Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

entliczek templiczek

8 tydzien i do przodu mam 1,4 kg

Polecane posty

Gość przepraszam bardzo ale to ma
być dużo????? ja w 10 tygodniu miałam już 5 kg na plusie:O

no wyczytalam, ze duzo... :( ze do drugiego trymestru najlepiej nic nie przytyc! :( a juz urodzilas? ciezko bylo zrzucic zapas zbedny? :(( mam tendencje do tycia - dlatego sie martwie...

Gość tymtyrym
ohoho a ja 18 tydzien i tylko + 2kg :P jestem z siebie dumna, bo nigdy nie mialam idealnej wagi. Dodam, ze jem na co mam ochote (glownie slodycze) i na prawde sie nie ograniczam. A dzieciatko wazy juz ponad 180 g :)

Gość tymtyrym
a moj ginekolog prowadzacy powiedzial mi ze w l trymestrze mozna przytyc do 3 kg, tak jest podobno znosnie :P

Gość przepraszam bardzo ale to ma
ja też różne rzeczy czytałam, ale teoria teorią, a praktyką praktyką;) w sumie przytyłam 20 kg, urodziłam 16 tygodni temu i już praktycznie śladu nie ma po ciąży;) ja znowu miałam przed ciążą niedowagę więc może dlatego początkowo organizm domagał się tak jedzenia;)

Czy, ciężko było zrzucić zapas zbędny? mhhhhh było jest i będzie...Zobacz w stopce..zaznaczę ze przed ciąża ważyłam 57 kg.:) więc sama zobacz ile ja przytyłam..to była moja druga ciąża.

dobrze???kochana ciesze się z każdego kilograma..ale już nigdy nie powrócę do swojej wagi ..trudno.Ale ciężko mi z tym..straszne...

Gość tymtyrym
autorko a ciebie to dobija w jakis sposob?? jestes w ciazy wiec chyba logiczne ze tyjesz?! widoczne dziecko sie domaga wiecej jedzonka bo czegos tam mu brakuje, ot tyle. Zreszta napisalam ze do szczuplych nie naleze, tylko dlatego zeby raczej pokazac ze jak to napisalas dziewczyny ''ktore maja tendencje do tycia'' (jak ty i ja) tez moga nie tyc wiele w ciazy. Poza tym w drugim moim poscie napisalam cos by cie uspokoic ze nie jest jeszcze zle, ale skoro zazdrosc o moja wage jest w tobie silniejsza to po co prosisz o rady na forum???????

Gość tymtyrym
autorko i jeszcze os dla dowartosciowania ciebie na twoim zdolowanym topiku : moja bratowa przytyla w ciazy prawie 40 kg iprzeciagu 7mcy wrocila do swojej wagi z przed ciazy. Czy to jest to co chcialas przeczytac?? :o

jestem zazdrosna, ale nie o to chodzi. po prostu zawsze interesowaly mnie tego typu odpowiedzi - czym kieruja sie ich autorki - ot co. :) moze brak emota przewazyl w odbiorze tego co pisalam, ale zlych zamiarow nie mialam. i nie widze co wspolnego moze miec moja zazdrosc z zadawaniem pytan na forum dotyczacych tego "jak przystopowac w tyciu" Nadiya! dlaczego uwazasz, ze nigdy sie nie uda!?!? juz mam 16kg za soba! zostało jakies 20pare. to juz prawie polowa :) jezeli cwiczysz, to cialo sie ujedrni - mloda jestes. masz duze szanse!

kochana już nie młoda taka..26lat w nicku bo już 2 lata jestem tutaj na kafeterii:D pierwsza ciąża w wieku 21 lat,wiec w tedy to młoda byłam..a teraz 28 lat prawie 30//:( wiec już nie te latka ..:(

Gość m a d a
ja jestem w 5 tygodniu i mam już 3 kg do przodu ale ja także mam tendencję do tycia. Ale wcale się tym nie przejmuję bo wszystko idzie w brzuszek i mam się już przynajmniej po czym pogłaskać :):):):)

W pierwszych 10 tyg przytyłam ponad 3kg później schudłam - nieświadomie i ważyłam tyle co przed ciążą, potem dopiero zaczęłam systematycznie przybierać na wadze.