA SOBIE KRZYWDE ROBISZ ALE PEWNIE TO ZROZUMIESZ JAK JUZ ZA POZNO BEDZIE.

Gość kkkkaaaa
jestem bardzo ciekawa rezultatow, czekam na relacje:)))

Gość szuszi
hej dlaczego nikt się nie odzywa? ja postanowiłam zrobć sobie takie oczyszczanie. dużo osób najeżdza na diete ale tego jak ktoś bez diety się odżywia nie kpmentują. niektorzy ludzie wpieprzają jak świnie same niezdrowe rzeczy. o wiele zdrowsza dla organizmu jest taa dieta od takiego zasyfianiajakie ludzie fundują sobie na codzień. też palę no i piję kawę ona jest bardzo ważnym elementem mojego życia;] dla mnei sukcesem będzie chociażby 3 kg mniej do świąt albo nawet 2 kg. wypróbuję dietkę. nie mam składników jeszcze ale jutro sobie kupię. od jutra zaczynam i będę tu zaglądała codziennie oprócz jutrzejszego dnia bo wtedy nei będę miałą dostępu do neta. najbardziej przeraża mnei dzień warzywny lubie warzywa ale nei same warzywa , bez dodatków. strrraszne no ale ozbaczę . chcę spróbować. próbuje ktoś tą dietkę od jutra? nie martwcie sie tym, że nie macie składników też nie mam jutro z rana pobiegnę do sklepu żeby kupić sobie nabiał na cały dzień.