Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek żal złość

Coś się dzieje ze mną bardzo złego chyba...

Polecane posty

Gość smutek żal złość

Płacze od kilku godzin... Nienawidze siebie, swojego życia, nie widze sensu... A bylo ok do dzis. Jakos mialam sily do tego wszystkiego. Mam 18 lat. Poprosilam rodzicow zeby zostali z malym w weekend bo chcialabym sobie wyjsc z kolezanka. I zaczelo sie. Powiedzieli, ze nie. Cos sie ze mna stalo, zaczelam plakac. Oni mowili "co za kolezankami placzesz, siedz w domu, wiekszosc siedzi w domu". Oni mnie nie rozumieja. Nikt mnie nie rozumie.

Gość smutek żal złość
Tak... Czy tak do końca niewyrozumiałych... Nie wiem

Gość ladymagbet
jak to malego, chodzi o braciszka tak ??? ile on ma latek twoj brat

Gość smutek żal złość
To nie braciszek tylko synek

Gość ladymagbet
dosc Kurwa jest i dziwka gdzie ty mialas rozum tylko o sobie myslac jak cie rznal w kapsko ?!?!? nie myslalas o dizecku o przyszlosci zeby mogla pracowac jako prezes a nie robol ?!? a gdzie twoj maz ktory wzial z toba slub i przysiege skladal gdzie on jest a gdzie skrucha wobec Boga no gdzie ?!?!?!

Gość smutek żal złość
W ogóle niepotrzebnie chyba tu napisałam.. Chciałam porozmawiać z kimś miłym i INTELIGENTNYM, ale widać, że tu sami niewyrozumiali ludzie piszą... Którzy nigdy nie popełniają i zapewne nie popełnią żadnego błędu w swoim życiu!

Gość JA zawsze mam racje
Jak byłaś taka "mundra" i chciałaś bachora w tak młodym wieku to się nim teraz zajmuj, kretynko jedna. Na miejscu twoich rodziców wyjebałabym cie z domu na zbity pysk, a nie jeszcze niańczyła twojego bękarta. Do roboty chociaż jakiejś chodzisz czy pasożytujesz? Obstawim to drugie :o

Gość ladymagbet
nie popelnia bo trzymaja ciska i maja po 28 lat bo szanuja dziecko a okazji do ruchania bylo bo zawsze jakis kutas myslal ze znalazl glupia pizde do pchania a sa i takie ktore zaraz biora do dzioba i po tym ruchanko w pizde na calego bo juz ma 16 lat patologia i zwierzeta tyle !!!!

Gość smutek żal złość
To współczuje twojej córce, której pewnie byś nie kochała, bo swoje dzieci się zawsze kocha niezależnie od tego jakie błędy popełniają. Nie chodzę do roboty, uczę się dziennie. Łatwo mówić, zobaczymy w jakich sytuacjach ciebie jeszcze życie postawi

Gość Ajjjj żałosne ludziki
Autorko topicu po co roztrząsasz takie problemy na tym forum? Toż tu w większości bezrobocie i tacy po zawodówkach! Oni są ograniczeni i niewiele wiedzą o życiu. Sama w wieku nastu lat zostalam matka, teraz mam 26 lat, mam bardzo dobra prace i duzo zarabiam, a corka podrosla i jest super. Bedzie ok na razie musisz sie poswiecic, potem wszystko sie ulozy, powodzenia

ja cie nie wyzwe,ale jezeli masz dziecko musisz poniesc konsekwencje jego wychowywania.to ze rodzice nie chcieli go wziasc to nie znaczy ze sa niewyrozumiali.mysle ze utrzymuja ciebi i dziecko wiec to i tak jest duzo.ciesz sie ze ci pomagaja bo pamietaj oni nie beda zyc wiecznie.i nie marudz tylko ciesz sie tym co masz

Gość ladymagbet
wez sie za dziecko a nie na dyski latac mala kurwo !!! gdyby moja corka sie puszcza to nie bylaby moja corka, u mnie w rodzinie nikt kto nie mial min. 21 lat nie zrobil sobie brzucha, moja babcia miala 21 lat a mieszkaal na wsi gdy norma bylo miec 16 lat i dziecko !!! a ty nie wiem gdzie mieszka ale patologia jest w miastach i na wsi, bo inteligencje i myslenie o przyszlosci dziecka sie posiada albo i nie, coz bywa ze kurwienie jest przyjemne jak picie piwa brak higieny brak ruchu, bo nie wymaga sie niczego a przyjemnosc jest

Gość Sie...
Jesteście wszyscy nienormalnie! Dlaczego jak wpadnie 20 paroletnia kobieta to jest wszystko ok a gdy 18 to już dziwka i puszczalska? Skąd wiecie może to była (jest) prawdziwa milość, a jej mąż jest teraz w pracy i zarabia by ich 3 utrzymać i zyją na poziomie a ona tylko wychowuje ich potomka? Przeciez takie rzeczy się zdarzają!! A to że chce wyjsc ze znajomymi to calkiem normlane chyba. A dziadkowie moga chyba od czasu do czasu dziecko przypilnować? A może to był przypadek i jakiś osioł skończony zmusił ja i zostawił co miała zrobić? Zabić dziecko może siebie? A dziecko na pewno jest kochane chcoiaż przez matkę. Ludzie zastanówcie się nad soba, szczególnie faceci, oczekuja seksu najlepiej żeby to kobieta sie zabezpieczyla ale jak wpadna to dziewczyna wielka dziwka i umywają od wszystkiego ręce. ŻAL!!!

Nie powiem, żeby była wtedy mądra. Puszczała się na dyskotekach, paliłam i prawdopodobieństwo że moja córka będzie taka sama jest dość duże. Byłam zwykłą szmatą, na szczęście otrząsnęłam się i jest dobrze.

Gość smutek żal złość
Nawet nic nie wspomnialam o dyskotece, a swojej corce pewnie sama zakupisz tabletki antykoncepcyjne i bedzie latala i dupy dawala, ale brzucha nie bedzie, bo tylko ta co ma brzuch to kurwa tak? Zaskocze cie mialam tylko jednego partnera

Zgadza się w pełni z powyższym.

Hmmm podszyw na bardzo niskim poziomie... A i nie puszczalam sie moje drogie. Zrobilam to z jednym, bylismy w zwiazku i po prostu wpadlismy, no ale on okazal sie tchorzem... Teraz mam narzeczonego, ktory kocha mnie i moja corke

Gość bo już nie wiem jak
jeszcze masz do nich pretensje? ciesz się, że możesz być na ich utrzymaniu. z jakiej racji mają wychowywać twoje dziecko?

A w takim razie brzuszek swiadczy o ilosci partnerow? A takich dziewczyny co przez 10 lat swojego zycia naokraglo zmieniaja partnerow to nikt nie widzi? Zeby oceniac po ciazy ile kto mial partnerow to trzeba byc wielce ograniczonym

Gość kobieta1234
Ale co teraz da wyzywanie tej dziewczyny od najgorszych? to, ze popelnila blad, zdaje sie, ze wie.... Sluchaj musisz teraz ponosic konsekwencje swoich poczynan. Nie mozesz wiecznie liczyc na rodzicow. Zdecydowalas szybciej wejsc w dorosle zycie. Musisz miec w sobie duzzzo sily i tego Ci zycze

Gość kobieta1234
kazdemu nalezy sie szacunek, nie rzucajcie do Niej blotem. Mowi, ze miala jednego partnera. No coz za wczesnie, a na dodatek nieodpowiedzialnie. Teraz niestety musi sie pogodzic z tym jakie zycie wybrala. Dlatego nie mow, ze nie chcesz tego zycia. Rodzice chca obudzic w Tobie odpowiedzialnosc za swoje czyny. Placzem zachowujesz sie jak gowniara, a jestes dorosla osoba i matka. Wiec zachowuj sie jak matka.

Gość aniad862
ten co ja najbardziej krytykował to znany na kafeterii pedałek santo subito,

Jeszce powiedz że raz się bzyknełaś i zaszłaś w ciąże.... Jak jest sek trzeba liczyć się z konsekwencjali,niestety.... Teraz masz to na co zasłużyłaś...Więc nie imprezki,... Tylko dziecko i jego wychowanie. A co do rodziców oni Ciebie odcowali i teraz należy im sie odrobina luzu...I to na pewno nie z Twoim dzieckiem

Gość aniad862
ciekawa jestem czy gdyby miała 30 lat i chciała wyskoczyc na wieczór wyluzowac sie podzucajac dziecko do rodziców to tez by ja wszyscy jechali ?

Gość same wulgarne chamy
sa na tej kafeterii!!! Ograniczone bezmozgi! Palec w dzupcie i wypad!!!!!!! jesli n ie umiecie sie zachowac i wyrazac jak Pan Bog przykazal!!!!!!! Obrazac tylko umiecie i do tego biedna dziewczyne, ciekawe co ona wam zrobila??? nic!

Gość -Kosmitka
Poziom tej dyskusji jest na bardzo niski jak nie po niżej poziomu - depresji! WSTYDŹCIE SIĘ - i to stare konie! Jesteście tak mało elokwentni że nie stać was na normalne słowa tylko same przekleństwa!? Anonimowość daje nie złe pole do popisu widzę! Dziewczyna nie potrzebuje teraz awantur tylko wyrozumiałości. To że zrobiła źle jest oczywiste ale stało się, i nie ma co teraz płakać i ja wyzywać - to żałosne! Polacy tylko gadają i nic nie robią jak zwykle z resztą... Trzeba nam reform oświaty, i zmiany kultury morlanej - świadomość i wykształcenie tego nam brakuje! A koleżanka ma prawo czasem wyjść ze znajomymi jak każda \"pełnowartościowa\" matka - według was!

Gość wazellina
Zgadzam sie z kosmitka - poziom rynsztoka. Dziecko juz jest i teraz nie ma co roztrząsac, co trzeba było zrobic, zeby dziecka nie było. Podejrzewam zreszta, ze autorka teraz wcale by nie chciała, żeby go nie było. Tylko jest trochę przytłoczona. Autorko - moze masz jakąś kolezanke czy kuzynkę, która tez ma dziecko albo psa. Mozesz jej zaproponowac, ze w jeden sobotni wieczór ty jej przypilnujesz, a w inny - ona tobie

Gość what if what if
masakra, szkoda mi was ludzie, ograniczone bezmózgi :O a do autorki, musisz być silna dla maleństwa, wiadomo, koleżanki chodzą na dyskoteki, żyją własnym życiem ale Ty masz zobowiązania, niestety czasem tak bywa, ze w młodości popełniamy błędy, które mogą zaważyć na całym naszym przyszłym życiu jednak nie wolno Ci się teraz łamać, musisz być silna! myślę, że rodzice próbuja Cię nauczyć odpowiedzialności ale jestem pewna, że chcą dla Ciebie dobrze...

Gość wazellina
A czy ona pisze, że co tydzień chce chodzic na te dyskoteki ? I ze każda matka przez bite 3 lata nie wychodzi na krok z domu, bo sie zajmuje dzieckiem ? Lasce, jak i każdemu innemu, należy sie od czasu do czasu chwila TYLKO dla siebie.