Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajac pomocy magda

Dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Ide jutro na slub. Mam kreacje czarno-czerwona, jestem blodnynka i kupilam sobie czerwona szminke, zeby pasowala do reszty (fajnie nawet wyglada). Problem polega na tym, ze nie mam pojecia na jaki kolor pomalowac oczy, powieki itd. Poradzicie??

Gość aleve7
na rozowo,ale brązowo

Gość **dura lex sed lex
też na czerwono :P

Gość aleve7
mialo byc albo brązowo

najlepiej jak najdelikatniej, jeśli zaznaczasz usta na czerwono to lepiej reszty nie podkreślać zbyt mocno - proponuję tylko cielisty cień, kreska, tusz. i baw sie dobrze :)

dzieki dziewczyny :) Krecja nie jest jakas wyzywajaco czerwona :) Mam czarna sukienke bez rekawow ze stujka, rajstopy czarne w czerwone wzorki, czarne lakierowane buty i torebke, czerwony pierscionek z blyszczacymi oczkami, do tego takie same kolczyki i bransoletke. Moze powinnam zrezygnowac z tej czerwonej pomadki? Nigdy nie maluje ust na intensywne kolory, ale ta mi sie naprawde spodobala :) Jak myslicie zrezygnowac czy zostawic?

Gość Sindii
nie rezygnuj tylko z powodu tego ze sie boisz reakcji ludzi wazne zebys sue dobrze czula

jeśli tylko jest Ci do twarzy to nie rezygnuj :) sama bym malowała od czasu do czasu usta na czerwono ale wydaje mi się, że nie pasuje mi to

tez jestem zdania, ze podkreslamy jedna rzecz. Jak wybralas czerwone usta naloz tylko tusz na rzesy, no ja bym sie jeszcze skusiła na czarna kreske :)